Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2021/22. Povratak kralja!

Статус
Затворена за писање одговора.

Nbg88nbg

Grobar
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
595
Reaction score
839
Локација
Beograd

Izvoli
 

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.544
Reaction score
2.574
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Lepo je videti da posle duze pauze se odigra ovako dobro i lepo za oko, 2/4 za 10, ostale manje vise dobre, bilo je propusta poput gluposti Madara i Avramovica, prvom ocigledno treba malo izbiti bubice iz glave jer na svakoj utakmici gde imamo visoko vodjstvo on se poigrava kao na basketu, drugom skrenuti paznju da ne brza, nekako imam utisak da cim dobije loptu gleda sto brze da odigra i cesto krene kao "muva bez glave" no dosta o manama.

Ledej za mene igrac utakmice, prosto je bilo uzivanje gledati veceras kako je igrao kako u napadu tako i u odbrani, Lesor odmah do njega, Trifa mali sjajan takodje, Panter dobar mada svi znamo da moze dosta bolje, Smajli i Koprivica mogu da budu sjajan tandem pod kosem za godinu dve ako ovako nastave.

Sto se tice poteza veceri dvoumim se izmedju dva, Ledejevo zakucavanje u drugoj cetvrtini ili asistencija Madara Lesoru za 2+1.
 

Milos

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
1.327
Reaction score
2.969
Локација
Kragujevac
I kad bi naši spoljni igrači rešili presing i agresivnu odbranu protivničkih ekipa , gde bi nam kraj bio. Moraćemo to da pokušamo da rešimo do tog eventualnog finala sa ciganima, inače ćemo se čupati za kosu, ko je ima.

Inače sama utakmica manje više bez stresa, bilo je dosta lepih naših poteza, zaslužili smo i mi jednu bez velikog stresa.
 

Alex B

Grobar
Учлањен(а)
05.06.2017
Порука
448
Reaction score
2.542
Локација
Novi Beograd
Radi me supstanca zvana Partizan, ali nepobitno mi osvajamo ABA ligu, ulazimo u EL, ruje se vraćaju u EL ili uvode engleze, pa cigani duvaju, opet se gase i ponovo refleksno fuzionišu s fmp-om originalnim, tegi pokušava na instagramu da objasni ciganima šta se desilo, oni ne kapiraju, kalinićev dres povučen visi u hali u železniku, ostoja slemuje na otvaranju EL, pa mu gazda posle čupa kosu i uzima skalp, Rade i dalje jedini spaja Koprivu i Lesora (kome ispada lopta) sa košem u polufinalu EL protiv Barse koji igramo u novosadskom spensu zbog mitinga sns u areni, đilas nam gradi obećanu halu, Željko pizdi na Aleksu na +20, a posle ga grli, a Ledej sipa li sipa, sipamo i mi, prosipamo...
Ban.
 

PARTIZAN INSTITUCIJA

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.001
Reaction score
11.779
Локација
JNA
Dobra utakmica danas, ali dobro raspoloženje mi splasne kada pomislim: Ako dođemo do eventualnog finala protiv cigana, da li stvarno mislite da će av da nas pusti da osvojimo titulu i odemo u Evroligu umesto njegovog mezimčeta?
 

lukaimasa

Grobarčina
Учлањен(а)
29.01.2010
Порука
1.386
Reaction score
2.377
Локација
Novi Beograd
Ja ne znam kako je izgledalo na TV-a, ali daću sebi za pravo, da posle odgledane svake utakmice uživo ove sezone, kažem da je ovo jedna od gorih utakmica, sreća pa je Budućnost očajna i da urbani trener nema neki roster na raspolaganju.

Posle cele sezone zajedničkih treninga, naši bekovi ne mogu da reše presing i da prenesu loptu. Je l ne možeš licem napred? Uvali mu bulju i prenesi loptu kao Pera Božić. Oksimoron je da mi najbolje izgledamo sa Zagorcem na terenu.

Sve se svelo na prangijanje za tri, ako krene šut dobri smo, a ako ne krene, onda jebi ga...

Džigericu mi pojede, ali ga još više volim.
 
Учлањен(а)
06.07.2021
Порука
427
Reaction score
2.775
Локација
Beograd
Ok tekma... nismo bili na nekom ludilo nivou, ali bar smo igrali odbranu, osim u trećoj kada je koncentracija u odbrani pala... svaka čast momci, i samo da dižemo formu.
Bogdan, Dule, Željko, Saša, Džile... dosta emocija...
Ima nešto što nikako da klikne u ovom timu, kao nevidljiva barijera koju nikako da probiju, glava da se sredi i muda da se ponesu.
Kako kaže Saša Đorđević "Mir u glavi, vatra u srcu" i što se tiče njega bila su i mooda do poda.:)
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top