Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2021/22. Povratak kralja!

Статус
Затворена за писање одговора.

vlada85pfc

Početnik
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
134
Reaction score
85
Pa po recima Mome Jakovljevica, vezano za Mozlija, nije jos nista izgubljeno, jos se cekaju rezulttati. Idealno bi bilo da on moze da igra i da dodje neko ko bi bio prvi centar. Meni iskreno Miletic deluje da Partizan od njega ne moze imati neku korist, deluje slabasno, a nije bas ni toliko mlad sa svoje 23, dok Koprivica bolje izgleda, ali njemu ce trebati par meseci najmanje da se adaptira na Evropsku kosarku, tako da neki doprinos, shodno ambicijama kluba realno je ocekivati sledece sezone. Trifunovic mi uopste ne deluje kao neko gladan i zeljan da uspe, previse flegmatican na terenu, jos u potrazi sebe izmedju juniorske i seniorske kosarke. Ostali ce biti bas kako treba, sve su to odlicni igraci, a mi realno neki nivo forme nema potrebe da hvatamo do druge polovine oktobra i starta Eurocup-a. Do tada u Aba imamo rivale koji su pobedivi na cist kvalitet i usputno dizanje nivoa igre. Utisak jucerasnjeg meca je da se uvezbavao maksimslno protok lopte, u nekoliko navrata je kruzila gotovo citav napad, neretko se nije sutiralo iz cistih pozicija zarad toga.
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.913
Reaction score
26.536
Meni je fascinantan Zagorac.
On igra svoju igru, pa može biti trener bog otac :D Katastrofalan je.

He just play his game :D

Inače, eto do danas sam bio ubedjen da je Cibona jedan od najvećih klubova evrope, značajan deo istorije košarke starog kontinenta, kad eto, saznasmo otreznjujucu istinu da je u pitanju amaterska ekipa :eek:
Srećom pa u Srbiji imamo jednog super profesionalnog velikana za rivala, kakva čast i sreća!:jumping-smiley-027:
Podrška Željku, verujemo u tebe!!!
 

SpejsNigrutin

Makedonče
Уредник
Учлањен(а)
19.04.2007
Порука
7.738
Reaction score
12.785
Локација
Nedodjija
Sta ste se usrali Grobarijo, ono juce je bilo bas kako sto treba..

Pojedinci su bas pokazali svoj potencijal, dok pojedinci stvarno treba da se zapitaju da li zasluzuju minute na parketu (ne mislim na Zagorca)..


Kome smeta poraz juce nek pogleda ponovo dokumentarac "Casovi ljubavi" i izjava Rasica na pocetku dok objasnjava kako se gubilo od Heliosa i Cibone na pocetku..

Svi znamo kako se zavrsilo ;)
 

Silvija Mizdrak

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2008
Порука
3.293
Reaction score
10.767
Локација
Beograd
Pripremne utakmice ne gledam. Najbolji savet od Web Gazde...:thumbsup:
Ja gledam, željna sam košarke, ali nikad nisam imala prevelika očekivanja od njih, fenomenalno je ako pobedimo ali ništa strašno i ako izgubimo, al' zato u regularnom delu sezone, po dva dana samo ćutim, a nekada ima i mnogo propratnih efekata u zavisnosti od važnosti utakmice... Mislim da nam je to svima poznat osećaj...
 

Sale Kapiten

Početnik
Учлањен(а)
13.07.2021
Порука
15
Reaction score
5
Локација
Beograd
Morate da ukapirate, nismo igrali protiv CSKA nego protiv Cibone.. Sa ovakvim trenerom i ovakvim igracima, morao je biti bolji rezultat.. Imace i treninge i teretanu kada krene sezona, pa jel ce i tad biti bice bolje u buducnosti ? Kapiram da je druga utakmica i da su se tek skupili ali igrali su protiv Cibone koja ce se boriti za opstanak u ABA ligi.. Mislim da smo previse poleteli, svi kolektivno
 

amansio

Grobarčina
Учлањен(а)
03.02.2007
Порука
2.140
Reaction score
4.562
Локација
tamo daleko......uz grupu JNA
Pročitao sam negde Željkovu izjavu da će zbog mladog tima tražiti od njega brzu igru u oba pravca i time nadoknaditi ne iskustvo i mladost tima. Gledajući jučerašnju utakmicu stekao sam dojam da se i igralo u tom smeru. On od kad je otišao iz Partizana nije imao ovako mlad i neuigran tim i za njega treba vreme i kako kaže General "BORBA BRE".
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.066
Reaction score
15.645
Локација
Храм фудбала
Пошто сам испратио само прво полувријеме, усудићу се исто да прокоментаришем.
Мени је оно дјеловало више као тренажна утакмица, него припремна.
Очигледно је била намјера да се неке ствари уигравају без обзира на грешке, па тако брза размјена паса, онда иако су играчи остајали сами ишао је екстра пас, очигледно припремајући се за утакмице гдје ће се очекивати и гдје ће најбољи шутери бити покривени што синоћ често и није био случај, али опет је ишао тај екстра пас све у циљу увјежбавања.
Ова екипа ако са нечим неће имати проблем то је сигурно шут, тако да њега и не вјежбамо још :Д
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.408
Reaction score
40.530
Локација
Žrnov
Samo proveren play. Madar potencijal, Moor nije plej, verovatno bi se snasao kao klasican suter dosta bolje... Dati mu slobodu, ali kao plej nikako.
Madar mora na fizikaliji da radi dosta, ne moze da probije na prodor, ali svidja mi se energija.
Obožavam ove stručne analize igrača posle pripremne utakmice... mislim da ima ovde na forumu potencijala da Želimir pojača stručni štab iskusnim konsultantima koji vide ono što on ne zna.. ipak je neiskusan...

Jebote kukate posle utakmice koju su ovi momci PRVI put zajedno odigrali...
Dozvoli, druga utakmica... lako je siliti se na jednoj Čajetini/Zlatiboru... odigraj ti, bato moj, pripremnu protiv jakog protivnika. Tu se vidi trenerski pečat.
 

najgori

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
1.932
Reaction score
7.302
Локација
Banja Luka
Navijaci Partizana su uvijek bili kosarkaska publika. znali smo da prepoznamo momenat na utakmici, kao i samo praćenje košarke. Sad odjednom sve pljuvaci, ne valja ovo ništa. Ja znam da je mnogo cigana doslo na juznu tribinu, ali nisu valjda na forum. Da mi odmah smijenimo Željka, sta vi mislite?
 

system

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2008
Порука
3.296
Reaction score
15.311
Локација
U pizdi materini
Odgledao 2/3 utakmice pa da se upišem i ja za dnevnik.

Na terenu Žoc jedino fegeltiju nije isprobao u nekoj postavci.

Poraz baš kakav treba za cigane i realne grobare. Da smo osvojili titulu pripremnih utakmica kao prekoputaši ovde ne bi moglo da se živi od osvajamo sve aaaaa partizanštine.

Igrali smo bez startnog cent(a)ra i bez prave četvorke računajući šetanje Lideja na pozicijama. Igrač koji je doveden na poziciju 'sa poenima u rukama' takođe nije igrao zbog povrede.

Cilj pripremne utakmice je da uigravaš kombinacije i vidiš šta ti nedostaje tu rezultat može da juri samo amater. Broj uzetih šuteva za tri u idealnim situacijama samo slepom ne prikazuje šta je bilo primarno na terenu.

Zagorac i musavo ciganče zajedno na terenu tačno mogu da me odbiju od sezonske sve i da sam solventan za istu.

Za one zlatne linije preko dupeta ja bih udarao 30x dnevno šibom onoga ko je iste smislio. Da su vodoravne pri kraju šortsa pa i po kurca.

Za moje skromno mišljenje treba nam i jedan iskusan plej da bude mentor Madaru, može neko i u 'godinama' :D

Situacija preslikana kao dok nas je vodio General.

Zaključak - Jebaćemo im mater, da proste dame i Realni Grobari.
 

Silvija Mizdrak

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2008
Порука
3.293
Reaction score
10.767
Локација
Beograd
Navijaci Partizana su uvijek bili kosarkaska publika. znali smo da prepoznamo momenat na utakmici, kao i samo praćenje košarke. Sad odjednom sve pljuvaci, ne valja ovo ništa. Ja znam da je mnogo cigana doslo na juznu tribinu, ali nisu valjda na forum. Da mi odmah smijenimo Željka, sta vi mislite?
A šta misliš, zašto još nije potpisao ugovor?! I on je na probi, bato moj...
 
Учлањен(а)
06.07.2021
Порука
426
Reaction score
2.771
Локација
Beograd
Ma super je ovo... ovi što im se ne sviđa kako je odigrao Zagorac, ne znam šta da kažem.... čovek je bio na ok nivou, bacio se za onom loptom... meni je i glupo u ovakvom meču ocenjivati igrače, koji su imali neke zadatke koji nisu imali mnogo veze sa rezultatom u tom trenu na terenu. Glavni utisak je da je Cibona od starta igrala takmičarsku tekmu, dok smo mi isprobavali neke postave i "tvrdoglavo" insistirali na nekim akcijama. Izbrojao sam sedam ili osam situacija u kojima čovek koji je sam, obično dobar šuter, ne šutira na koš... nego lopta ide dalje u protok. Tri puta smo istrčavanje kontre zaustavili i slali loptu čoveku koji se pozicionira pod košem, pri tome čekajući da se odbrana protivnika postavi. Na mis-meč situacije nismo videli pokušaj driblinga, niti prodora (šest, sedam puta je bio šut bukvalno isiljen u da bude u poslednjoj sekundi, ako se dobro sećam Zagorac i Trifa promašili Mur,Zagorac, Dangubić i Avram pogodili)- u većini napada smo imali otvorenu poziciju za šut u toku istih, ali se igralo do kraja napada-jer je neko od njih to zahtevao. Odbrana solidna, sa spuštanjem gasa cim smo ušli u egal.
Ja ne znam šta se probalo, ali nešto jeste :)...pripremna utakmica i jeste za pripremu, pre svega da bi se videle greške... a svakako su Željko i pomoćnici videli ono što treba da vide.
 

ProvencanoPFK

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.178
Reaction score
6.062
Локација
100 кураца
Ona Ostojina stranica potvrdjuje da je Dangubic oteran u svlacionicu pocetkom cetvrte cetvrtine, jel neko primetio taj momenat?
 

zmajski

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.155
Reaction score
3.672
Besmisleno je gledati pripremne utakmice a jos gore ih je analizirati. U mom slucaju, silno sam zelio da vidim Zeljka Obradovica na nasoj klupi. Njegov dolazak me toliko ispunio optimizmom da sam rijesio gledati ne samo utakmice, nego i poneki trening.

Prvo i najvaznije je to da smo se uvjerili da on nema carobni stapic kojim se Dangubic pretvara u brata Gagija, a Zagorac u Lucica.
Ni sam ne znam sta sam ocekivao od momaka od kojih je vecina dosla nedavno i koji su tek sisli sa sprava. Zato kritikovanje nasih igraca ne dolazi u obzir.
Cibona je igrala presing u prvoj cetvrtini!? Ili se pripremaju od juna ili su bolidi koji zele da se povrijede. Drago mi je sto smo na momente odgovorili istim zarom a pri tome ostali citavi. Ocito je da su bolje igrani jer nemaju mnogo novih igraca.
Takodje, Stepanovic je imao dobru rolu. Super kada mladi igrac grize i ima inteligenciju. Mur je u par navrata pokazao eksplozivnost i ocekivano je sto nije sutirao jer kao pleju fokus mu mora biti na razigravanju. Madar, jos vise energije.
Zagor je na mene ostavio dobar utisak. Toliko.
 

B & W

Grobarčina
Учлањен(а)
21.08.2007
Порука
1.242
Reaction score
2.880
Kad se igra sa Ced-Olimp.?
Danas?
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top