Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. diego_armando

FK Partizan 2022/23.

kada drzava ne funkcionise, tj.jebe te ko budalu, izadjes i dignes glas. evo, ovi masovni protesti su valjda neki putokaz. ne mora znaciti da ces uspeti, ali mozes pokusati. u krajnjem slucaju, pokazes da nisi morski krastavac. jednostavno, sve mi se cini da se partizan ne voli bas do onih...
  2. diego_armando

Euroleague 2022/23 Povratak na mesto zločina

Ipak je ovo izaslo na jednu veliku tragediju. Ponos je svakako tu, a tragicno je to sto smo mi imali +18, i sto smo pali. Nekako bi drugaciji osecaj bio da smo jurili, sustigli i ipak izgubili mec. A tek o tome kako su nas navukli, pricace se jos dugo, dugo. Srecom, drugo poluvreme nisam...
  3. diego_armando

Uprava i marketing

ova opcija bi vratila nadu. nama su pod broj jedan potrebni ljudi koji ne sabotiraju i trener koji zna znanje. marko to svakako jeste, a za ove gore pobrojane se nadam da nece kopati jos dublju rupu. dovoljno bi bilo za novi pocetak.
  4. diego_armando

FK Partizan 2022/23.

Pa momci, gde ste bili ranije!? Danas uvatim sebe da bas imam zelju da odgledam tekmu fk-a, i imam sam dobar predosecaj. Dobri smo bili, obzirom na snagu protivnika. Stvarno dobra utakmica sa obe strane, i velika pozrtvovanost nasih…konacno.
  5. diego_armando

FK Partizan 2022/23.

jebi ga ljudi...danas mi se prvi put u zivotu desilo da umesto prenosa pfc gledam neku drugu tekmu. sve ovo danas sam video juce, i resio da ispratim mnu-brajton. ni volje ni snage nisam smogao da gledam novo brukanje na banovu brdu. ponavljam: od svega je najgore sto opozicija vv-u ne postoji...
  6. diego_armando

FK Partizan 2022/23.

ajd sad cisto fudbalski. ne mogu a da se ne otmem utisku da ovakvi kakvi smo, necemo uspeti da obezbedimo kvalifikacije za evro sezonu iduce jeseni. da li je bojkot, bedan igracki kadar, pizdamaterina, sta god...katastrofa smo. pratim klub preko cetrdeset godina, i ne secam se ovakvog raspada...
  7. diego_armando

FK Partizan 2022/23.

zasto ne ici dalje? draze mi je sto sam partizanovac, nego sto sam srbin!
  8. diego_armando

Bivši igrači i treneri Partizana po svetu

za stan u mirijevu.
  9. diego_armando

Uprava i marketing

da je moguce, najsrecniji bi bio da nas na neku foru zakucaju u trecu ligu. onda raspuste sve iz klube, i puste nas da tada radimo sta hocemo. za pocetak, osnivamo skupstinu bez zeca.
  10. diego_armando

FK Partizan 2022/23.

da, jebo te...totalno anesteziran. nista!!!
  11. diego_armando

Uprava i marketing

da li je ijedan medij objavio nesto o poslednjem protestu?
  12. diego_armando

Uprava i marketing

nista, cekamo nocni upad velikog vodje, koji saziva skupstinu i implemntira "ljude za spas partizana" nesto mi ne pada na pamet ko od nasih ima kredibilno ime i dosije u fioci.
  13. diego_armando

FK Partizan 2022/23.

nije bogzna kako elokventan, ali uglavnom govori istinu.
  14. diego_armando

Uprava i marketing

ne bih se iznenadio da nam pompezno uvali grbovic gorana na celo kluba.
  15. diego_armando

Uprava i marketing

da je srbija iole normalno drustvo, siguran sam da bi se legende odavno javile. ubedjen sam da ne smeju! tabloidi bi ih razapeli, "cenjeni fudbalski radnici" bi ih napljuvali u prajm tajmu kod sarape, dee ili marica, a verovatno bi im se pojavila poreska, sanitarna ili slicna inspekcija, u...
  16. diego_armando

FK Partizan 2022/23.

Mrzi me da guglam. Jel argentinac s mitraljezom dobio zuti?
  17. diego_armando

FK Partizan 2022/23.

Bibars Natho je odavno trebao postati kapiten partizana. Zbog igrackih kvaliteta, renomea i sto je najbitnije, velike doze iz kategorije “stalo mu je”.
  18. diego_armando

FK Partizan 2022/23.

Svaki poraz u derbiju boli. Jacina bola zavisi od vise faktora. U ovom slucaju nisam besan na igrace, uprkos nikakvom prvom poluvremenu. U drugom smo odigrali vise nego korektno, ali jebi ga. Ovde smo imali splet nesrecnih okolnosti(ne znam kako se ono pise kao gol vigu. Autogol i tacka), i...
  19. diego_armando

Uprava i marketing

mnogo je negativnih komentara u svim medijima na racub va-vu. kapiram da ce ih psiho skloniti da bi pokazao kako misli i na partizan. pride, nije mu se pogrdno skandiralo na onom skupu u cetvrtak. drugi je par starki kakav ce bosibuzluk dovesti.
  20. diego_armando

FK Partizan 2022/23.

dajte bar castan remi. dosao bi nam ko morfijum pred smrt.