Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Evrokup 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.

Dubaz

Grobar
Учлањен(а)
18.05.2020
Порука
381
Reaction score
3.442
Локација
Kući.
Super je što se pobeđuje i što se daje 100+ poena...ali najbolje od svega je to kooooliko su ovi momci napaljeni! Prosto mi je žao što musavci ne dolaze sledeći vikend, jer zna se šta se desi kada na napaljene mladiće naleti cura bez morala. Mada znaće Želimir kako da održi ovo još neki mesec.
Bravo momci, bravo za publiku danas! :partizan-fan::partizan-fan::partizan-fan:
 

Falcone

Početnik
Учлањен(а)
07.07.2021
Порука
73
Reaction score
361
Локација
Beograd
Posle utakmice sa SC Derbi je bio potop ili igracki kvaliteti polovine igrača su bili upitni, sada nam je nebo granica. A sta je tacno po sredi videcemo vec uskoro jer dolazi period u kojem cemo igrati protiv ozbiljnih timova.
Naravno, ono kako sada tim izgleda i kada ga uporedimo sa onim od pocetka sezone je zaista ohrabrujuće.
Ali bih napomenuo sledece: u dosadasnjem delu sezone smo odigrali najvise 8 utakmuca da jačim prozivnicima (neka me neko ispravi ako sam gresim) - u ABA ligi protiv Budućnosti i Cedevite u Beogradu i u gostima protiv Igokee i Zvezde, a u EK protiv Huventuda, Andore, Meteopitena i Lokomotive.
 
  • Like
Reactions: rus

Falcone

Početnik
Учлањен(а)
07.07.2021
Порука
73
Reaction score
361
Локација
Beograd
....
I protiv ovih timova imamo prisecan skor 4/4.
Istina, od ovih 8 utakmica gostovali smo 5 puta, ali je premalo da od 5 gostivanja dobijemo samo Andoru. Uz to, izgubili smo u Beogradu od Cedevite. Ruku na srce, tada ih je ludacki hteo sut, usli su tada bili u dobru formu, a mi smo bili oslabljeni neigranjem Pantera i cini mi se Kuruca.
Naravno, u medjuvremenu smo ojacali dolaskom Lesora, neki igraci pokazuju mnogo vise (Zagprac, Kuruc, Mur, Glas, Korivica) i generalno smo znatno popravili igru.
Sta sam hteo da kazem - lepo je gledati kako razbijamo Zadar, Split, Trento, Hamburg...ali sa ozbiljnim ekipama nismo bas zablistali. Sa druge strane, u svim porazima nismo bili inferiorni, neke od tih utakmica smo mogli i da dobijemo, al opet protiv Huvetuda smo bili blizi porazu, al na kraju pobedismo nekako.
Tek, ocekuje nas zamimljiv deo sezone, nema euforuje zbog ovih pobeda upravo zbog navedeog, ali optimizam je na najvisem nivou...
Odmericemo se sa najboljim timovima protiv kojih trenutno mozemo da igramo i videcemo gde smo zrenutno.
Ubedjen sam da cemo nastaviti sa dobrim igrama i da cemo se mnogo puta radivati.
ZIVEO PARTIZAN.
 

Grob

Grobarčina
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
1.528
Reaction score
4.099
Локација
Ljubljana

Magma84

Grobar
Учлањен(а)
30.08.2021
Порука
204
Reaction score
1.474
Локација
Beograd
Crazy Kuruc mi je definitivno omiljeni igrač uz Balsu Koprivicu moram da priznam. Ne znam da li sam istripovao ali Koprivica deluje mršavije, brze, pokretljivije… Bez obzira sto mi je beskrajno simpatičan i gotivan, Madar mi ne uliva poverenje ali uopšte. Nadam se da grešim.
 

rkeu

Grobarčina
Учлањен(а)
15.10.2006
Порука
1.558
Reaction score
919
Nisam ispratio utakmicu,imao neke obaveze. Dali ima negde po netu snimak,nisam uspeoda nadjem
 

GoranMd

Početnik
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
79
Reaction score
723
Локација
Modriča, Republika Srpska

Dr. Strange

Početnik
Учлањен(а)
06.07.2021
Порука
107
Reaction score
541
Локација
Beograd
Pored svih ljudskih i trenerskih kvaliteta, Zeljka od ostalih trenera izdvaja umetnost tempiranja forme, i to je nesto sto je veoma retko u evropskoj kosarci, cak i na vrhunskom nivou. To je znao i Dule, i bukvalno jos par trenera u evropi, ali niko na ovom nivou. Ja sam i ocekivao da od Februara krenemo da meljemo, ali se masina upalila i ranije, tako da mogu samo da zamislim kako ce to da izgleda u Martu kad svi budu na okupu i kad se i Rodi prikljuci sa bitnom ulogom.

Lesor jede zivu decu, nismo imali tako dominantog centra od Pekovica. Bukvalno su svi napredovali, pa cak i Kurucs, kome je ostala jos samo blokada u glavi, ali resice se i to. Jedini koji nije napredovao je Madar, jos uvek se trazi, ali jbg srazmerno njegovim godinama i odgovornosti koju treba da preuzme. Od njega ocekujem da pokaze sta zna tek sledece sezone, i to nam mozda bude problem u odlucujucim utakmicama, jer cigansture ipak igraju EL, i bice im dozvoljeno da biju i igraju prljavo, a nisam siguran kako ce se on tu snaci.

Ali generalno, igra nam je koncipirana da napadamo na nepostavljenu odbranu, sto je njima rak rana, a sa ovom brzinom kojom igramo, i prostorom da se to jos vise ubrza, i sigurno boljom formom na kraju sezone, mislim da mozemo da ih pocistimo vrlo lagano.

Sto se EK tice, sa prednoscu domaceg terena, nemamo ozbiljnog protivnika, to bi trebalo da bude setnja.
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Bilo bi lepo ako neko ima da okači ovo.

Bravo, ubih se tražeći... I ono "hvatanje za jaja" koje neko spomenu /mada imam utisak da je bilo žargonski rečeno/ :D

Ako ikada budemo imali svoju dvoranu, zazluzuje samo jedno ime. Hvali ti Zeljko na povratku i vracanju vere u istinsku ljubav I ljudskost. :respect:respect:respect

Pazi konkurenciju: Željko Obradović, Duško Vujošević, Haris Brkić... Ili da bude neko ko ih sve zajedno povezuje i najviše voli /najiskrenije, čisto i nekritički/ Miša Tumbas...

Mada zavisi sve da li je reč o pravoj dvorani ili nekakvoj trening prćiji... Ne bih ja baš svaki objekat nazivao po takvim velikanima. Neka su nam Dule i Žoc živi i zdravi 1000 godina i da se ništa po njima ne zove još dugooooo!

Voleo bih da doživim da Partizan ima svoju dvoranu u rangu Arene pa nazvati je po najvećem, a onda da svaka strana dobije po neko ime ostalih, pri čemu stolice da su jedna crna jedna bela i da su složene tako da se oslikava lik tog po kome je ta strana dobila ime.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top