Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.

MAK

Grobar
Учлањен(а)
14.03.2016
Порука
625
Reaction score
2.029
Dolazi V. Bogićević na trening reprezentacije i kaže:
Zdravo Moco majstore
Zdravo Đajo doktore
Zdravo vi ostali trkači
A Đaja je bio doktor koliko i dr Siniša Mali ili dr Stefanović
A Moca je bio i ostao majstor i Č O V E K
 

Saša Aleks

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
1.686
Reaction score
4.313
Локација
Brèko, BIH
Zdravo Moco Majstore i Doktore

zdravo dzaja pederu

i vi ostali trkaci


da ne idem u off sjeban sam, zaboravljam i na utakmicu protiv Pazara.Mada jednom od najvecih u cast, pokusajmo bar osvojiti jesenju titulu, a za prolece cemo da vidimo.
 

LazarP

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2012
Порука
5.404
Reaction score
11.726
Локација
Kopam tunel, vidćemo...
Pre nekih četiri, pet godina komšija me zamoli da mu klinca istestiraju u Partizanu, da vidi da li je "pravi"... Malac voli fudbal, ima devet godina.
Ja pozovem Kecmana, on mi kaže da su petlići takmičari i pita da li je mali išao u školu fudbala. Komšija mi kaže da mali trenira četiri godine.
Bog te jebo, ja počeo u Partizanu kod Matekala sa deset. Reko sam sebi, imam klinca da kad postane Maradona serem po Kališu da sam u Partizan doveo novog Bobeka i Čigru u jednom. Tako je to bilo u mojoj glavudži. Kakav požar u Briselu, Evropa je već spaljena cela.
Kako se malac pokazao u ovoj priči nije bitno, bitno je da mi je Moca, onim svojim glasom mešalice za šoder postavio jedno pitanje: Je li, jel imaš još nekog drugara da te obruka?
Ceo život je pogađao u metu.
Jednom ću tom klincu, koji je danas mladi ragbista sa dobrom perspektivom, da ispričam o Moci, kako ga je spasao od ćaletovih snova i omogućio mu da sneva svoje. Tim jednim šmekerskim pitanjem, u stvari prekorom meni i mom komšiji.
Možda je bilo većih u Partizanu, za mene nije.
 

kontraAV

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
1.042
Reaction score
3.529
Локација
Crna Gora
Hvali se avetinja kako je otjerao Bogosavca i kako je to odličan posao. A onda na njegovo mjesto doveo Brezancica i napisao mu 200k godisnje u koje su se ugradili isti taj Vazura i družina.
 

Mandragor

Grobar
Учлањен(а)
07.12.2006
Порука
624
Reaction score
3.780
"Ono na šta je posebno ponosan od kada je došao na mesto sportskog direktora Partizana jeste transfer Umara Sadika koji smatra svojim 'diplomskim radom' "

Pre ce biti da im je Asano diplomski rad. Stvarno treba biti kompletan retard da ti tako ode igrac od 3-5 milki kojeg si platio milion... Glupi ko qrac... IQ na nivou sobne temperature...
 

MAK

Grobar
Учлањен(а)
14.03.2016
Порука
625
Reaction score
2.029
Evo je Bilja briljira na KZŠ
Zamalo Mocu da prekrsti u Vukelića
Majko moja šta sve ove usmine ispod nosa sve rade a mi moramo da trpimo i sve za naše pare
Tačno sam znao da će da zajebe nešto
A kad čujem ono njeno čuveno fdblski klub.... Oma me uvati proliv
 

Vlad

Grobarčina
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.875
Reaction score
25.508
Локација
ante portas

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.256

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.550
Reaction score
10.855
Danas igramo protiv Pazara koji je naglo doziveo procvat nakon dolaska novog trenera, sto ne menja cinjenicu da su igracki jedan od najgorih timova u ligi. Otkako je dosao, a to je ja mislim nekih 8 zvanicnih utakmica, Radojicic nema poraz na klupi Pazara. Da stvar bude jos cudnija u minimum 3 utakmice u kojima je Pazar poveo, zavrseno je neresenim rezultatom na neverovatan nacin, obicno strasnim kiksanjem nekog od igraca.

On je od tima koji je primao gotovo 3 gola po utakmici napravio tim kome su na prvom mestu obaveze u odbrani. Nasao je neke igrace kojima je cak menjao i pozicije te je stvorio dosta disciplinovan tim kad je u pitanju odbrana gola. Ono sto je specificno je da tokom utakmice zna naglo da promeni nacin igre. Jako cesto se desava da se zabiju u krilo svom golmanu i da panicno samo ispucavaju lopte sto dalje od gola, a onda odjednom krenu nekih desetak minuta da igraju jak presing i postave se visoko, tako da se ne treba uljuljkati i nasa zadnja linija bi morala da bude oprezna, posebno bekovi...
U odbrani su svi prilicno skocni, ali spori. Golman je sklon kiksevima i jako nesiguran pri bilo kakvom hvatanju lopte, te bi bilo lepo videti da probamo malo da stvorimo visak na strani ili nekim dubinskim centarsutevima sa strane da probamo da guramo loptu iza njihove odbrane.
Za sredinu vazi isto. Jaki su, skocni, igraju prljavo, ali su u pitanju nizerazredni fudbaleri, pa bi mozda bilo i bezveze igrati neki alibi fudbal i vracati loptu pozadi, vec kad nema boljih resenja nasi igraci bi morali iskoristiti to sto su za dve klase individualno bolji i igrati malo i licem.

U napadu im se i dalje sve svodi na Aganspahica. Cudan je, spor, ali je jak kao tenk i ima neverovatan njuh za prostor i loptu. Pokusavaju to da iskoriste tako sto napadaju preko krila i po svaku cenu gadjaju njega u sesnaestercu. A i svaka duga lopta ide na njega gde se on trudi da je odlozi na stranu i odmah gura napred cekajuci nekakav centarsut. Ta igra sa njim je prilicno cudna i deluje traljavo, ali je treba shvatiti ozbiljno jer je to jedino oruzje koje imaju.
Modza imaju i par igraca koji imaju bas jake suteve i ne libe se da opale po lopti cim se priblize unutar 25 metara od gola, ali nesto ne verujem da ce u ovakvoj utakmici imati nesto puno prilika za to.

Naravno, ocekujem laganu pobedu, ali ne tako ubedljivo kao u prvoj. Ne mislim da ce biti puno golova.
 

princTejgo

Početnik
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
77
Reaction score
408
Локација
Beograd
Bravo za ekipu!

Ja stvarno ne vidim svrhu Danila Pantića na terenu, čovek nema pobednički mentalitet, niti je ikad imao, niti ima muški pobednički stav i govor tela, a ukazala mu se prilika zbog povrede Natha da se pokaže u punom sjaju?! Neophodno je pojačanje na zimu na toj poziciji umesto Sume.

Drugo, igrači Pazara su došli u majicama u čast Moce, a ti im skandiraš 'Ratko Mladić' više puta u toku utakmice??? Nikad neću razumeti neke stvari...

Grobari, dođite u četvrtak na stadion :navijac
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.986
Reaction score
15.746
Локација
Beograd
Bravo Partizane! Konačno ubaciš drugog špica. Dobro je, učimo polako. Bravo za majice, bravo za borbenost pre svega Stanoja pa onda ostalih.

Protiv ovakvih 4-4-2. Kakav kurac isti tip igrača Rikardo Milovanović. Mali je zver i daj mu minute, manje će Rikarda da biju a više prostora.

Hvala momci pobeda našem dragom Moci!

Živeo Partizan!
 

Beelmt

Početnik
Учлањен(а)
03.09.2019
Порука
154
Reaction score
198
Локација
Beograd
Piše se pobeda,bitan gol za Milovanovića.Timu je potrebno osveženje.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top