Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

 • 1.000.000+ postova na našem Forumu!  Član @Haris_Brkić je napisao milioniti post, koji je završio prigodnim rečima: "A ako ste cigani, uživajte eto u ovakvoj pobedi, ona je zapravo ogledalo vašeg karaktera."

  O T V O R E N E    S U    R E G I S T R A C I J E

  Povodom ovog jubilarnog broja, i u godini kada Partizan.NET ulazi u 31. godišnjicu, odlučili smo da otvorimo registracije za nove članove!
  Iskoristite priliku da se priključite najvećoj online zajednici navijača Partizana na svetu i učestvujete u diskusijama.
  Pročitajte pravila i pridržavajte se kodeksa ponašanja!
  Dobrodošli!

Резултати претраге

 1. zive

  FK Partizan 2022/23.

  Pa dobro, sve je to tačno. Ali nema ko da promeni.
 2. zive

  FK Partizan 2022/23.

  Ne tako davno smo završili na kraju sezone na trećem mestu.
 3. zive

  Bivši igrači i treneri Partizana po svetu

  Ne zaboravi da je takva radikalna odluka mač sa dve oštrice. Isto tako SNS država može bilo koga da proglasi "nepoželjnim" ili "protivnikom države" i da po sličnom principu deluje po svim ostalim građanima.
 4. zive

  FK Partizan 2022/23.

  Imaćemo ogroman problem ako se ne plasiramo u ligu šampiona sledeće godine. A verovatnoća da se plasiramo je minimalna.. Bićemo u situaciji da cigani igraju dva puta za redom LŠ, uz naravno ogromnu finansijsku pomoć i zaradu. S obzirom da su i trenutno nedostižni, biće katastrofa i verovatno...
 5. zive

  Uprava i marketing

  "Ostoja Mijailović podneo ostavku na mesto predsednika SD Partizan, pa izabran opet" mozzartsport Dao ostavku i prihvaćena sa dve trećine glasova. Na istom sastanku imao više od dve trećine da bude izabran opet. Da l' je ovo realno? Je l' ovo Monty Python paralelni univerzum?
 6. zive

  Uprava i marketing

  Neka dođe bilo ko i biće bolje, s obzirom da ove samo smrt može da otera. A ni to nije uspelo kada smo bili jako blizu.
 7. zive

  FK Partizan 2022/23.

  Nekada možda. Danas i nije neka preporuka. Pa gledaj gde su sada naši bivši treneri i igrači. Većina se i ne bavi fudbalom.
 8. zive

  Uprava i marketing

  Pa pametno, u svakom slučaju bi bio na gubitku. Ako ima rezultate pljuvali bi ga domaći "stručnjaci". Ako nema rezultate pljuvali bi ga navijači. A posle par meseci bi bio svakako lopov, manipulator i lažov. Šta mu to treba u životu?
 9. zive

  Uprava i marketing

  Predlažem da se ne plasiraju vesti sa ovih portala tipa espreso i slično više. Džabe čitamo neistine radi klikova.
 10. zive

  Uprava i marketing

  Pljuvali bi ga svuda u roku od 2-3 meseca.
 11. zive

  Uprava i marketing

  Ćoravi i onaj sa poternice ne bi vodili ovako. Gore zaista ne može.
 12. zive

  Uprava i marketing

  Novosti su pre nekoliko godina najavili Antića kao predsednika Partizana dok je još vladao Đura. Ne znam, ne verujem nešto..
 13. zive

  Bivši igrači i treneri Partizana po svetu

  Ko ga bre zove? Neki navijači koji ne prate fudbal. Pa čovek već nekoliko sezona igra rekreativno. U TSCu nije pokazao ništa.
 14. zive

  FK Partizan 2022/23.

  Opet smo se vratili na vreme pre prošle sezone gde se borba za titulu završava u martu. Izgleda da Stanojević i nije bio tolika neznalica..
 15. zive

  Bivši igrači i treneri Partizana po svetu

  Ja rek'o i njega će da deklarišu kao "legendu" :buhaha Mada i meni drug kaže da sam legenda. Možda je to neki taj fazon.
 16. zive

  FK Partizan 2022/23.

  Zbog melanoma? I meni su preporučili da se ne nerviram, ali evo nikako da ih poslušam. Nemam ništa protiv tvog komentara, samo me nervira njegov izgovor za ostavku.
 17. zive

  FK Partizan 2022/23.

  Nama je Duljaj u ovom trenutku spas sezone (čitaj 2og mesta). Jedini koji poznaje tim i sa kojim ne bi izgubili previše vremena u tumbanju tima. Mada možda grešim.
 18. zive

  FK Partizan 2022/23.

  Ne znam zašto se smejete. Ovo je sve samo ne smešno. Ja razumem da je neko besan, tužan, ljut,...
 19. zive

  Uprava i marketing

  Sve dok god se bivši igrači vraćaju "u svoju kuću" nema leba od našeg kluba.
 20. zive

  FK Partizan 2022/23.

  Koliko je ovo tužno. 12-13 godina jedan isti kondicioni trener i svaki šef stručnog štaba se slaže sa tim.
Top