Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

• Otvorili smo tipligu za prvenstvo Srbije za sezonu 2023/2024. Prvenstvo počinje u subotu, 29. jula tako da preporučujemo da se prijavite odmah i da postavite vaše tipove za prvo kolo Superlige. Postavljanje tipova je moguće do početka prve utakmice!

PRAVILA TAKMIČENjA "Superliga Srbije - Sezona 2023/2024":

1) Prognozira se tip utakmice: 1, X, ili 2.

2) Za svaki pogođen tip dobija se 1 bod. - Npr. Ukoliko ste prognozirali 1 a rezultat odigrane utakmice bude 1:0 ili 4:1 ili bilo koja pobjeda domaćina, dobijate 1 bod.

3) U svakom kolu biće ponuđeno 8 parova Superlige za trenutno kolo čije tipove pogađaju takmičari.

4) Ukoliko pogodite 5 od 8 parova dobićete automatski 1 extra bonus bod, to jest 6 bodova za to kolo.
    Ukoliko pododite 6 od 8 parova iz kola dobićete još 2 poena, što bi sa prošlim bonusom značilo ukupno 8 bodova za to kolo.
    Ukoliko pododite 7 od 8 parova iz kola dobićete još 3 poena, što bi sa prošlim bonusom značilo ukupno 10 bodova za to kolo.
    Ukoliko pododite svih 8 parova iz kola dobićete još 5 poena, što bi sa prošlim bonusom značilo ukupno 13 bodova za to kolo.

5) Svi tipovi moraju biti postavljeni pre početka prve utakmice trenutnog kola, nakon toga tipovanje će biti zatvoreno.

6) Pravilo plasmana na kraju sezone takmičenja: Broj bodova će odlučivati plasman na tabeli. Ukoliko neki korisnici imaju isto bodova, deliće mesto na tabeli.

PS: Ukoliko primetite neke nepravilnosti ili problema pri radu skripte, prijavite!

Uključite se i igrajte sa nama!

TIP LIGA | SUPERLIGA Srbije 2023/2024

Резултати претраге

1. MAK

Liga Konferencije 2023/24

Teško,teško ali prođosmo. Odoše živci u pi..du materinu.. Puno grešaka u odbrani... Sreća što su ovi šabani pa ne znaju
  2. MAK

Партизан 2:0 (пен. 5:4) Сабах, играч утакмице

Srećaaaaaaan sam Sreeeeeeeeeeećan!!!!!!!
  3. MAK

KK Partizan - transferi

Volim košarku ali se ič ne razumem u istu. 80 % izraza koji koristite ne razumem,nit znam šta znače. NBA ne gledam,u stvari nikog,sem Partizana ne gledam. Možda od košarke volim samo Partizan. Ni repku ne pratim. Al zato umem i volim da se radujem kad ih sve ulupamo. Napred Partizan- dobrodošao...
  4. MAK

Liga Konferencije 2023/24

Potpuno sam protiv skandiranja vučiću pederu. Pridaje mu se preveliki značaj Mnoooooogo je bolje: VUČIĆU PEDERČIĆU. Obrazložiću. 1.Pošto mu se silni uvlače u bulju,on je ,pretpostavlja se primač tj pasivac. Znači treba mu tepati. 2. Peder koji trpa ima kurčinu i muda pa trpa...
  5. MAK

Војводина 0:2 Партизан, играч утакмице

Odmarate se mamicu vam jebem. A danas bi da se mlatite pizde crvene poltronske. Je bo vas batak u guzice govnave
  6. MAK

FK Partizan 2023/24

I još da dodam, svirni mi u kurac govno jedno sudijsko. Praviš se mrtav za faule za nas. Šiljokuranu napredni
  7. MAK

FK Partizan 2023/24

Bravo momci,bravo bre. Borba,kurčevitost,znanje,želja.. Svi dobri. Samo Severina nešto tanje, ali verujem biće on bolji. Srećan sam ko malo dete
  8. MAK

KK Partizan - uprava i marketing

Proćelavi bismismen iz nekog sela kod Čačka namazo je dupe vazelinom. Jebi Aco, ne vadi nek umre od izliva krvi u čmaru
  9. MAK

Letnji prelazni rok 2023

Napadač samo otišao da odnese tetki lek. Saće se vrne odma.
  10. MAK

FK Partizan 2023/24

Napravili su nas na majmuna. Još sam se zajebo pa gledao šta čovek glupog osmeha ima da nam poruči,pre utakmice.Smeje se ko lud na brašno. Ajoooj, fajrontirali su nas.
  11. MAK

Letnji prelazni rok 2023

Kukala nam majka!!!
  12. MAK

FK Partizan 2023/24

Preterao sam malopre. Pripreme: Golija,privatni smeštaj-seoski turizam Izlazak:jednom nedeljno u Ivanjicu na palačinke s nogu. Kako smo stručno uništeni od idiota radikalskih
  13. MAK

FK Partizan 2023/24

Pripreme u Malom Mokrom Lugu. Za bolje nismo Suma,Sadiq,Asano,Natko El se seća neko....
  14. MAK

FK Partizan 2023/24

Tuga
  15. MAK

KK Partizan - transferi

Kako se divno "One more f'cking game,one more" Predivno transormisalo u two years,two
  16. MAK

Za Partizan sve, od Partizana ništa! | Donacije za KK Partizan

Ja sam takođe uzeo u Merkatoru i čuo to što sam napisao. Dečko koji je bio pre mene sklonio se u stranu i zvao mobilnim čoveka za kojeg je hteo da uzme majicu. Šta je dalje bilo ne znam..
  17. MAK

Za Partizan sve, od Partizana ništa! | Donacije za KK Partizan

Podigao člansku i majicu danas- lk i telefon obavezni ( email od KKP). Grobaru pre mene tražili neko ovlašćenje da preuzme za drugog...
  18. MAK

KK Partizan 2022/23. Povratak kralja! 2. sezona

Imam osnovnu,gimnaziju,fakultet,40 godina radnog iskustva,hiljade pročitanih knjiga i opet NEMAM REČI DA IZRAZIM SREĆU,ČISTU,NEPATVORINU I NIČIM POMUĆENU,ISKONSKU DUBOKU ,SVEPROŽIMAJUĆU S R E Ć U, UNUTRAŠNJU RADOST,PONOS....... Hvala vam momci,hvala do neba. Mislio sam neću živ dočekati...
  19. MAK

Партизан 2:1 Вождовац, играч утакмице

Konačno da glasam za nekog. Šteta što ne dadosmo još 5 golova,da se ne stresiramo na kraju
  20. MAK

Uprava i marketing

Ko prvi beži sa broda koji tone...nikako da se setim....ah da pacov pizdousti.... E sad kad bude i moj precednik...ihhhh gde mi je kraj....hahahaha