Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2022/23 Povratak na mesto zločina

Статус
Затворена за писање одговора.

Milos

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
1.325
Reaction score
2.946
Локација
Kragujevac
Алба већ неколико година игра стварно лепу кошарку, могу да униште противника, могу да пукну 30 , јер немају константност, а реално ни квалитет у поређењу са доста других тимова у Ел.
Видим задржали спољну линију, сви одлични шутери, Ериксен, Ло, Смит који игра одлично у оба правца, вратили оног малог плеја што је био у Валенсији.
Сикма плеј на позицији четворке, играју у транзицији, брзо.

Центарска линија просек, али само се бојим да ће нас онај Тилман школовати, а реално просечан играч.

Када се погледају састави, увек бих изабрао наш по именима, искуству и квалитету.
Али они играју дуже време заједно, имају систем, знају шта хоће, и ако се буде поновила наша одбрана из првог полувремена против Цибоне ака Металац из Ваљева, макар 3,4 минута , и дозволимо им да се распуцају, то је одмах изгубљена утакмица. Ако уђемо у месо и контакт уз сецкање игре, ту смо у предности онда .
Дај им јебених 30 бацања, али немој да нам дају 50 лаких поена.
 

Bazzile

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
437
Reaction score
2.295
S obzirom da je Srdjan presao na Arenu i komentarise nas u Aba ligi, zna li se ko ce da nas prenosi u Evroligi na sk?
 

Nemanja-950

Partizanovac
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.888
Reaction score
21.506
Pa Ilija Kovačić...Jedino objektivno rešenje.
 

dusan.petrovic

Grobarčina
Учлањен(а)
18.05.2018
Порука
1.421
Reaction score
5.623
Локација
beograd
Alba ce nam dati 80+ poena, pa ce dati. Pitanje je da li cemo mi dati 90?! Imamo igrace koji to mogu lagano da premase, tako da zaista verujem u brejk na startu.
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Биће све текме у ЕЛ јебене до бола. Ми имамо најмлађи тим у ЕЛ и имамо прекид континуитета учешћа од пуних 8 година. Све екипе које су номинално слабије, на Партизан ће гледати као на прилику да се добије текма. Као и оне текме које међусобно буду играли ти "слабији".

Мораће јако пуно да се ради за сваки кош, сваку одбрану, скок у одбрани или нападу... Нико неће рачунати на сигурне победе против оних главних фаворита. Против великих противника се обично у текму улази са намером да се добије и када не крене како је планирано, слабије екипе се брзо предају, чувајући енергију за текме у којима могу да добију. Овај систем такмичења је потпуно другачији од оног на који смо ми навикли.

У старом систему је било далеко значајније скинути скалп некој великој екипи јер та победа може непосредно одлучити о пролазу даље. У овом "лигашком" систему, биће много више калулације и процена шта је оно што се објективно може добити - то ће бити текме где се пружа 300% и ту ће се одлучивати пласман више него ли у неким "великим текмама.

Највише бих волео да се свака игра на победу, али овде треба имати у виду ТАКМИЧЕЊЕ. На неким текмама очекујем да се неће ићи по сваку цену на победу. Замишљам ситуацију где се даје 300% против неког изразитог фаворита - чак и да се та текма добије, може доћи до физичког и психичког пражњења, евентуалних повреда па да се након једне такве текме изгубе неке 3 које су се "морале добити"... Просто, 3 текме доносе више бодова од једне, математика је јасна.
 

Rebellion

Grobarčina
Учлањен(а)
02.04.2010
Порука
1.377
Reaction score
3.853
Локација
127.0.0.1
moze li ona eurolague tv da se prebaci nekamo na tv?

Znam da ie ovde neko pisao da se pretplatio
Moze. I odlicno je. Nadji Euroleague TV aplikaciju za svoj model i instaliraj. Jedino sto malo zeza je sto nisam siguran da ce biti 4K (UHD) prenosi, makar po arhivi cini mi se da je sve 1080. Mozda je takva samo arhiva. Doduse, mislim da nisam cuo za bilo kakvu live televiziju da ide u 4K (moguce da gresim), mislim da je to iskljucivo filmska i gejming kategorija. Ima i smisla da je tako, makar jos neko vreme zbog brzina interneta ali opet bilo bi ekstra ako bi zivi prenosi isli u 4K.
 

Petar PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.472
Reaction score
4.922
Локација
Boka
Koliko sam ja izgubio znanja o Evroligi i klubovima koji se takmice u istoj... Kad se sjetim tamo od 2006 pa do 2014 bukvalno nema igraca kojeg nisam znao a sada sam na nivo cigana iz 2010... Steta ali vratice se sve brzo dace Bog.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.067
Reaction score
36.040
Zašto? On i "stručni" mu konsultant me uvek podsete na jednog od omiljenih strip likova iz detinjstva, Žalosnu Sovu. :D
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top