Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2022/23. Povratak kralja! 2. sezona

Статус
Затворена за писање одговора.

hedonizam

Početnik
Учлањен(а)
08.07.2022
Порука
111
Reaction score
793
Локација
Krusevac
Deluje kao da nas protivnik prelako uvede u ritam igre koji njima odgovara, a da kada se to desi mi se nikako ne snalazimo. Imamo tolike amplitude u igri, da su nam pojedini napadi f4 nivo, a zavrsnice za top 5 poteza nedelje, a onda dodjemo do toga da smo dugo bezidejni i da Naneli ili jos gore Papapetru resavaju napad na 4 sekunde do kraja ( nikakva kritika njemu, samo mu nije to nije posao).
Sve dok je ovakva odbrana, igra i rezultat ce vise zavisiti od protivnika. Kome je dan, nakanta nas do vrha, ali nadajmo se da to pocevsi od Valensije prestaje.
 

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
4.627
Reaction score
22.329
Локација
Beograd
Kuka se na strance, što mi je posebno odvratno, da ne kažem neku težu reč, a sinoć su se popišali po nama domaći igrači, da je baš bilo degutantno sa onim kezovima kao da im slavu čestitaju, samo je falilo tri puta da se izljube.
Uz sve mane, mi smo što kaže Željko, zaista bili u meču pet minuta do pred kraj i Panterova peta je bio potop. Na suđenje, ne bi kukao, bilo je pristojno, jedino sam se iznervirao na faul Lesoru što je svirao kada Mitrović nije znao šta će sa loptom i bukvalno je izmišljen faul, a mislim da smo već bili u bonusu, ali to je mizerija.
Vildoza je taj koji igra na hajp i pravi Argentinac, hrani se energijom sa tribina, to ga inspiriše, videli smo ga juče u tom ultra pozitivnom izdanju po njih, ali i igrač koji itekako nema konstantu, pogotovo na gostovanjima, pogledajte mu izdanja na strani (Monako je bio upečatljiv). Neko priča da je Mitrović bolji od Ledeja na četiri, ne znam samo u kom univerzumu, pa i Petrušev, pogotovo što Mitrović tamo igra isključivo na pet, na četiri se ne pojavljuje. Ali fakat je da smo izgubili juče meč pod košem, dok je napred Slovak pogađao otpatke, uz sve defanzivne kratere, mi smo vodili. Papi svaka čast, konačno, jedna svetla tačka u svemu onome od juče, od njega očekujem tu sigurnost sa poludistance, onda ćemo biti baš zajebana ekipa napred. Ostaje nam vreme koje moramo da sačekamo da prođe u vezi Smajlija, koji je projektovan da bude udarna igla iz senke, nešto poput Alekse prošle sezone, a nagovestio je u onoj minijaturi protiv Makabija i da Slovak pohvata akcije. Spalding je sebi dozvolio da juče prozove Lesora sa ovakvim brojkama i uticajem na celu ekipu da bude rezervni centar. Pa prika, može, ali sa boljim ciframa da dođe, ali da se odaziva na Hakim i da ga dovučemo vremenskom mašinom iz 1994. godine, jbt minimum dostojanstva kad pizdite.
Pobeda nad Makabijem nam je dala luft za špansku turneju, Zadar nam je učinio uslugu za ono juče, ali sada dolazimo opet u situaciju must have, Valensija i žgadija, pa ako se reši domaći zadatak na valjani način, možda dođe i nagrada u vidu Vilerbana nakon toga gde bi imali fantastičnu šansu da odemo u predvorje plej ofa, što je za mene(lično, personalno, kako god), bitnije nego ABA trenutno.
Sramota za klub jeste što sedam godina čekamo na pobedu kao gosti i biće to produženo na osmu, ali znate kako, po zakonu velikih brojeva...
 

Rade

Služba bezbednosti
Уредник
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
3.843
Reaction score
9.822
Evo banalan primjer. U mis mecu se baca lopta Ledeju oni ga udvajaju agresivno sa gurkanjem telima i u prvom slucaju ga bukvalno izguraju sa terena , a u drugom nateraju na pogresan pas , jer su ga saterali u losu poziciju.
Isti slucaj na drugoj strani , udvojimo Bentila , ali bez agresivnosti , bez kontakta , bez pokusaja otezavanja pasa , i onda Bentil koji ima losiji pregled igre za pas od Ledeja bez problema pronadje Nedovica na suprotnom kraju terena i primamo trojku.
Mozda ima i do toga sto je Bentil jaci od Ledeja, a udvajali ga Panter i jos neko od bekova. Ne mogu da ga mrdnu sve i da ga tuku. Kako ga udvajaju bekovi na ivici reketa, to ostaje misterija. Da jedan dodje u pomoc, to je OK, ali dva beka tu, dok Ledej bleji spolja i pusta pas, tj. ne vidi odmah, to je, sto Zeljko kaze, za analizu :D

Sa druge strane, Ledeja su izgurali jaci cigani uz rukomet.

Sto se kezenja tice, neprimereno je. Nema veze sa Partizanom direktno. Neko te odrao na terenu. Utakmica nije revijalna, a i da je revijalna ne bih mogao da se kezim. Srdacno nabacivanje sa drugarom i cestitke su normalna stvar.
 

SMK

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
997
Reaction score
3.691
Локација
Ima do kratke klupe i poljske bolnice, a ima i do nečeg drugog - što stranci ne osećaju tim
Погледајте прилог 18515
Ne možeš da se cerekaš nakon utakmice posle poraza od cigana u toku manje više obaveznog pozdravljanja sa njihovim igračima, makar za njih igrao tvoj brat, kum ili ko god.

To nije u sklopu pobedničkog karaktera. Treba biti besan, nezadovoljan i samokritičan i iskoristiti to za još više i jače treniranje.
 

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.232
Reaction score
10.282
Локација
underground
Mozda ima i do toga sto je Bentil jaci od Ledeja, a udvajali ga Panter i jos neko od bekova. Ne mogu da ga mrdnu sve i da ga tuku. Kako ga udvajaju bekovi na ivici reketa, to ostaje misterija. Da jedan dodje u pomoc, to je OK, ali dva beka tu, dok Ledej bleji spolja i pusta pas, tj. ne vidi odmah, to je, sto Zeljko kaze, za analizu :D

Sa druge strane, Ledeja su izgurali jaci cigani uz rukomet.

Sto se kezenja tice, neprimereno je. Nema veze sa Partizanom direktno. Neko te odrao na terenu. Utakmica nije revijalna, a i da je revijalna ne bih mogao da se kezim. Srdacno nabacivanje sa drugarom i cestitke su normalna stvar.
Naravno da ima do toga da je jaci od Ledeja ali to ne znaci da mu ne mozes otezati , da napravi korake , pogresan ili bar spor pas itd.
Ali kao sto rekoh to je samo jedan banalan primer, sustina je da oni stalno igraju odbranu u kontaktu a mi ne. I kad ih nas igrac prodje , ako nista , nema autoput , nego se pokusa na kraju sekirom izbiti lopta , pa nekad bude faul, nekad aut , a nekad izgubljena lopta ali lagani kos ili asistencija retko.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.403
Reaction score
40.454
Локација
Žrnov
Bolesna od sinoć... od besa. Sve razumem: i loš dan, i da te neće, i da se loše odigra, i da se ne zna, i ima neko bolji... i ništa ne zameram, ali.. ALI!

Koliko god neki ovde relativizovali na različite načine, ono ceraknje i pozdravljanje na kraju utakmice je NEDOPUSTIVO! Da su to uradili Panter ili Lesor - još bih i razumela, stranci, bivši saigrači, posebno ako su Amerikanci. Smajli i Aleksa?! I da se razumemo, nije problem da se pozdrave, to je normalno. Ali onoliki osmesi, od uva do uva, ozarena lica?! Pa ne biva, momci!
A hoćete podršku i vetar u leđa?! A ljudima ste sjebali raspoloženja za sledećih nekoliko dana... dajte barem malo pristojnosti i poštovanja za te iste navijače.
Imaju sreću samo što nisu fudbaleri, pa im se traže svakakva opravdanje... moš' misliti.. igraju u reprezentaciji... jeste, zajedno su piškili u pesku..

bože me sačuvaj!
 

Braindead

Grobarčina
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
3.185
Reaction score
15.718
Локација
Beograd
Ja ne mogu da verujem da ima još uvek Grobara koji pišu (van foruma) kako je Obradović pristao na to da ne sme da pobedi fmp, da li je to realno, šta je sa tim ljudima pobogu? Jebena katastrofa. Čuj Željko dobio naređenje od psihopate, pa zar stvarno mislite da je on uticajniji od Obradovića? Ne može mu ništa bolesnik, ali bukvalno mu ne može ništa a kamoli da mu govori šta će da radi.
 

gurtang

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
1.669
Reaction score
3.573
Локација
Niš
Smajli i Lessor su juce imali pozitivan +/-. Znači dok smo imali centra na terenu mi smo pravili razliku.

Nije realno očekivati da možemo da dobijemo bez centara. Naročito kada oni biju a mi ne.
To mi jedino nije jasno. Mi za ove dve godine nikog pošteno nismo prebili. Možda Trifa u 2-3 utakmice prošle godine i jeste ponekog. Ostali vrlo mlako.
 

showtime.pekka

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.377
Reaction score
1.128
Jedan od hobija mi je da pratim medije i način izveštavanja. Svako koga makar malo zanima politika upoznat je sa botovima SNS-a. Bilo je i više pokušaja, da se isti raskrinkaju. Postoje i spiskovi sa ljudima iz lokalnih samouprava koji botuju za vreme radnog vremena. Ako nekoga zanima ova tema, mogao bih nađem spiskove.

Ovde možete pročitati više o ovom fenomenu:
5~35JFVX24suMxe1EZUbnPB11hUfViHQnfdw2CHQSpqHJnZmMZGyXn3PQA5dZKFhf9RsuxLs8vxQYN79jR4qkxAthVopAmSini5QEfPLxK2AEyZ5Y4aZCvimysViZS6EYWaiqTLY6y5qyaUQm4kVacpHfhQX5bJo6MYxiuRaWW6P.gif

Zašto pišem o ovome na ovoj temi?

Godinama postoji sličan način rada of strane FMP-a, gde se pred utakmicu plasiraju nekakve informacije, pa se zatim na istoj prave incidenti (kada god Partizan uđe u dobar ritam).
Uz to, ide i rafalna paljba na različitim portalima i sajtovima. Ko god je čitao b92, video je debile pod nikovima crvenazvezda1913 i slične.
Itekako postoji sličnost pisanja kod SNS botova i kod FMP botova.

Kreira se priča kako Partizan ima 2-3 veći budžet od FMP-a, kako smo mi Makabi, kako ne pravimo igrače za reprezentaciju.

Ako ja kao amater i neko ko nije iz ove priče vidim brojne šablone ponašanja, onda se nadam da i klub ima uvid u ovo što se dešava.

Džabe mi pričamo o automatizmima, udvajanju, akcijama, odbrani i sličnim stvarima kada se najveći deo stvari dešava van terena.
Pogledajte faul u napadu koji je preinačen i 2+1.
Pogledajte skandiranje Željku, koji je cenjen u celoj Evropi osim kod ove gamadi. Plaše ga se. Želja im je da mu ogade sve u ovoj državi i da nastave da vladaju u svom oboru.

Bio sam besan juče, a ni danas me ne popušta.
Igrači jednostavno moraju da znaju šta se dešava i da pokažu muda. Savić i Željko moraju da znaju sa kim imaju posla.
Sa vitezima viteški.
Sa gangsterima gangsterski.

p.s. Ubeđen sam da ćemo ovo rešiti kada budemo kompletni, ali mora se podići nivo svesti.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.756
Reaction score
55.285
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Moram reći da su idiotske ove floskule “više nego što treba” i “Smajli igra na svoju odgovornost”, valjda imamo neki stručni štab medicinsko osoblje i kondicionog da spreče da neko na svoju ruku trenira više nego što treba i da igra na svoju odgovornost da ne bi pogoršali povrede.
Pogotovo se ne bih hvalio oporavkom njih dvojice jer se Kobi jebotebog brže vratio posle Ahilove nego njih dvojica posle mnogo manjih povreda.
 

Tuljo

Administrator
Уредник
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
8.355
Reaction score
6.625
Локација
Tamo gde si ti!
Teško smo svi podneli poraz.
Posebno boli što smo mi na tri minuta do kraja na - 6 imali otvoren šut za tri poena. Promašili smo ga, što je manje važno, svakom se desi. Ekipa je posle toga prestala da postoji, malo je falilo da nas govna natrpaju preko 20 razlike.

Još slike kako se grle i cmaču sa njima.
Baš da vidim kad ih zgazimo za 10 dana ko će od njihovih da priđe i čestita.

Večito mi glumimo gospodu, al sa njima nema gospodski!

Ne znam da li je zbog propisa EL ili je opet naš gospodski potez da pustimo karte za EL derbi u slobodnu prodaju. Kao posledicu toga samo mi možemo najebati, pošto ćemo imati nekoliko stotina provokatora.

Lepo vi meni spavajte večeras i nemojte se puno nervirati zbog jednog izgubljenog derbija, pošto nas čeka bar 10 ove sezone.

U narednih 6 utakmica, garnatujem vam isto toliko pobeda!

Gledajte Željka, bodrite Partiza i uživajte u životu!
 

lukaimasa

Grobarčina
Учлањен(а)
29.01.2010
Порука
1.386
Reaction score
2.377
Локација
Novi Beograd
Jutro će promeniti sve, ali meni je i dalje loše, sa odvratnim ukusom u ustima, koji je naročito pojačan ovim bratskim pozdravima među igračima.
Drugari smo, na prst u dupe.

Želim da verujem Stojančetu, da će na kraju sve biti u redu, ali se plašim da će ovo biti još jedna sezona koju su pojeli skakavci.

Kao što reče neko, karma Grobari, karma.
 

lavex

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
1.610
Reaction score
8.645
Локација
"preko bare"
Nas najveći problem je "igra" pored terena. Mi jednostavno ne možemo da se izborimo ("kroz institucije") za jednake uslove u ABA ligi. A svi znamo ko je za to kriv.

Vidim neki se žale kako ne možemo da im nametnemo svoj, nego uvijek prihvatimo njihov ritam. Samo me zanima kako mislite da to uradimo? Imali smo i ritam i vodili smo i uslijedio je prekid. I naravno da su poslije toga oni preuzeli i jedno u drugo. I isto bi se desilo da smo mi opet preuzeli kasnije.

Kada oni mogu ovo da rade na svom terenu, na svakoj utakmici, i naravno bez značajnijih posljedica, ne vidim kako možemo da dobijemo. Jedini način da odvojimo titulu, u ovim uslovima, je da imamo prednost domaćeg terena u finalu.

Baš bih volio da vidim da to urade na evroligaškoj utakmici. Tu mislim da imamo mnogo veće šanse da napravimo brejk.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top