Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

• Otvorili smo tipligu za prvenstvo Srbije za sezonu 2023/2024. Prvenstvo počinje u subotu, 29. jula tako da preporučujemo da se prijavite odmah i da postavite vaše tipove za prvo kolo Superlige. Postavljanje tipova je moguće do početka prve utakmice!

PRAVILA TAKMIČENjA "Superliga Srbije - Sezona 2023/2024":

1) Prognozira se tip utakmice: 1, X, ili 2.

2) Za svaki pogođen tip dobija se 1 bod. - Npr. Ukoliko ste prognozirali 1 a rezultat odigrane utakmice bude 1:0 ili 4:1 ili bilo koja pobjeda domaćina, dobijate 1 bod.

3) U svakom kolu biće ponuđeno 8 parova Superlige za trenutno kolo čije tipove pogađaju takmičari.

4) Ukoliko pogodite 5 od 8 parova dobićete automatski 1 extra bonus bod, to jest 6 bodova za to kolo.
    Ukoliko pododite 6 od 8 parova iz kola dobićete još 2 poena, što bi sa prošlim bonusom značilo ukupno 8 bodova za to kolo.
    Ukoliko pododite 7 od 8 parova iz kola dobićete još 3 poena, što bi sa prošlim bonusom značilo ukupno 10 bodova za to kolo.
    Ukoliko pododite svih 8 parova iz kola dobićete još 5 poena, što bi sa prošlim bonusom značilo ukupno 13 bodova za to kolo.

5) Svi tipovi moraju biti postavljeni pre početka prve utakmice trenutnog kola, nakon toga tipovanje će biti zatvoreno.

6) Pravilo plasmana na kraju sezone takmičenja: Broj bodova će odlučivati plasman na tabeli. Ukoliko neki korisnici imaju isto bodova, deliće mesto na tabeli.

PS: Ukoliko primetite neke nepravilnosti ili problema pri radu skripte, prijavite!

Uključite se i igrajte sa nama!

TIP LIGA | SUPERLIGA Srbije 2023/2024

Резултати претраге

1. FK Partizan 2023/24

Istog sam mišljenja. Poprilično sam siguran da je fudbal drugi, treći razlog zašto je odložen derbi.
  2. FK Partizan 2023/24

Nismo ni mi u nekoj formi, niti sve funkcioniše kod nas kako treba, ali da njima više odgovara i da nisu hteli da igraju, to je svima jasno. Ako neko može da mi objasni samo, zašto se ne igra u četvrtak? Šta tu može da bude opravdanje?
  3. FK Partizan 2023/24

Postoji mogućnost da sutra bude proglašen dan žalosti u Srbiji, zato i priča o odlaganju.
  4. KK Partizan - uprava i marketing

Da, jer i oni obnavljaju sezonske, ne uzimaju nove. Dobro pitanje svakako. U svakom slučaju, ja mislim da će oni ići da ostave dobar broj karata za dnevne ulaznice jer kao što rekoste, tu su veće pare.
  5. FK Partizan 2023/24

E jebem mu miša čika Gorane ako porediš klempavog morona i ovo što je Suma uradio. Ako možeš da se setiš goreg načina za promociju kluba od davanja dresa najodvratnijem stvoru (čovek nije) na svetu, ti reci, ja vala ne mogu.
  6. FK Partizan 2023/24

@Goran Tomić Uz dužno poštovanje, koje činjenice mi trebaju kada vidiš sliku trenera Partizana i za mene lično ubedljivo najodvratnije stvorenje na planeti iz firerove sekte?! Ovo ti je onaj fazon, firer nam je ubio mozak, ali nas drži na aparatima kao biljku, evo već 11 godina da gleda kako...
  7. FK Partizan 2023/24

Ja sam do sada iznosio kritike samo na temu njegove stručnosti i da li je kadar da vodi Partizan. A to sam radio samo i isključivo iz poštovanja prema njemu koje je zaslužio u igračkim danima. Danas je sve to izgubio i ne postoji način da ga neko opravda. Neka ga ja sramota. Jebem ti sunce...
  8. KK Partizan - uprava i marketing

Fer bi bilo i da se napiše šta ima u ponudi od tih 2000 karata, a ne dođeš da kupiš nivo 400 neka je i bočno, oni kažu nemaaaaaa.
  9. KK Partizan - uprava i marketing

Praktično 500-ak ljudi nije obnovilo svoju sezonsku kartu. Sad, prvobitno je bilo da će 12.000 prodati, ali koliko mogu da čujem zbog opcije resela ili kako već, planiraju da ide na 15.000. Po meni to nije fer prema kupcima pojedinačnih karata, ali dobro... Svakako usraće se od para od...
  10. KK Partizan 2023/24. Povratak kralja! 3.sezona

Kaminski je i u NBA igrao manje - više bez kontakta i to je po meni najveći izazov. Možda grešim, ali mnogo, mnogo problema ćemo imati na samom preuzimanju i ono što je ponoviću za sada minus je odbrana na preuzimanju, Lesor je to radio fantastično, deluje da Kaminski nije u mogućnosti. SC...
  11. KK Partizan 2023/24. Povratak kralja! 3.sezona

Ajde sad, nije baš moralo, ali verovatno si u pravu. Brinu neke stvari, ali šamar koji ne košta puno, a može da razbudi ekipu. Ono što je definitivno za sada smo "u minusu" u odnosu na prošlu sezonu na poziciji 5. Za sada.
  12. KK Partizan 2023/24. Povratak kralja! 3.sezona

Neće prekinuti prenos dodele pehara, samo će staviti na svoj bukvalno 10-ti kanal. Au, koliko treba da budeš bolestan da ovakve stvari radiš, a sve ide od jednog čoveka, apsolutno sve i bukvalno se utrkuju za njegovu naklonost, a kriterijum je samo jedan - ko više sjebe i omalovaži Partizan.
  13. KK Partizan - uprava i marketing

Novac koji smo dobili od grada je novac koji nisu uplatili prošle godine koji nam je sledovao po Zakonu. Ostatak novca je ono što nam sleduje za ovu godinu. Grad je tu svoje dao, ali država ono što "duguje" još uvek nije, ni za prošlu ni za ovu godinu. Postoji neka informacija da nam je ove...
  14. KK Partizan 2023/24. Povratak kralja! 3.sezona

Jeste u jednom trenutku Aleksa na engleskom, a u 2-3 situacije se čuo i glas Bogdana Karaičića. Što je mene iskreno iznenadilo da iko sme da zucne dok Žoc priča, ali očigledno je istina što se priča za Bogdana da je vrhunski radnik i da je strašno posvećen poslu i napredovanju u karijeri uz...
  15. KK Partizan - uprava i marketing

Bili su oni tu prošle godine, jer je isto preko njih moglo da se uzme na kredit, sezonska karta. Rajfajzen nam je 2017-e dao neviđeno sponzorstvo od 25.000 evra.
  16. KK Partizan - uprava i marketing

Ne smem da mešam ovde politiku, ali pored toga, imaš tvit onog bolida Georgieva za naša dva penala sinoć. Nova, svinjformer, ista govna, AV ili riđokosi isti k kada je odnos prema Partizanu u pitanju. Što se tiče grada Beograda, vrlo moguće da je to urađeno bez saglasnosti države. Stavio bih...
  17. FK Partizan 2023/24

Nemoj me držati za reč, ali mislim da je u pitanju akcija koja je prethodila golu, zato može da se gleda. Ako bi se npr desilo da je u međuvremenu bio aut, korner, može neko ko bolje razume pravila da mi potvrdi, tada ne bi mogli da reaguju iz VAR sobe, zar ne?
  18. FK Partizan 2023/24

Faul zbog kog nam je poništen gol po meni ne postoji. Ako uzmemo tumačenje onog govnara predsednika sudijske komisije, Severina prvo igrao loptom, a kasnije zakačio protivnika, te ne može biti prekršaj. Što se tiče penala, zar mislite da je postojala trunka sumnje da ga iz VAR sobe ne bi zvali...
  19. FK Partizan 2023/24

Ima istine. Po meni, ono što raduje je što smo npr prošle sezone u ovakvoj situaciji napucani od GAT-a 0-4, a sada se vraćamo tri tekme od početka sezone i dobijamo. Kanute nije zadnji vezni. Možda se ja ne razumem u fudbal, ali bilo koji stručnjak me ne može ubediti da sa ovakvom nedisciplinom...
  20. FK Partizan 2023/24

Ja stvarno ne znam šta da kažem... Ako je nešto pozitivno to je ono da sam prvi put posle 2017-e uhvatio sebe da uopšte ne brinem što gubimo, da sam ubeđen da ovo okrećemo i dobijamo. Na čemu leži moj optimizam pojma nemam, ali danas su izmene donele pobedu kao protiv IMT-a, Taki, Zahid i...