Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

• 1.000.000+ postova na našem Forumu!

Član @Haris_Brkić je napisao milioniti post, koji je završio prigodnim rečima: "A ako ste cigani, uživajte eto u ovakvoj pobedi, ona je zapravo ogledalo vašeg karaktera."

O T V O R E N E    S U    R E G I S T R A C I J E

Povodom ovog jubilarnog broja, i u godini kada Partizan.NET ulazi u 31. godišnjicu, odlučili smo da otvorimo registracije za nove članove!
    Iskoristite priliku da se priključite najvećoj online zajednici navijača Partizana na svetu i učestvujete u diskusijama.
    Pročitajte pravila i pridržavajte se kodeksa ponašanja!
    Dobrodošli!

Резултати претраге

1. Goran Tomić

Euroleague 2022/23 Povratak na mesto zločina

I još tupavo rasistička jer, kao prvo, naš Klub nikad nije bio rasistički nastrojen, drugo, Indijanci su ponosan narod koji nije došao na drugi kontinent da nekoga porobi, opljačka i istrebi, već su to pridošlice iz Evrope uradile njima, i treće, verujem da među vrhunskim sportistima ima i onih...
  2. Goran Tomić

Uprava i marketing

Jedini način da stignem na 5 minuta protesta i na posao bio je taj da uhvatim voz do Prokopa... Ali on mi je pobegao ,,za minut,, - i žao mi je, ne mogu da ispunim obećanje... Odavde jedino mogu da vam pošaljem misao: UPRAVA NAPOLJE!
  3. Goran Tomić

Mlađe kategorije, FK Teleoptik

Evo i prvih ,,prolećnih,, golova Teleoptika, od 1:45 postiže ih naš desni bek, Dragan Bojat... Evo i jednog teksta od pre godinu dana o njemu... https://ilovezrenjanin.com/sport/dragan-bojat-odigrao-utakmicu-za-prvi-tim-partizana-dao-gol-i-upisao-dve-asistencije/ Napadači nam još uvek...
  4. Goran Tomić

Bivši igrači i treneri Partizana po svetu

Crna Gora i Srbija, Partizanova familija...
  5. Goran Tomić

Uprava i marketing

A pitanje za navijače Partizana je: KOLIKO će nas biti na protestu sutra u 18h ispred JNA, ako znamo da će nas (koji sat kasnije) biti oko 20 000 u Areni na utakmici protiv Barse? O.k. neko je sprečen, radi, ne može da dođe, ovo ono, ali...valjda neko i može? Evo, ja moram na posao, mogu da...
  6. Goran Tomić

KK Partizan - uprava i marketing

U mnoge i VELIKE stvari u koje sam bio siguran da ne mogu da se ugase - ugasile su se... I Partizan je VELIKI, i...možda bolje da ja ne predviđam ništa dalje... Gledam ja ovih 20 000 navijača Partizana iz Arene koji bi ga branili...ali gledam i onih 1000 na JNA koji bi ga isto branili...i onih...
  7. Goran Tomić

Uprava i marketing

Pa vidi, karijera fudbalera kratko traje, neki zarade više, neki manje, ali svakako da imaju i neke troškove, neki ulože u nešto pa im novac propadne (kao Vojvodi Spasiću), neki posle rade nešto i van fudbala...ali mnogi ne znaju da rade ništa drugo... I zašto se čuditi što pokušavaju da nađu...
  8. Goran Tomić

KK Partizan 2022/23. Povratak kralja! 2. sezona

"Uvek govorim ljudima, ne čitajte komentare po društvenim mrežama", zastao je na sekund Kevin Panter, pa se osmehnuo: "Iskreno ću reći, ne zaboravljam neke komentare o ekipi i o meni. Takvi komentari su me dodatno motivisali... 100% su me dodatno motivisali da radim još jače i da verujem u...
  9. Goran Tomić

Uprava i marketing

Da čujemo šta legenda kaže:
  10. Goran Tomić

Može biti zanimljivo, ali teško da je uporedivo osvajanje bodova u srpskoj sa recimo nemačkom ili španskom ligom... Uostalom, neki treneri su dobili otkaz a neki su sami otišli... Itd...
  11. Goran Tomić

Mlađe kategorije, FK Teleoptik

У четвртом колу ,,пролећа,, коначно оно што смо од Телеоптика и очекивали: победа над Студентским градом од 2:0, лепа игра, брза транзиција, доста шанси, и - можемо да честитамо тренеру Стојаноском његов ,,првенац,,! Ко није био у Земунелу пропустио је да види и женску судијску тројку, и моркиње...
  12. Goran Tomić

Bokserski klub Partizan

Poznati (nekadašnji) bokser Tadija Kačar, posetio je FK Partizan... https://partizan.rs/tadija-kacar-u-poseti-fk-partizan/ Ali...meni se još uvek nije ostvarila želja da uživo gledam borce BOKSERSKOG KLUBA PARTIZAN kako se negde takmiče... :action-smiley-070: ...i dalje mi je nejasno kakav je...
  13. Goran Tomić

FK Partizan 2022/23.

11h (po vremenu u BGD-u), Sportski žurnal kaže da nije dozvoljena publika...
  14. Goran Tomić

Kad igra Partizan...

Ako se TV Areni dopadne taj termin...
  15. Goran Tomić

Kad igra Partizan...

FK Partizan u subotu 25.3.2023. od 11 časova ima trening utakmicu sa CSKA 1948 iz Bugarske, ali neće pustiti navijače na tu utakmicu... Kad igra sledeću prvenstvenu sa Vojvodinom u Novom Sadu...pitanje je, jer na zvaničnom sajtu FKP-a još nema obaveštenja...
  16. Goran Tomić

https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a1762299/Navijaci-Novog-Pazara-napali-Filipa-Kljajica.html?article_bottom_redrcmd Па...ово већ прелази у тему Српски фудбал...или у тему ДРЖАВА СРБИЈА...само што ми тренутно немамо такву тему на Форуму... А не знам и да ли је има држава Србија...или шта тренутно...
  17. Goran Tomić

Не знам како да назовем све ово, па најбоље да прочитате сами: https://volimpartizan.rs/filip-kljajic-bivsi-golman-partizana-i-kapiten-novog-pazara-napali-su-me-i-vredjali-na-verskoj-i-nacionalnoj-osnovi-147148/
  18. Goran Tomić

Пар-ти-зан је аустралијски тим, аустралијски тим, аустралијски тим! Сва-ки кен-гур, поноси се с њим, поноси се с њим, поноси се с њим! :šal
  19. Goran Tomić

Е кад ја као човек са фудбала треба да вас учим о кошарци, КК Партизану и Аустралији... :icon-rolleyes: https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0%B5%D1%98%D1%82%D0%B0%D0%BD_%D0%8F%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D1%98
  20. Goran Tomić

FK Partizan 2022/23.

Da, ali ,,liga petice,, je termin 21.veka, dok Partizanova istorija počinje još u onom prethodnom... Hoću da kažem, četrdesetih je bilo bitno igrati ravnopravno sa socijalističkim timovima, pedesetih bitnije pobediti mađarski Honved nego neki tim iz Nemačke ili Francuske...i tako redom...