Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2022/23. Povratak kralja! 2. sezona

Статус
Затворена за писање одговора.

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.881
Reaction score
7.711
Crni dresovi i nisu tako losi, neka svakog protivnika zavijemo u crno ove sezone.

Realnost 16 mesto u EL, ocekivanja u mojoj glavi 6 najmanje :D

Alba ce nas rutinirati u stvarnosti, al u mojoj glavi je to tesna zavrsnica i pobeda :D
 
Учлањен(а)
06.07.2021
Порука
426
Reaction score
2.771
Локација
Beograd
Realnost je 11. Ili 12. mesto ...mislim da će za 8. mesto ove godine biti potrebno 17 ili čak 18 pobeda, jer ima dosta ujednačenih ekipa... e sad za to će nam trebati luda energija i pomalo sreće... ja želim ove godine da u ABA ligi krene i zabrsi kako treba a za ovu godinu u EL da bude borbe pa kako završimo.
Polomiti Loa i Sikmu i ima da ih rešimo. :)
 

Bobrock

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2021
Порука
2.757
Reaction score
14.148
Локација
Madagascar

BELI BG

Grobarčina
Учлањен(а)
28.06.2013
Порука
1.396
Reaction score
4.603
Локација
Zemun
Lepa utakmica, ako izuzmemo prvu cetvrtinu, posebno prvih 6-7 minuta.
Cuvajte zivce prvih par nedelja, pa i meseci. Moguce su oscilacije dok igraci ne pohvataju sta tacno od njih trazi master mind kosarkaske igre.
O Glasu - decko ima onaj Bogdanovski instinkt, a to se ne uci, sa tim se igrac radja. Potrebno mu je mnogo rada i utakmica, moze da bude top klasa.
Neko je trazio objasnjenje za odbranu, nema sta, insistira se na preuzimanju bukvalno svega, i jurnjava na liniju pomoci. Zvuci jako jednostavno, ali potrebno je mnogo osecaja i koncentracije, samim tim i vremena. Ekipa je spakovana da moze ovo da "navezba", sa izuzetkom Lesora i za sad Balse. Kad ispadnu u piku ostatku ekipe prave bas tesku misiju.
Molio bih Stojanceta da dopuni ovde malo:)
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.881
Reaction score
7.711
Ja sam na pocetku prognozirao da su Exum i Papa promasaji, ali ja u 99% slucajevi promasim svoje prognoze....
Exum je odlican igrac, ali ne znam dali je to sto nedostaje nasem sistemu, dok mi se kod grka ne svidja to sto ima jako los sut za 3 poena.

Alba, zatim Baskonija, to se mora dobiti, za Aba ligu ne zelim ni da komentarisem, tu se SVI pobede podrazumevaju, ponedeljak 16h ( sramotno vreme ) svi ste dobrodosli u Skoplju!
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.881
Reaction score
7.711
Meni je takav narav, sve crno ( i belo ), negativa po prirodi, mracenje, ali kako se utakmica blizi sve sam vise ubedjeniji u pobedu pa makar igrali i protiv tima sveta :D

Meni je KK Partizan u zivotu sve, on mi je u misli od kako se probudim pa sve dok se uspavam, on moze najvise da me obraduje i najvise da me rastuzi i ponosan sam na njega kako god.
 

Petar-Skopje

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
19.01.2007
Порука
4.299
Reaction score
2.878
Локација
MKD
Sto se tice utakmice juce (jbt izgleda mi kao da je bila pre 3 nedelje, a ne juce) svaka cast na laganu i ubedljivu pobedu! Bravo mladjariji i lepo rasporedjeni poeni!:clap

Hteo bih nesto da napisem o Papapetrua (nestvarno koliko p ima covek u prezimenu :D), kao neko ko redovno igra Evroligin fantasy vec 3-4 godine i sve vreme skoro ga imam u timu, mogu da kazem da je neverovatan igrac. Pri tome ne dizem ga u nebesa, vec je neverovatno koliko covek zna da bude nekonstantan u napadu: odigra jednu, dve ili tri utakmice kao da je Durent i da 20-30 poena i ima sut iz igre tipa 80+%, a odmah nakon toga igra nesto gore od Zagorca ili Dangubica iz prosle sezone u 2-3 utakmice za redom i da max 5-6 poena i sut iz igre od 10-15%… Videlo se i na turniru u Moskvi, protiv Lokomotive dao je 14 poena za 10 minuta, bez promasaja, a u sledece dve utakmice je realno bio ocajan. A za odbranu kapa dole! Pegla odbranu kao lud! :clap Mozda je najbolji mix od ove pomenute dvojice, a i misicna masa mu je kolko njih 2 zajedno. :)
Poenta price, smanjite malo ocekivanja o njemu. Nece biti slab i promasaj k’o Kuruca iz prosle sezone, ali nije ni superstar koji redovno trpa po 20+ poena.

Fun fact: najbolja utakmica u karijeri Papapetrua je bila protiv Albe, kada je dao 39 poena, 14. Novembra 2019 godine
Doduse nakon 2 produzetka i u porazu, ali racuna se i tako! :icon-smile:
Protiv koga igramo sledecu utakmicu?! :o-o::cool:
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.709
Reaction score
29.397
Локација
Beograd
Misliš sa sirom ili sa mesom? :icon-lol:

Eh...da je Zeka Jojić jeo meso još bi bio u Partizanu, a Partizan sad imao koji trofej više...
Dantea ne smemo tako da ispustimo! Ćevapi i crni luk obavezno, a ovnujsko meso i rujno vino k'o Kraljević Marko, pa da vidiš zdravlja, linije i zakucavanja!

A dobismo i novu temu o kojoj ćemo da pišemo: Dante Exum Aligijeri i njegovih devet krugova ishrane! :D
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top