Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

 • Otvorili smo tipligu za prvenstvo Srbije za sezonu 2023/2024. Prvenstvo počinje u subotu, 29. jula tako da preporučujemo da se prijavite odmah i da postavite vaše tipove za prvo kolo Superlige. Postavljanje tipova je moguće do početka prve utakmice!

  PRAVILA TAKMIČENjA "Superliga Srbije - Sezona 2023/2024":

  1) Prognozira se tip utakmice: 1, X, ili 2.

  2) Za svaki pogođen tip dobija se 1 bod. - Npr. Ukoliko ste prognozirali 1 a rezultat odigrane utakmice bude 1:0 ili 4:1 ili bilo koja pobjeda domaćina, dobijate 1 bod.

  3) U svakom kolu biće ponuđeno 8 parova Superlige za trenutno kolo čije tipove pogađaju takmičari.

  4) Ukoliko pogodite 5 od 8 parova dobićete automatski 1 extra bonus bod, to jest 6 bodova za to kolo.
  Ukoliko pododite 6 od 8 parova iz kola dobićete još 2 poena, što bi sa prošlim bonusom značilo ukupno 8 bodova za to kolo.
  Ukoliko pododite 7 od 8 parova iz kola dobićete još 3 poena, što bi sa prošlim bonusom značilo ukupno 10 bodova za to kolo.
  Ukoliko pododite svih 8 parova iz kola dobićete još 5 poena, što bi sa prošlim bonusom značilo ukupno 13 bodova za to kolo.

  5) Svi tipovi moraju biti postavljeni pre početka prve utakmice trenutnog kola, nakon toga tipovanje će biti zatvoreno.

  6) Pravilo plasmana na kraju sezone takmičenja: Broj bodova će odlučivati plasman na tabeli. Ukoliko neki korisnici imaju isto bodova, deliće mesto na tabeli.

  PS: Ukoliko primetite neke nepravilnosti ili problema pri radu skripte, prijavite!

  Uključite se i igrajte sa nama!

  TIP LIGA | SUPERLIGA Srbije 2023/2024

Резултати претраге

 1. GR88ĆU

  KK Partizan - uprava i marketing

  Meni ostalo u sećanju, neka utakmica Evroliga u vreme Duleta u Pioniru i posle utakmice idem po parkingu tražim kola i bije mi iza leđa muzika iz kola neka Partizanova pesma, prolazi auto pored mene ono dva lika pevaju u novoj Porsche Careri, reko svaka čast momci, oni hvala i odoše. Bilo je...
 2. GR88ĆU

  KK Partizan - uprava i marketing

  Ja opet nisam uspeo da kupim, i to mi trebaju dve. I da sam uspeo jednu pitanje da li bi posle uspeo drugu da kupim za sina . Probao i gore i dole, razne tribine, razna mesta ali ništa.
 3. GR88ĆU

  KK Partizan - uprava i marketing

  11000 dres ne vredi, držao sam ga u rukama i ja kao kolekcionar dresova Partizana nikad ne bi dao te pare za taj dres. Ne mogu da se setim tačno, pre dve sezone sam kupio tadašnji originalni dres u šopu ali 99% sam siguran da sam ga platio 7000. Inače da ne bude da sam protiv kluba dres mi se...
 4. GR88ĆU

  FK Partizan 2023/24

  Pa i ako se odloži ne vidim razlog zašto se ne bi igrao u četvrtak.
 5. GR88ĆU

  FK Partizan 2023/24

  Ja podržavam bojkot Juga ali bez obzira na to na derbi idem i to planiram na zapad. Ako bojkot prekinu možda odem i na Jug. To je moje lično mišljenje i odnosi se na mene i moju porodicu.
 6. GR88ĆU

  KK Partizan - uprava i marketing

  Isto mene zanima. Za mene i sina.
 7. GR88ĆU

  KK Partizan - uprava i marketing

  Garantujem da posle ovih novih 1000 karata kad se prodaju posle par dana idu novih 500 do 1000 u prodaju.
 8. GR88ĆU

  KK Partizan - uprava i marketing

  Ja nikako ne uspevam da kupim, kliknem onde gde je slobodno, izbaci mi red 213 ili 214 kako kad, ne mogu da popunim da hoću dve karte, ajde da probam onda jednu, izaberem karticu i kad kliknem plati izbaci mi da mogu minimum 1 kartu da kupim i to mi je najdalje dokle sam došao.
 9. GR88ĆU

  KK Partizan - uprava i marketing

  Ja pokušavao poruku da ti pošaljem ali neće nešto.
 10. GR88ĆU

  KK Partizan - uprava i marketing

  Meni stalo kod biranja mesta. Nisam ni kliknuo sajt pao.
 11. GR88ĆU

  KK Partizan - uprava i marketing

  Nije ni njima, loše sam napisao. Podeljene su plaćene karte. I to je verovatno ušlo u ovih 11000.A najverniji sam napisao jer je tako neko pisao pre mene.
 12. GR88ĆU

  FK Partizan 2023/24

  Duljaj smradu uručuje dres a istovremeno navijač Partizana nema mogućnost da kupi taj isti dres. Ej oni još uvek nemaju u radnji dres. Malopre sam ušao na sajt crno beli butik i proverio.
 13. GR88ĆU

  KK Partizan - uprava i marketing

  Najvernijima su podeljene karte.
 14. GR88ĆU

  KK Partizan - uprava i marketing

  Meni sad oko karata nešto nije jasno, idu prvo sezonci, pa onda sezonci koji menjaju mesto, zar nije trebalo onda da idu ostali od onih 30000 koji su se registrovalo. A oni iz kluba najavljuju posle ove zamene slobodnu prodaju. Zašto je onda bila ona registracija.
 15. GR88ĆU

  KK Partizan - uprava i marketing

  Partizan šampion Evrope protiv šampiona Nba za šampiona sveta na 5 dobijene. Igra se dve kod nas na JNA pa dve kod njih u Americi dok neko ne pobedi 5 puta. Bez gostujućih navijača zbog bezbednosti.
 16. GR88ĆU

  KK Partizan 2023/24. Povratak kralja! 3.sezona

  Ja ga gledao tj držao u rukama sinoć na Tašu, lep je ali je 11000din previše. Bio sam zainteresovan da ga kupim ali za te pare ne.
 17. GR88ĆU

  KK Partizan - uprava i marketing

  Hvala svima na odgovorima za parking, još 2-3 sata i krećem.
 18. GR88ĆU

  KK Partizan - uprava i marketing

  Gde najbolje parkirati auto blizu Tašmajdana.Inače nisam bio na Tašu od 1990g.
 19. GR88ĆU

  Rukometni klub Partizan

  Ima i zahvaljivanje novog predsednika Vučiću i državi jebali se obojica međusobno na smenu. A među sponzorima nema više Grobara, iz Ciriha i Pariza.
 20. GR88ĆU

  FK Partizan 2023/24

  Niko ne napisa ništa, ali evidentan je bio manji broj najvernijih Grobara u boksu na Jugu. Videlo se da ima praznih mesta, nije bilo zastava na ogradi, bubnja, barjaka, čak ni nikakvih obeležja Senki koje na Voždovac uvek dolaze u velikom broju, njihov je teren.
Top