Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. Mr Petrov

KK Partizan 2022/23. Povratak kralja! 2. sezona

Brate mili, obožavam ovaj tim. Sve ih volim, bez obzira na učinak. Čak i Janisa, mog ljubimca, iako je ver. mnoge razočarao. Volim ih bre, jer kad vidiš "stranca" od 208cm kako plače na N.Tesli, po povratku iz Madrida...pa šta reći ?? I ako je sudbina da ništa neuzmemo ove sezone, pa...
  2. Mr Petrov

Euroleague 2022/23 Povratak na mesto zločina

Jutro posle... KKP ovo ničim nije zaslužio. Željko, tim i navijači. Brutalno smo "odradjeni" na parketu u G2, a sramne kazne, posle, kao posledica, direktno uticale na rez. serije. Izjave posle meča, Kevina i posebno Dantea, govore više od reči. Posebno podršku dajem Danteu, nazvao je stvari...
  3. Mr Petrov

#1 nema potrebe da me ovako kvalifikuješ. #2 totalno si promašio poentu mog posta, koji jeste akcentovan u smislu žrtve, ali ne mene kao žrtve, već KKP kao žrtve, na indirektan način, ovog teškog momenta(kazne + povrede + jučerašnji masakr)... razumeš li sada? Sve lepo piše... #3 unapred izvini...
  4. Mr Petrov

Nikad teže za KKP. Nezapamćeno teško, u duši svakog čoveka, a posebno svakog roditelja, posle jučerašnjeg ulaska čistog zla u jednu O.Š. Delimo bol sa porodicama stradalih. Zato...PARTIZANE, MOLIM TE...POBEDI VEČERAS...molim Te. Samo večeras, bitno je. U borbi protiv svakog zla, pa i ovog...
  5. Mr Petrov

...dakle, metla ali bez Kevina na barcu ili 3:1 i idemo kompletni na Trofej. A to nam je i cilj. Meč sam gledao u punom restoranu Partizanovaca, i ako Vi kažete, da navijanje mora bolje, slažem se. Od buke nisam ispratio taj intenzitet i teško je preko tv. Četvrtak je ključan za nas, moramo...
  6. Mr Petrov

Naš idealni scenario je 3:1, iz ogromnog razloga, što onda imamo K.P. za barcelonu. Koga briga za 5 godina jeli bilo 3:0 ili 3:1, ako si otišao na F4
  7. Mr Petrov

Mene poraz boli...ali naravno, sve čestitke timu. Izgubili smo jer samo jedna trojka nije ušla. I to je to. Ende. Goss nas je ubio i više nego da je igralo argentinsko kuče. S' njegovim povratkom, oni, po meni, dobijaju manje, nego mi povratkom Matijasa. Dakle, još jače navijanje, još jači...
  8. Mr Petrov

...očekujem težak meč, i pobedu KKP, naravno. Odigrali smo mnogo velikih mečeva u svojoj istoriji i ovaj klub je na to navikao. Siguran sam da će navijači biti fantastični i fanatični. Svi smo svesni trenutka. Želim samo da poželim sreću timu i navijačima, večeras. Srećno Partizane, osvetli nam...
  9. Mr Petrov

Neverovatno. ljulj ????????
  10. Mr Petrov

Asfaltiraj... Asfaltiraj... PARTIZANE Asfaltiraj.
  11. Mr Petrov

Gospodin James. ...NEXT...
  12. Mr Petrov

...NEXT...
  13. Mr Petrov

KKP je postao u međuvremenu, vrhunska ekipa. Iako umorni, i sa iscurelim ključnim šutevima, moralo je da padne kraduckanje sudija, u prelomnoj 3/4, a za roster barselone, to je sasvim dovoljno za pobedu u Areni. Očekujem, baš zbog svega večeras, šamaranje reala. Optimista sam i verujem u pobedu...
  14. Mr Petrov

Uprava i marketing

...još bih nešto dodao...nismo mi, u FK, navikli u istoriji, na uprave ala real madrid, pa da eto očekujem neku silu od iste. *Prva uprava = smanjila kapacitet JNA sa 100.000 na 55.000, dobrovoljno. Nije dovela R.Mitića, iako se sam nudio, da predje od njih, kod nas. *Druga uprava: po onome što...
  15. Mr Petrov

Uprava i marketing

Sreću sa KK dela foruma, kvari mi pokvarena pereca plafonjerka, koja trepti non stop i samo što nije crkla načisto. Tako nekako umire i FK. Nisam bio na JNA, od letos...nisam FKP gledao, mislim, putem tv, još od ispadanja protiv šerifa. Racionalno, ovi su još tu, jer imaju ledja. Imam problem...
  16. Mr Petrov

Idemo po 2. titulu PRVAKA EVROPE ! Ovaj tim to može ! Partizane,
  17. Mr Petrov

Meč odgledao ceo. Sve ste već elaborirali. Velika pobeda, velikog kluba. Ja bih malo, o trećem poluvremenu. Kiklop neće lako pasti. Od 2012., i njihove prve, prljave izjave, beše to nešto oko vatanja sudija za gušu, vs našeg KK, i return poklanjaje dresa ogavnog fk kluba, francuskom ministru, na...
  18. Mr Petrov

Meč gledam večeras, bez bagova, jer imam serenu tv. Očekujem pobedu, a bio bih zadovoljan i sa pola koša razlike. Igramo na našim koševima, i pred našim navijačima. Posle kupa, igrači su svesni, sa kim imaju posla, ako je uopšte i bilo dilema, kod nekih, pre toga. Na tuču = tuča, na lakat =...
  19. Mr Petrov

Auuuu...ma ko to nama valja sve redoooom... Oooo Partizaneeeeee VOLIMOOOOOO TEEEE... kakav meč KKP. KKP se vratio ! Stanite u red, bez guranja molim, sve da vas išamaramo! Komentar: g. James i g. Dante. cvilenje hrvatskog domobrana od komentatora. Ni sto bagova, ni sto refresha, ni sto...
  20. Mr Petrov

FK Partizan 2022/23.

#1 "uprava " NAPOLJE ! "skupština" kluba NAPOLJE ! razni odbori NAPOLJE ! marketing NAPOLJE ! prezimena na ćirilici, na dresu, (jbm. vas koga kopirate) NAPOLJE ! Urošević, kao kapiten = OUT, #10 kao kapiten = IN. Pitanje svih pitanja, uprava NAPOLJE. Od ovih u istoriji NIJE BILO GORIH, u zaista...