Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.
Учлањен(а)
04.07.2021
Порука
324
Reaction score
709
Локација
Jugoslavije
Da smo ovako bili osetiljivi na ovakve stvari, ne bi videli ni jednu od onih 13 uzastopnih titula. Mi samo neka glumimo neki moral, a oni samo upisuju trofeje. Što Dule nije istupao iz lige 2006e, kad su hteli da izazovu rat u hali?!
Iz jednostavnog razloga! Na vlasti nije bio Picousti. Za 5 godina imamo ukupno 1titulu u 5 različitih sportova. A te godine koju pominjes znas li koliko smo titula imali u prvih 5 sportova?
 

ProvencanoPFK

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.178
Reaction score
6.062
Локација
100 кураца
Mozda i ovo dosta govori da je dobra odluka..mozda u kk duvaju neki novi vetrovi..

FB_IMG_1654795537828.jpg

Edit: greska brisite, postavio Braindead gore.
 

Grncarija

Grobar
Учлањен(а)
31.08.2019
Порука
1.383
Reaction score
5.165
Локација
Beograd
Mi smo ovo uradili zbog Evrolige, da pokažemo da smo protiv incidentata na utakmicama. Evroliga godinama "Amerikanizuje" evropsku košarku, pre svega Grke i Turke, da se ponašaju normalno. Klub je hteo da pokaže da je protiv "huliganizma". Zato su na primer napisali da nije bilo incidentata na našim utakmicama Evroligi i Evrokupu u poslednjih dvadeset godina. Pročitajte opet saopštenje, klub želi da se ogradi od navijačkih incidenata na utakmicama da bi bio bliže wild karti.
 

Nemanja-950

Partizanovac
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.901
Reaction score
21.557
Kad na naslovnim stranama stoji "Partizan je naneo štetu srpskoj košarci", onda sa sigurnošću može da se kaže da je urađena prava stvar.
"Zemlja košarke" i "zemlja vaterpola" smo bili dok je Partizan bio faktor, a danas se tim epitetima diče razni ciganski mamlazi, tako da se najiskrenije nadam ispadanju u kvalifikacijama za sve, ko god igrao, na najbolniji mogući način. Jebo vas "najvažniji igrač Kalinić" sve redom. Mrš!
Pitanje za ove bistre novinarčiće koji se pozivaju na statut i najavljuju izbacivanje u treću ligu, šta kažu pravila KLS, kada igrač napravi 4 i po koraka i da koš, je l' se taj koš priznaje ako je za titulu, ako ga da igrač našeg stuba i ponosa, ako sudi govno nad govnima, ili se ne priznaje jer pravila košarke dozvoljavaju 2 koraka a ne još 2? Još jednom, svima njima treba jebati mater na svakom koraku.
 
Последња измена:

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.557
Reaction score
11.054
Trebalo uraditi odavno.

Godinama KLS vode totalni idioti i amateri.
I bez favorizovanja cigana, to je cirkus od takmicenja.

Uz to, Partizan je neuporedivo vise potreban njima nego oni Partizanu. Navijam za finale fmp-fmp.

Svaka cast za potez, valja pohvaliti dobru stvar.
Isto kao sto valja naglasiti da je bolje da nisu objasnjavali istupanje. Cuvaj Ostoja da se neko ne uvredi. Ovo saopstenje je jos jedan dokaz da mi imamo odresene ruke da radimo sta hocemo, ali da drzavni mutirani klub ne sme da se dira.
 

Mille

Grobar
Учлањен(а)
12.09.2019
Порука
259
Reaction score
2.204
Локација
Beograd
Što se mene tiče, naravno da ne bi trebalo igrati ovu uzurpiranu ligu, niti bilo koju drugu kojom upravlja ona nakazica. Ako postoje ikakve mogućnosti, to uključuje i Aba. Sumnjam da je to moguće, ali igrati evropska takmičenja i priključiti se nekoj normalnoj ligi, dok ovo zlo ne prođe a proći će, mislim da bi bilo jedino normalno za klub kao što je Partizan. Marva nismo da se mešamo sa stokom.

Od bilo kojih pisanija je mnogo važniji prvi konkretan gest kluba posle mnogo godina. Inače, saopštenje kluba odlično.
"...brukanja srpske, odnosno regionalne košarke pred čitavim košarkaškim svetom" - poruka za EL da ne odustaju od dve pozivnice.
"...Željko Obradović na konferencijama za medije, javno kritikovali neodgovorne pojedince među navijačima crno-belih" - poruka ovima sa tribine da nisu gazde i da je posle Duleta novi šerif u gradu.
"Osnovano sumnjamo da bi eventualno novo finale... bilo još jedan poligon za iživljavanje huligana i slanje još jedne grozne poruke u svet" - poruka gnomu, znamo da si spremao prekide i skandale jer računaš da je tvoja pozivnica za EL sigurna.
"...klub ovim činom ostavlja prostor svim relevantnim faktorima da do početka nove sezone sednu i donesu rešenje koje će sprečiti da se slične stvari ikada ponove" - poruka za Aba - možemo bez vas.
"...da se liga iz pozicije u kojoj pojedinci imaju monopol na donošenje svih bitnih odluka vrati pod okrilje nacionalnog Saveza" - čitaj - smrade mali, ničija nije do zore.
" Ovakav stav kluba je jedinstven i podržali su ga svi njegovi članovi" - nismo vam mi fudbalski klub da rovarite kako hoćete.
" ...javni apel da se problemi koji potresaju srpsku i regionalnu košarku reše zajedničkim naporima. Samo tako ćemo moći da idemo napred" - gospodski podprc.
"Sportski pozdrav do naredne sezone" - još podprca i poruka bandi - pratite prelazni rok i pripreme.

Sve na mestu, snažno sumnjam da je ovo pisao Ostoja. Kako god, histerične reakcije su najbolji dokaz da stvari idu u dobrom pravcu.
 

aleksandar011

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
208
Reaction score
1.298
Mora da se stavi tacka i na igranje vise klubova, u ABA ligi, koji su u vlasnistvu istih ljudi. To nije normalno, ne postoji nigde u svetu pa zasto bi postojalo u ozbiljnom takmicenju kakva je ABA liga,
a liga koja daje (daj Boze) dva Evroligasa je,svakako, ozbiljno takmicenje.
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.919
Reaction score
26.631
Napad na državu, napad na predsednika...
Kako neodoljivo podsećamo na sfrj u vreme Tita, ili sad na Severnu Koreju...
Bože, da li je moguće da evropska država u 21 veku, ima ovakav podanicko-vazalni mentalitet?!
U ratu heroji, u mirnodopskim uslovima picketine bez muda da pisnu, dozvoljavajući raznoraznim frikovima da pisaju i seru po njima sa elegantne visine.
Lepo je general onomad prozivao novinare, dok je još bilo kakvih takvih novinara. Ovo danas su sve pitomci radikalskog pamfleta "velika smrdija".

Odluku podržavam, trebalo je to odavno uraditi.
 
Учлањен(а)
06.07.2021
Порука
427
Reaction score
2.775
Локација
Beograd
KLS da se vrati pod ingerenciju KSS je jedini uslov pod kojim bi Partizan trebalo d aigra tu ruinu od takmičenja... Čoviću pičko jebemo ti sve, ale...
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.963
Reaction score
25.936
Локација
ante portas
Saopštenje je očaj i na to ne treba obraćati pažnju.

Ali, sam ovaj potez je odličan. Šta nam to govori: Žoc je došao da postavi stvari na svoje mesto i ozbiljan je u toj nameri. Neće bre takmičenje od 4 tima da igra 1 tim sa svojom filijalom. Nekad bi možda prošlo, sad je došo Žoc i to više ne prolazi.

Drugo, tek će se sad videti besmisao košarke u srbiji bez partizana.

Treće pokazan je karakter.

Četvrto - orkestrirana kuknjava musavih po portalima da partizan ode u nekakvu treću ligu - prajsles. Hahahaha alo moroni pa mi nećemo ni prvu da igramo kakva treća liga hahahahaha
__________________________________________________________________________________________________
Komentar sa jednog drugog foruma koji je zatvorio svu današnju diskusiju :D
Morao sam da ga okačim.
Plačite musavi.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top