Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Uprava i marketing

Да ли долазите на протестну шетњу против управе ФК Партизан 31.8?


  • Total voters
    203
  • Poll closed .

Micun

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
837
Reaction score
3.308
Локација
Beograd
Ne znam da li sam ispratio kako treba, ali Marko i Zeljko su clanovi upravmog odbora JSD. To su koliko razumem, ceremonijlne funkcije. Zato i Zeljko moze da je preuzme uz trenersku funkciju koja zahteva angaznan od 24h dnevno. Ne mora sa znaci da ce se iko od njih involvirati u neki komkretan rad, osim što daju Ostoji legitimitet.

Dok ne vidimo neki napor da se organizuje skustina FK, koja ce morati sa bude medijski ispracena, nista tu nije konkretno.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.852
Reaction score
13.495
По мени што се тиче самог фудбала кључна места су тренер (и првог тима и млађих категорија), спортски директор, шеф кондиционог тима (и првог тима и млађих категорија)...... Те главе морају да буду висок ниво да би спортски сектор живнуо, а што се тиче ФК-а у финансијском смислу ту већ нисам оптимистичан.
Колико сам пратио Мијаиловић је Марка спомињао само за улогу у управном одбору, а да ли то укључује још неку улогу то већ нисам чуо од њега. У сваком случају ако је истина да постоји идеја да Николић буде тренер-спортски директор то ће бити велико појачање али само ако планирају заиста дугорочно са њим јер краткорочно то нема никаквог смисла. Најмање три целе сезоне (не рачунајући ову) мада ја мислим да би Николић остао и много дуже под условом да га у неком моменту не изневере. Све у свему делује ми да је превише рано за неке пројекције и да ће све ово баш да се одужи.
 

MMM2909

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2010
Порука
1.813
Reaction score
6.269

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.408
Reaction score
40.497
Локација
Žrnov

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.262
Naravno da utiče. Preko noći se menja celo rukovodstvo. Odjednom i trener. Svako misli i na svoje mesto u timu.

Svakako dobre promene, ali naravno da učite na igrače.
 

The Wolf of Humska

Početnik
Учлањен(а)
28.08.2021
Порука
65
Reaction score
278
Локација
Beograd

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.441
Reaction score
7.737
Локација
E-WEST
Koliko je smešno ovo saopštenje bivšeg upravnog odbora. Ovo im je poslednji prdež i više se nikad neće javiti. Kolika su to govna kad te nateraju da braniš Ostoju.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.852
Reaction score
13.495
pa nisu igraci u kelijama.. imaju i oni internet, citaju.... pa podjite od sebe kad su u firmi u kojoj radite lomovi neki, kako se menja atmosfera...
Ја се само надам да се промене на клупи неће десити до краја полусезоне. Мислим да је погубно у сред европске полусезоне мењати тренера јер то никад на добро није изашло без обзира што је у питању Николић јер тај период адаптације на тренера чини екипу најрањивијом. Тако да ако Николић пре краја полусезоне уђе у управни одбор мислим да није на одмет да се сачека крај полусезоне па да се промовише као тренер.....евентуално ако не дај Боже изгубимо теоретске шансе за нокаут фазу пре краја полусезоне онда можда може и тад али док екипа иде у каквом-таквом позитивном смеру не треба ништа мењати у сред такмичења.
 
Top