Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Mlađe kategorije, FK Teleoptik

  • Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
4.410
Reaction score
28.612
Локација
Novi Sad
Sve je to posledica sramno loseg marketinga kluba, sramno lose TV Partizan, odvratne uprave, smesnog ytube kanala, nikakvog sadrzaja za decu nema, ne krositim drustvene mreze pa ne znam kakvo je stanje na instagramu i facebooku ali pretpostavljam isto.
Pogledajte bre sta ciganija radi, to su deciji programi, deljenje opreme, deljenje clanskih karti, posete svim skolama fudbala, pa na primer sa ytube neki lik sto obilazi derbije po svetu, ugostili ga da prezentuje to kao de je dosao na park princeva a ne u rupcagu, vode ga po stadionu, spustaju na teren. Ko kod nas to radi? Ko se bre trudi u tom marketingu? Bilja? Onaj neki sto se spominje Vazurin pajtos? Ko bre, to su sve amateri, najobicniji paraziti i neznalice. Bilja moze da vodi konferrncije na sprskom samo i to je to, uz duzno postovanje svega sto je uradila za Partizan, vreme je da dodje neko malo normalniji, cak stavise mislim da je vreme da se vrati musko na to mesto, necemo valjda, kao na primer novosadska kurva, da postavljamo silikonjare gradske da budu neki Pr ili kako se vec to zove, pa to je dno dna. Da li smo mi neka institucija ili bordel?

Sve to sto je @GR88ĆU napisao je posledica presmesnog amaterskog marketinga i svega sto sam napisao. Smesni smo kao brend i to je to, bukvalno smesni i zato ce nasa grobarska deca da ispastaju, da se ispisuju iz klubova ili jos gore slusace ciganske price i imace redovno punjenje glave kako je to pravi klub, igrace pod prisilom u ciganskom dresu i sl.
Ljudi, mi nemamo PR, mi nemamo marketing, mi nemamo upravu, nemamo nista! Govna sto pre oterati iz fotelja i nek povedu ceo online i marketinski tim sa sobom sto dalje!!!!
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.365
Reaction score
40.188
Локација
Žrnov
ja recimo ne bih volela da naš klub radi to što rade cigani. po meni je čisto sektašenje to što oni rade. Da naši rade na popularizaciji kluba je dokaz i ta "dečija" tribina, gde bude po 5000 klinaca iz celog regiona.
Meni je presmešno kad klinci odu na neki turnir pa od 4 ekipe u grupi, 3 budu "nešto...cz" i igraju u njihovim dresovima. Uopšte ne mislim da te školice fudbala dobijaju nešto od cigana, osim tih dresova i možda neke lopte, zato i kažem da je to sektašenje.

@Detelinarac90
vreme je da dodje neko malo normalniji, cak stavise mislim da je vreme da se vrati musko na to mesto, necemo valjda, kao na primer novosadska kurva, da postavljamo silikonjare gradske da budu neki Pr
Ne znam sad kako da ti odgovorim na ovo a da te ne uvredim.... mada, možda ti i ne treba veće kazna od toga što živih sa tim mizoginim stavom, sigurno to nije srećan život. Ne kažem da Bilja Obradović radić neki fenomenalno stručan posao, ali evo vidim, muškarac je direktor makretinga, sve muški u upravi, i baš smo se usrećeli.... stručni su i kompetenti u pm.
 

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
4.410
Reaction score
28.612
Локација
Novi Sad
@JasminaT
Ne ne, nisi me shvatila, tipa kao sto je u KKP ili tako nesto, samo da je neko osvezenje. Nemam nista protiv da bude i zensko samo bez onih silikonjara bez mozga i sa pacijim usnama. Mogu sve zene da budu u klubu (osim gore nabrojanih) dokle god rade posao, a trenutno Bilja po meni ne radi dobar posao.
Inace moj zivot je vise nego srecan ne znam sta si htela sa time da kazes uopste al ajd, mrznju prema zenama ne osecam, zivim sa jednom vec 11godina u skladnoj vanbracnoj zajednici, a jedine zene koje ne podnosim su silikonjare, plastikare, hijaluronke i slicne lakog morala.


Sto se tice "sektasenja" cigana, to si upravu donekle ali to sektasenje radi posao, deca se aktiviraju, prate igrace i klub, zavole tu prokletu boju na silu. Osim decije tribine, sta jos nudi nas klub u smislu aktivacije dece, sirenja Partizanstine medju njima? Obilaze klubove navijaca Partizana gde ti navijaci dovode svoju decu i uce ih i to je to, dakle ni to nije samo za decu.
Sta fali da svaki klub koji dodje na tu tribinu dobije po 5 lopti FKP, par dresova, stucni, neko izvlacenje tipa klub koji pobedi moze sa decom da sidje do svlacionice, da pozdravi igrace, dobije autogram ili taj selfi cuveni?
Ima FKP i grupu na Viberu, moj mali je u njoj, ali tamo izlaze u 95% slucajevi linkovi do ytube snimaka i to je to.
Kako god mislila, sta god ti se ne svidjalo u mom postu, marketing ne radi nista i to je istina.
 
  • Like
Reactions: MAK

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.365
Reaction score
40.188
Локација
Žrnov
Moguće da sam ja loše shvatila šta si napisao, izvini ako je to bio slučaj.
Mada, opet imaš generalizaciju... ja uopšte ne mislim da su sve žene koje imaju neke estetske korekcije lakog morala. Odakle ti to? Da, ima ih lakog morala, glupih, itd itd... ali mnogo više ih lakog morala i glupih među onima koje nemaju intervencije. Takođe ima isti broj muškaraca, ako ne i veći, lakog morala i glupih, iako nemaju silikonske umetke.

Slažem se da marketing ne radi dobro. Ali broj navijača nije po meni najrelevantniji faktor kada pričamo o veličini kluba. A način na koji se dolazi do baze navijača je takođe bitan, jer pokazuje i neki karakter kluba.
 

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
4.410
Reaction score
28.612
Локација
Novi Sad
Daleko od toga da je do broja navijaca, pa ja sam, a verujem i ti a i velika vecina, odrasli medju ciganima (u osnovnoj nas je bilo 7 Grobara, u srednjoj duplo vise, u mojim razredima od 30 djaka), ali smo mi voleli Partizan vise nego oni zvezdanu.
E sad nacin na koji se dolazi do baze navijaca je diskutabilan. Mene je nesto povuklo ka Partizanu od malih nogu, nesto se javilo u meni da je to dobro, a ono crveno belo cisto zlo. Otac mi je totalno "operisan" od sporta uopsteno, a pogotovo za navijanje, na koje i dan danas gleda kao totalnu glupost i ne shvata tu potrebu i ljubav ni prema reprezentaciji a kamoli prema klubovima. Majka i svi ostali koji zive u Srbiji su deklasirani cigani (simptazieri osim jednog burazera), bukvalno na nikoga nisam imao da povucem na nasu stranu ali desilo se, hvala Bogu. Sina od malih nogu ucim ko smo mi i sta su oni, i to je totalno druga prica odrastanja i gledanja na Partizan od moje. Ali uvek imas mnogo tih neupucenih, sa roditeljima kao sto su moji, nit znaju nit ih zanima jos uvek, ali kad dodjes u starije razrede osnovne pa u srednju, moras za nekog da se odlucis. Tu oni hvataju, sto ja kazem, "na silu" tu decu da navijaju za njih. Dajes im paznje i oni se okrenu za sekund, jos pre tog moranja da odaberu stranu, da ce da budu cigosi.
Ne treba mi ovako da radimo, daleko bilo, takvi nismo, ali bar malo paznje da se posveti ovima koji vec vole Partizan, oni ce da rasire pozitivnu pricu i docice jos dece, ne "na silu", nego sama. Daj im neki deciji program, emisiju, aplikaciju, pokloni neke majice, kape, bilo sta jbt, daj im paznje da vole jos vise i jace.

A sad ovaj off deo
Definitnvno si me pogresno razumela ali nema veze, taman da odg jer necu ni da neko drugi shvati tako jer stvarno nemam ni gram mrznje ili necega loseg ka zenama generalno.
Ovo moje silikonjare, plastikare - to je vise za 90% izoperisanih, ima i zena kojima je operacija ili intervencija bila neophodna zbog raznih sranja (nekih nesreca, bolesti, problema sa kozom i sl) pa i licnog osecaja (na pr. prevelik nos kvari joj osecaj samopouzdanja i sl.), i to je tih 10ak posto, ali uglavnom mislim na ove u vecini sto nisu bas u vinklu i rade to iz kompleksa, ludosti i gluposti. I da, definitivno ima glupih na sve strane, nezavisno od izgleda....
jos kad bih znao ovaj deo da ubacim u spojler ili tako nekako, bilo bi vrh, al oprastajte na malo off-a
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.648
Reaction score
29.090
Локација
Beograd
У данашње време многе утакмице могу се погледати преко интернета, не знам зашто је проблем да се тако преносе и мечеви Телеоптика, али...изгледа да у нечему јесте, јер тих преноса у великој већини случајева - уопште нема...

Једино се на Јутјубу могу погледати сви голови из претходно завршеног кола лиге, а наши ,,крећу,, од 1:18, 1:0 - Влаховић и 2:0 - Ђокић...


Следећу утакмицу Телеоптик гостује БАСК-у, 30.3.2022. од 15и30...наравно, ако се у међувремену термин не измени...

Надајмо се да ће наши момци убудуће што чешће ,,трести мреже,, противника, па да можемо да их гледамо бар у тим голгетерско-јутјуберским ,,прегледима кола,, - јер не могу баш сви да лично дођу на њихове утакмице...

А ко дошао, добродошао! :D
 

tobacco

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
2.557
Reaction score
7.854
Partizanova deca 2010-o godiste su primili 10 komada od vrsnjaka iz Sremca, Vojka. 10:2. Ko je tamo trener, jel Stepanovic?
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.365
Reaction score
40.188
Локација
Žrnov
pa Bebe su klasicna skolica fudbala. Veze nema sq selekcijom nasom. Kada decaci napune 12 godina, tj kadq dodju do pionira, ili predju u Partizan (mozda jedan/dva, ako do tada nisu uoceni), ili u Teleoptik (poneko), a najcesce odu u druge klubove.
 

tobacco

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
2.557
Reaction score
7.854
Da, ali i to nešto govori. Ni tamo nije neograničen broj dece, pretpostavljam da se određeni talenat može uočiti u bilo kom uzrastu, ali mi se čini da postoje i neki drugi parametri. Novčani prvenstveno.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.365
Reaction score
40.188
Локација
Žrnov
pa naravno. kao i u svakoj školici fudbala, plaća se članarina. I to i treba tako da postoji što da ne. Ono što ne treba je da nose Partizanove dresove (što je na većini utakmica) umesto obeležja Beba....
 

Humska

Početnik
Учлањен(а)
26.12.2020
Порука
145
Reaction score
432
Локација
Beograd
Te "bebe" su necija privatna kombinacija koja se grebe i naslanja na partizanovu skolu. Da ima ko trebalo bi proveriti u cijim dzepovima zavrsavaju ti novci koje prikupe od roditelja.
Neko tamo ogromnom broju ambicioznih roditelja uzima lepe pare na prodaju magle kako ce ih prebaciti u Partizan. A oni ponosni seruju slike svoje dece u nasim dresovima, rodbina i komsije ljubomorni... ma zivot je lep. A zapravo, tamo moze da trenira svako dete koje moze da potrci i roditelji plate opremu (mislim da je 100ak eur), mesecnu clanarinu i ko zna sta jos. Manje-vise isto kao i nasi trening kampovi. Ja ne znam da je jedno dete sa kampa dovedeno u bilo koju selekciju u nasoj oml. skoli. Mozda jeste dovedeno na neku probu ali da se zadrzalo kasnije - nije mi poznato.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.365
Reaction score
40.188
Локација
Žrnov
To sto se placa oprema, to nije cudno. U svim klubovima, osim kod nas, cigana i čuke, se plaća i svuda je oko 100eur + clanarina.
Vidim da Bebe promovise klub.. e, sad, da li ke necija kombimacija ili ne- to vec ne znam. alo ne vidim nista lose da nas klub ima tqkvu skolicu, pa ko voli nek izvoli.
 

GR88ĆU

Grobar
Учлањен(а)
05.06.2017
Порука
837
Reaction score
2.870
Локација
Ušće Ravanice u Veliku Moravu
E ja da se pohvalim da mi je klinac debitovao sad za vikend u dresu voljenog kluba. Igrao za svoj klub Morava Ćuprija na gostovanju Jagodini, ali klub igrao drugu za redom u ciganskim sivim dresovima a moj sin jedini na terenu u isto sivom dresu Adidas i to legende Saše Ilića. I šorc naravno siv iz te sezone. To je bio moj uslov ako hoće da im igra a da ne nosi kurvin dres. Pisao sam već da je u prošloj utakmici odbio da igra i gledao utakmicu sa tribina. Debi u Partizanovom dresu je krunisao jednim golom. Inače rezultat je bio 2:2.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.648
Reaction score
29.090
Локација
Beograd
Заиста лепа фудбалска представа данас на терену код Цареве ћуприје у којој је Телеоптик као гост заслужено победио домаћина БАСК са 2:1...
БАСК је четврти на табели, а Телеоптик тек девети, али ова победа показује не само да је лига (као и обично) прилично ,,изједначена,, него и да момци из Земунела итекако умеју да играју фудбал...
Додуше, од игре па до победе је некад мали, али некад и много велики корак, но...кренимо редом...

На голу 1.Гочманац, офанзивни бекови 2.Радић, 3.Адамовић, два штопера 5.Јанковић, 6.Пурић, везисти 4.Минић, 8.Рашковић, 10.Филип Чермељ, иза шпицева 7.Брновић, два шпица 9.Влаховић, 11.Лекић...
У игру су улазили и 13.Суботић, 14.Момчиловић, 15.Ђокић, 16.Ђурић, 17.Вучићевић.

У првом полувремену Телеоптик се ,,поштено,, испромашивао, пар одличних прилика имао је Лекић, пар одличних прилика Влаховић, по једну Брновић, Рашковић, Минић...али ништа ,,није хтело,, да уђе у мрежу...односно...наши нападачи нису били довољно прецизни: једном је Влаховић пребацио голмана, али и гол, други пут је Лекић заобишао голмана, али није погодио гол...
БАСК-ови шутеви су пар пута ,,фијукнули,, поред нашег голмана, али и нашег гола, а једном је и Гочманац ,,улетео у ноге,, нападачу домаћих да спречи погодак...










Наравно, како то у фудбалу обично бива...после добре игре, али не и постигнутог гола, зна да уследи нека врста казне...
У другом полувремену прво је главу повредио наш нападач Лекић (а касније због обилног крварења и изашао из игре), а затим је уследио и ,,хладан туш,, за екипу и симпатизере Телеоптика: по систему ,,ко ће коме ако не свој своме,, - наш некадашњи играч Владимир Ђилас (а сада најискуснији и најкорпулентнији играч БАСКА, али и на терену, рођен 1983.-е), пробија нас ,,бочно,, и затим лагано ,,пакује,, лопту у нашу мрежу - 1:0 за БАСК!





Ипак, Телеоптик још није ,,рекао своју задњу реч,, на овој утакмици, тако да сада најискуснији у тиму Телеоптика, Филип Минић (рођен 1995.-е), једну лопту која му долази ,,у посед,, прецизно ,,пакује,, у ,,ћоше,, БАСКОВОГ гола и то је сада 1:1...
Док разгледам фотографије још једном размишлјам о ,,постулатима,, модерног фудбала и ,,чувању простора,, - све се ,,бели,, од БАСКОВИХ фудбалера свуда ОКОЛО Минића - али шта им то вреди кад ни један није довољно БЛИЗУ њега па да може да спречи његов шут...
Дакле, човек увек даје гол, а не простор...




Али паметан човек, паметан фудбалер, зна да процени и искористи простор па да постигне гол!
Наш Вања Вучићевић - Ушке, иако искоса, прецизно ,,нишани, гађа и - погађа,,!
Голман БАСКА је немоћан и то је већ 2:1 за нас!





До краја утакмице БАСК покушава да бар изједначи, оставља то пуно простора за наше ,,контре,, и права је штета што не дајемо и трећи гол...ако ништа друго, а оно зато што умало нисмо примили други!
Иако у позним фудбалским годинама и приличне килаже, иако вероватно уморан од свих 90 минута на терену, Ђилас нам је још пар пута при крају утакмице створио озбиљне проблеме, а најбољу прилику да ,,дотуче,, противника пропушта наш ,,мали,, Ушке јер ,,маши,, оно што је много лакше дати него оно што је већ дао!





Све у свему - резултат остаје 2:1, и свакако смо задовољни победом и игром...а ако смо већ у стању да константно улазимо у шансе...био би ред да мало поравимо и реализацију!
И онда би нам место на табели сигурно било много више него што је сад!

Али да је право задовољство гледати 11 младих физички спремних момака у дресу Телеоптика који су увек спремни да се надигравају и да играју прави фудбал свих 90 минута - јесте.
Итекако јесте!
Браво момци! :clap



Ево и извештаја са Србијаспорт.нета:

 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.648
Reaction score
29.090
Локација
Beograd
Гледао сам три пролећне утакмице Телеоптика и имам неке запажања, али, убрзо ће и њихова четврта утакмица, па је можда боље да одгледам и њу те да онда евентуално коригујем (или не коригујем :D ) неке своје ставове...

Ево голова са јучерашњег меча:


А ево и снимка целе утакмице...


Ако вас интересује како голови падају из НАИЗГЛЕД безазлених ситуација, крените да пратите на овом другом снимку од 1:32:14 за гол БАСКА, затим од 1:40:08 за наш изједначујући и од 1:52:40 за наш победнички гол...
У зачецима све три акције није баш изгледало да ће гол тако брзо пасти, међутим...ако противника ,,пустиш за милиметар,, или га не спречиш тамо негде на средини где све изгледа безопасно...е врло брзо не само може да изгледа опасно, него и да ти лопта буде у мрежи...јер...
Данас сви играју фудбал - поготово ако пустиш противника без да га спречиш, зауставиш, гурнеш, фаулираш...на време. И што даље од свог гола. Или ако даш погрешан пас у погрешно време на погрешном месту, или ако лопту не испуцаш довољно далеко, или ово, или оно, итд, итд, итд...јер...
Фудбал је таква игра. :D

Иначе, стрелац нашег јучерашњег победоносног гола био је Вања Вучићевић - Ушке, момак рођен 22. марта 1998.-е и син недавно преминулог Небојше Ушкета Вучићевића, па су му медији данас посветили пажњу овим прилогом:


...но знате како је...очеви су имали своје каријере, али синови граде своје, те неко познато фудбалско име и презиме колико може да олакша да се наследници негде приме, толико може и да им буде терет, јер се онда од њих очекује много више...

Имати познато фудбалско презиме је само једна занимљивост...и на терену не мора да значи апсолутно ништа више од тога...и сви они који носе једно такво, морали би да знају да су заправо најређи они синови који су у неким својим фудбалским каријерама успели да ,,престигну,, те своје славне очеве...

Треба једноставно момке познатих презимена пустити да играју онолико колико и како могу и колико заслужују...
Желимо им све најбоље, желимо им да буду бољи од славних очева, али, како већ рекосмо...сви играју фудбал...па ће тако увек и око њих и против њих бити оних који би да покажу да су - бољи.
Јер...такав је фудбал.
Терен је мерило свега и сваког. Све друго уопште није тако битно.

Ево још мало фотографија од јуче:











 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.648
Reaction score
29.090
Локација
Beograd
Teleoptik je u sredu odigrao svoju prošlu utakmicu, a na sajtu FSB-a pisalo je da će sledeću da odigra već u petak, što bi značilo dve utakmice u tri dana za ,,Optičare,, no, utakmica u Velikim Crljenima je ipak danas ,,pomerena,, za subotu, tako da imam vremena da malo ,,popričam,, (sa samim sobom) i o tome kako mi izgleda prolećni tim Teleoptika...

Gočmanac nije baš imao ,,pune ruke posla,, pa da tačnije ,,izmerimo,, njegovu formu, ali deluje sigurnije nego jesenas, zasad nešto bolje izlazi na visoke lopte...

Desni bek Radić je dosta ofanzivan, u nekim varijantama može da igra i kao krilo, ,,lagan,, je igrač ali kako time dobija na hitrini, isto tako zbog manje ,,mase,, ponešto gubi na čvrstini...

Levi bek je Adamović, prošle sezone mučile su ga povrede, bio je i tek druga opcija za tu poziciju, ali je ovaj ,,vojnik Teleoptika,, sada dočekao svoju šansu i dobio standardno mesto u timu...
,,Adam,, je dobar i vredan dečko i drago mi je zbog njega, vidim da je sada popravio i ofanzivu, ali voleo bih da Nađ povremeno ,,pusti,, na teren na koji minut i Grkovića jer je on izrazito ofanzivan bek i ja baš volim da ga gledam kako konstantno prodire po boku...

Subotić je bio standardni štoper ali je nedavno imao neku lekarsku intervenciju, tako da sada utakmice počinju Purić i Janković, doduše, Teleoptik ponekad odigra i sa tri štopera pozadi...a tu je i Jovanović pa kako štoperi obično dobijaju dosta kartona, momci će se verovatno povremeno ,,rotirati,,...

Ono što mi se dopada je to što sva trojica vezista Minić, Rašković, Filip Čermelj mogu da igraju kako zadnjeg, tako i centralnog ili prednjeg veznog, ne samo od utakmice do utakmice, nego i tokom jedne te iste utakmice, pa Minića recimo možemo videti kako se vraća da preuzme loptu od štopera, ali takođe i kako ,,izbacuje pasom,, napadača u šansu, pa i kako šutira i daje gol (kao protiv BASKA)...
Rašković je imao onu fantastičnu asistenciju za Ušketa kod našeg drugog gola, ali mislim da bi Fića Čermelj trebao da malo podigne formu i da se konkretizuje, šut mu ne ulazi u gol, poneka lopta mu pobegne...a i najmlađi od braće Čermelj, Marko možda čeka neku svoju šansu da zaigra umesto nekoga u timu... :D
Momčilović je još jedan naš vezista koji je dosta igrao prošle sezone, ali...imao je i nekih povreda, naiđe mu i neki karton...

Brnović dobija dosta prostora, šansi i minuta da bude ispred ove trojice vezista a iza napadača, ali je i dalje ,,najmekaniji,, igrač u Teleoptiku - gledam ga na zagrevanju, trese mrežu, trese prečku, lopta mu se lepi, ali...tokom utakmice, to je ipak dosta drugačije, protivnici (pa i saigrači) su čvršći, oštriji, snažniji, a on nije baš uvek ,,u igri,, i još uvek čekamo više golova, više asistencija, više uspešnih poteza...

A dolazak Vlahovića u Teleoptik je ovako ,,na oko,, - ,,pun pogodak,,!
Jesenas je tamo falio jedan pravi špic a Vanja je baš takav, lagano se kreće i otkriva, stalno ulazi u šanse, ima fudbalske kretnje, šutira...nadajmo se da će češće i da pogađa...
Njegovim dolaskom ,,prodisao,, je i Lekić jer sada protivnik mora da pazi na dvojicu što mu je mnogo teže nego kad je ,,Leka,, bio usamljen među svim tim odbrambenim igračima...
Nekako su i ,,kompatibilni,, - Lekić je onaj koji trči i grize pa makar i nemao uvek tu skroz ,,suvu tehniku,, u nogama, a Vlahović je onaj ne toliko ,,krljator,, ali zato prefinjene kretnje i opasan na lopti...

Ono što je dobro je i to što Nađ itekako ima koga da ,,podigne sa klupe,, na reda radi ili nekog šablona, već zato jer i taj što uđe sa klupe može nešto da odigra ili uradi, neke momke sam već pomenuo, a videli smo i kako je mladi Uške juče zatresao mrežu, ali i takođe lako ulazio u šanse, a tu je recimo i Đurić koji je pravo krilo koje gleda samo ka napred...

Ostale momke slabije poznajem, ali ovakva jedna ,,postava,, na terenu, ali i na klupi sasvim solidno deluje i - sasvim solidno igra!
Nadajmo se da će momci tako nastaviti i ubuduće!

Ali moraju nekako da se ,,osveste,, da ne budu zadovoljni jednim golom, ako oni zapravo imaju tehniku i fiziku (uz još malo više koncentracije!) za možda, recimo, tri gola!
Moraju da ,,usade u sebe,, neki pobednički mentalitet ne samo za ,,ponekad,, nego za SVAKU utakmicu.

Jer svi mi kao da već pomalo ,,zaboravljamo,, da je Teleoptik Partizanova ,,filijala,, a u Partizanu se zahteva - zna se već šta: POBEDA uvek i u svakoj utakmici.
I dobra igra i golovi, ali pobeda - to obavezno.
 
Top