Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2023/24. Povratak kralja! 3.sezona

IzrazitiFavorit

Grobarčina
Учлањен(а)
12.03.2007
Порука
1.571
Reaction score
3.393
1. Taman je ovo bilo, mislim na samu pobedu, ma koliko sumorno izgledalo

2. Odlican potez podrska Duljaju, ma koliki to bio PR i netrpeljivost Ostoje prema VV

3. Najverniji neka ovako nastave, bas vole klub. I dogodine u EL da ta tribina bude za roditelje sa decom i duplo skuplja, em budzet veci, em da kad su vec tralala pesmice da budu bar sa pravim horom tralala izvodjaca.
 

StokuNaJug

Početnik
Учлањен(а)
26.07.2023
Порука
57
Reaction score
323
Локација
Smederevska Palanka
Смит озбиљан борац, невероватно захвалан играч. Не знам шта се дешава са Доужером.

Превише смо дозволили офанзивних скокова, мислим да су имали у нападу колико и ми у одбрани, то неће смети против лименки тако

Атмосфера нешто слабија него иначе, места око мене празна, али солидно попуњено.
 

Primorac

Početnik
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
67
Reaction score
182
Lagana pobjeda...Buducnost zbog nase opustenosti i malo sarene petorke,samo prividno usao u neku zavrsnicu.Inace kontrolisali utakmicu cijelo vrijeme,skoro stalno preko 10 razlike,islo i na 18.Buducnost je dobra ekipa pa je nerealno drzati ih i zavrsiti na +20..Smith dobar,Avramovic u onoj sekvwnci odlican,Kaminski isto..Kapiten u ostalim segmentima,osim poentetskim,vrlo dobar..Ledej 5 ×3..Naneli nije imao vece,Smailagic dogao dosta fino formu..Ostali,pored Kabokla skoro samo ma broju..Idemo sada u utorak,svakako uzivo da pozdravim jos jednu pobjedu i pripremu za titulu.
 

El Patron

Grobarčina
Учлањен(а)
05.09.2021
Порука
1.008
Reaction score
4.574
Локација
Nis
Ima li ovde neko ko moze da objasni sto nije bilo organizovanog navijanja u ovako vaznom mecu?
Ne uklapa se Aba liga u fake nacionalističke ciljeve sektaskog vodje. Nije dovoljno homogena za državnu kučku i sveSmrdijske ciljeve. Aaa onda dolazimo do onog bolnog dela gde trebamo da analiziramo zašto nema juga na Aba utakmicama i naravno da imamo razumevanja za apoliticno ponašanje.
 

brankobg

Grobarčina
Учлањен(а)
02.05.2008
Порука
1.232
Reaction score
1.585
Iskreno da vam kazem, meni ovo lici na pripremu terena da nema pritiska na Buducnost, da nas lakse prikolju na spavanju... 2-0 i jebite se a onda krece spin po novinama, Zeljko neznalica, sve pogubio, ispao od slabije Buducnosti, izgubio kup Koraca...

Imamo srece da nas i Bog sami cuva pa ovi sutirase 23-5 za 3 poena i opet dodjose na kraju bukvalno na jednu loptu... Sta bi bilo da su imali iole pristojniji sut za 3 poena? Mi smo veceras bili pripremljeni za giljotinu ali Bog je veliki... Tako je ovo meni sve izgledalo...
 

El Patron

Grobarčina
Учлањен(а)
05.09.2021
Порука
1.008
Reaction score
4.574
Локација
Nis
Zna se tačno koji je cilj države i tribine samo što slušam već duže vreme kako je to iskorenjeno i da je to sad ispravana priča...a ispravna priča se poklapa sa onom koju priča coravi skot iz železnika..ukinuti ABA ligu i povratak u sveopšti lopovluk. Vide kako im sve to lepo ide u FK...ali ih ABA jebe.
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.950
Reaction score
27.043
Izgleda da najverniji i na basketu bojkotuju domace tekme, ali zato idu na gostovanja. Treca pobeda nad futurom u sezoni. Ova ekipa moze mnogo u oba smera, i u pozitivnom i u negativnom. Pobeda se pise, u Podgorici mora mnogo agresivnije.
 
Учлањен(а)
06.07.2021
Порука
436
Reaction score
2.834
Локација
Beograd
Bio na tekmi...bilo onako malo uspavano, i ekipa i publika, ali pregurali smo rutinski.
Ovo kopiranje cigana sa nedolskom na ABA ligu je već onako sramotčina poprilična za origamizovane.
Sećate se priče s početka sezone "domača liga> ABA" :D Boža Maljković, Ćoxilend, naše ćelavo izdajničko govno direktor arene...itd. onako e i ovi antisimpatizeri su deo tog kokusa... da ga jebem onako pomalo bljuvotinasto.
Da dobijemo u PG, pa da krenemo na ciganmalu.
 

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.295
Reaction score
18.526
Локација
Kej Republika
Lagana pobeda u laganom ritmu. Kao da nije play off. Bili bi lepo ovo završiti u dve. Pa da se u finalu malo zategne. Da se podigne radna temperatura na maksimalno.
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.943
Reaction score
7.940
Veceras bez fensera i botokserice, nista vidimo se na Evroligu sledecu sezonu :puke:
Ipak, futura nije toliko atraktivan protivnik za neki selfi ili stori pored terena.
Odbrana korektna, napad moze puno bolje, ali ipak najbitnije je da je 1-0, u Moraci nas ocekuje ozbiljan hrkljus i tuca.
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.469
Reaction score
2.249
Lepo je kada se pobedjuje cestitke za pobedu nadam se da ce se ovo polufinale resiti u Podgoricu.
 

Cobi

Početnik
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
127
Reaction score
394
Ova deca zapravo i jesu nase najvece bogatstvo i buducnosti. Vaspitane generacije, naucene pravim vrednostima i veliki zalog za buducnost.
Sto se tice basketa on mi je nekako paradigma neke kosarkaske nepravde.
Ti dodjes, gradis akciju, poziciju, ispostujes principe, polomi se, kretnje, imas otvoren sut on izadjes ili omasis a onda na drugoj strani dodje neko digne se van svakog rezona i opet ima slicne procente ko ti. Mislim, gledamo to sirom evrope.
Inace prvo poluvreme odlicno gradjenje skoka a drugo tu zatajio em pali procenti.
Jalen bas raduje, deluje kao da se decko skroz resetovao, resio da baci sve sto je radio do sada i da krene od pocetka korak po korak.
Decko ispostuje svaku kretanju, fokusiran, u odbrani vrhunski odlicno rotacije. Sut ko sut ide ili ne ali ostali segmenti jako pismeno. Kad je doso kod nas kao da se drugim sportom bavio do tada.
I onda imas kontra primer Aleksa sve kontra od ovoga, da l je zasićenje ili umislio da moze da radi sve....al sa tim stavom neće on niđe. Mada sam nacuo da on ide.
 
Top