Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2021/22. Povratak kralja!

Статус
Затворена за писање одговора.

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.235
Reaction score
10.318
Локација
underground
Sudije posle namerne na Muru su pocele da nas namestaju na poraz. Izvukli smo ovo na individualni kvalitet , jer su nam pokupili sve nicije lopte na podu a i u vazduhu . Cestitke timu i Obradovicu na pobedi jer gostovanje u Zadru u prvom kolu je vrlo nezgodna utakmica .Nadam se da ce vec u cetvrtak to ici lakse.
 

CrazySerb

Grobarčina
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
1.925
Reaction score
1.980
Локација
Kikinda
Porodismo se. Sudije na 2 min do kraja ne sviraju 8 sekundi na prenosu lopte sto je moglo poprilicno da nas kosta. Sreca prelomismo u nasu korist i to na ofanzivni skok. Mur moze dosta da pruzi i da bude itekako upotrebljiv. Idemo dalje, sledeci je Split vec u cetvrtak (u katastrofa terminu).
Budimo realni,sve je bilo ok sto se toga tice. Nemoj da se ciganisemo.
 

SilentKiller

Početnik
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
148
Reaction score
346
Локација
Srbija
Ne znam da li će se neko složiti sa mnom, ja sam surovo objektivan. Po meni do sada prikazane igre mladog Trifunovića su jako, jako loše. On umesto da napreduje, on je nazadovao u igri. Toliko promašenih otvorenih šuteva tokom pripremnih utakmica a i videlo se i na ovoj prvoj utakmici u Aba da lik dosta maši. Jeste da je dao 11 poena i uhvatio bitnu loptu na kraju ali to ne menja moje mišljenje.
Kao da ima stegnutu ruku, kao da pomisli da će Željko sve da mu pobije ako ne da koš iz otvorenog šuta pa ga to izuzeto steže i dtvara izuzetan pritisak. Mora da se trgne jer će Željko manje i manje da mu daje minute a na kraju ima da ga otpiše i pošalje negde na kaljenje.
Isto važi i za Dangubića, trka izmedju njega i Trifunovića ko je gori ove sezone.

E sad utakmica.
Prva utakmica, jako važna, dobro smo igrali ali pravili i dosta grešaka uz malo i sudijske nekorektnosti prema nama. No, ne mogu da zameram timu jer igra bez jake petice i dosta se troši zbog toga. Svidja mi se požrtvovanost, ne svidja mi se što imamo muku svaki put kad treba da izvedemo loptu sa strane i ispod koša, najviše mi se ne svidja zbunjenost nekih igrača kod akcija (gore pomenuti). Dalas Mur dzoker današnji. Ledej ptica skakačica još onaj koš, o moj Bože. Smajli previše brzo ušao u faulove ali čini mi se da se pazio zbog zgloba pa nije hteo da forsira. Kuruks i Glas definitivno nedostajali danas. Nismo kompletni i tako ćemo morati da guramo još neko vreme. No, ne sumnjam u Željka, bolje čekati o uzeti nešto kvalitetno nego uzeti nešto na brzaka i dobiti nekog panja od igrača.

Admine molim da odobre komentar sli i da ga premeste u drugu temu ako mu ovde nije mesto. Hvala
 

Deki

Grobarčina
Учлањен(а)
16.09.2007
Порука
1.541
Reaction score
3.821
Локација
Beograd
Ovo je Mur na kraju zadrzao sa one 2 trojke.
Mada Ledej doktorski odigrao citav mec.


Svi znamo sta fali pa je glupo da se ponavljamo. A verujte zna i Zeljko.
 

ZliGli

Grobarčina
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
1.359
Reaction score
6.447
Локација
Novi Sad
Uzdamo se u raspored, rast ekipe i pojačanje pod košem.

Željko je najbolji trener i to je svima jasno ali to ne zabranjuje da me malo nervira.
Ako spremaš djaka za kontrolni 40 dana, a na kontrolnom dobija keca, pa nije baš sve ni đak kriv..
Čovek vrišti na svaki promašen šut kao da ih je danas upoznao.

Pobeda na vrh vrućem terenu se piše.
 

BiP

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
1.177
Reaction score
6.932
Локација
NbG
Учлањен(а)
06.07.2021
Порука
426
Reaction score
2.771
Локација
Beograd
Bravo momci! Bravo Željko! Baš teška tekma, ali za mene očekivano teska.

Sce je ovo ok i zapinjanje i greške, ali Koprivica muka zasad ostao u Americi..
 

AntraX

Početnik
Учлањен(а)
08.09.2021
Порука
32
Reaction score
65
Локација
Srbija
Uh, baš teška pobeda! Realno očekivao sam malo lakšu utakmicu...
Jedna stvar mi je zapala za oko (osim lošeg građenja koša). Prosto je neverovatno u koliko navrata smo odigrali dobru odbranu, bili na ivici da uzmemo loptu, ali se ona na volšeban način vraćala igračima Zadra. Naravno, po pravilu smo u tim situacijama primali poene. Ovo psihološki vrlo loše utiče na igrače. Da je pola tih situacija otišlo na našu stranu, razlika bi sigurno bila 10+
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Cestitke ekipi i Zelimiru na prvoj takmicarskoj pobedi. Ocekivano teska utakmica tamo i jedva izborena pobeda. Ali ona se pise i to je najbitnije u ovom trenutku. Jos uvek osciliramo mnogo. Povedemo +11 i ne mozemo da odrzimo razliku nego ona padne cak je bio i egal (69:69). Osim druge cetvrtine koju smo dobro odigrali sve ostale su bile tanke. Sudjenje dosta lose takodje, oni izadju iz bonusa pred sam kraj a mi u prva dva-tri minuta.

Za dva poena smo imali 55,9 % (19/34), za tri 37 % (10/27) i bacanja 71,4 % (10/14). U skokovima mi i oni egal (29:29) iako smo opet imali dosta situacija gde su nam davali koseve iz drugog-treceg napada zbog loseg defanzivnog skoka. A asistencije tek govore same za sebe oni cak 21 a mi tek 12. Izgubili smo manje lopti od njih, mi 11 a oni 15.

Najefikasniji kod nas bili su Panter sa 14 poena ali bez nijedne trojke (za dva 6/8, za tri 0/3, bacanja 2/4 + 4 asistencije) i Mur takodje sa 14 poena (za dva 2/3, za 3 2/2, bacanja 4/4 + 2 ukradene lopte i 2 izgubljene lopte), potom Trifunovic sa 11 poena (za dva 3/4, za tri 1/5, bacanja 2/3) kao i Avramovic takodje 11 poena (za dva 3/8, za tri 1/5, bacanja 2/2 + 3 izgubljene lopte), potom Lidej dabl-dabl 10 poena (za dva 2/6, za tri 2/3 + 10 skokova), Zagorac 8 poena (za dva 1/2, za tri 2/3, bacanja 0/1), Smailagic tek 5 poena uz nesto losiji ulazak u mec a kasnije i problemi sa licnim greskama (za dva 1/1, za tri 1/3), a Madar tek 3 poena i zanimljivo samo jedan upucen sut i taj pogodak za trojku (za tri 1/1) i na kraju Dangubic 2 poena (za dva 1/1, za tri 0/2). Igrao je jos Koprivica ali nije se upisao u strelce (za dva 0/1 + 4 skoka) Glas i Miletic nisu ulazili u igru.

Sve u svemu, pobeda se pise ali igra mora ici na mnogo visi nivo. Fali nam i taj prvi centar i to je ocigledno. Solidne igre Lideja, Mura i Pantera veceras dok ostali moraju i mogu mnogo bolje kao i ta trojica. Zagor poceo dobro posle pao. Trifa nije bio tako los osim u sutu za tri poena. Verujem da ce biti ovo sve bolje iz utakmice u utakmicu. Sledeci je Split u cetvrtak i to moramo dobiti, nadam se dosta lakse nego li veceras.
 

mvp

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.423
Reaction score
11.716
Локација
Beograd
Kroz ovakve utakmice ekipa raste i stice ssmopouzdanje.Nikada nije bilo lako u Zadru,plus sto ih je kada god smo ih lomili na +10 usrala neka trojka o tablu,pa odbitak pa faul kos.Nekako je sve islo ka tome da ce se igrati na jednu loptu.Drago mi je sto nisu igraci svojim glupostima Zeljku pokvarili debi u Aba ligi.Imajte u vidu da je ovi tek pocetak sezone,a Partizan u svojim najtrofejnijim godinama nikada na pocetku sezone nije blistao i uvek je to bilo mucenje dok se ne uvati zalet.
 

Živan

Početnik
Учлањен(а)
06.07.2021
Порука
49
Reaction score
128
Локација
Ulaz N
Uvek neugodno gostovanje u Zadru. Još se tim pronalazi, ali mi se sviđa što se već kristališu uloge pojedinaca. Svesni smo svi deficita na centarskoj poziciji i nadam se da će posle NBA "cut-a" isplivati određene opcije i da ćemo se uskoro pojačati i na toj poziciji. Napred Partizan!
 

CrazySerb

Grobarčina
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
1.925
Reaction score
1.980
Локација
Kikinda
Nije ciganisanje kolega vec ciste cinjenice, vracao sam nazad, a evo i fotke u prilog tvrdnji. 15 sekundi do kraja napada, a lopta jos uvek na njihovoj polovini u rukama igraca, na 14 je prenose na nasu polovinu.
Moja greska. Izvinjavam se. Onda nisam dobro video,iako sam pazljivo pratio svaki detalj. Sve u svemu imace Zoc pune ruke posla. :)
 

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Cestitam na pobjedi i uspjesnom otvaranju ABA lige.

Kritike i pohvale neki drugi put, kada se na osnovu necega bude imalo donjeti zakljucke. Jedna utakmica je premalo...

Treba podrzati ekipu, sezona je duga i bice puno uspona i padova. Vjerujem u momke i Zeljka.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top