Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. FK Partizan 2024/25

Jebiga primitivni ljudi se lako menjaju, stanojevic je primitivan. Ajd sto je los trener, ali kolika gnjida moras da budes da bi radio za vazuru...
  2. FK Partizan 2024/25

Kako pisu, bicemo izgleda prvi tim u istoriji koji ce ispasti 3 puta. Nema sta, onaj cije se ime ne spominje je ostvario decacki san. Sramota koja ce biti upisana u istoriju evropskog fudbala.
  3. KK Partizan - transferi

Da li stvarno neko veruje da ostoja moze Zeljku da skloni igraca iz tim?
  4. FK Partizan 2024/25

Zna se ko je taj bog koji posavlja i smenjuje vazure... ja mislim da nama jedino ostaje da pravimo PFC 2... od beton lige pa polako
  5. FK Partizan 2024/25

Dok je tu vazura, srece nece biti... ko ima snage da gleda ovaj raspad, svaka mu cast.
  6. KK Partizan - transferi

Ne bih da branim ostoju, ali Zeljko da je hteo, Naneli bi ostao. Meni je ovo teze palo nego kad nismo prosli artmediju, ali sta je tu je.
  7. KK Partizan - transferi

Meni je Naneli najbolji/najdrazi igrac i da se ja pitam ostao bi 200%, cak bi mu i dao duplo vecu platu. Sa druge strane Zeljko je gospodin, i zeli takvu sliku da emituje i Partizan. On smatra da to sto se desilo previse steti klubu. Za njega je taj incident ispod svakog nivoa i na moju veliku...
  8. KK Partizan 2024/2025

Vanja tapse Momu, a moma gleda u Savica :D
  9. KK Partizan 2024/2025

Kako je Zeljko iskusno prcno oskara
  10. KK Partizan 2024/2025

iznenadjenje je da nema iznenadjenja
  11. KK Partizan 2024/2025

Malo kic, ali ajde :)
  12. FK Partizan 2024/25

Sfanoje ce uci u istoriju kao jedini nas trener koji je 3 puta ispao u ISTOJ sezoni kupanja. Mozda bude i prvi u evropi sa takvim dostignucem.
  13. FK Partizan 2024/25

Ne znam sta da mislim, mnogo se cutalo u poslednjih 14 godina (od momenta kada cigani dobijaju gasprom, Jul 9, 2010, mislim da je to prekretnica svega). Svi ti koji su cutali od tad, sta god da kazu danas, nema vise smisla. Drzava (ne, gasprom) direktno sponzorise jedan klub sa 5miliona godisnje...
  14. KK Partizan - transferi

Sramni komentari za Aleksu, mozda nije najbolji igrac, ali nam je bio jedan od najboljih. Da nije bilo njega, Panter ne bi bio u prilici da da one trojke protiv Monaka i Reala, niti bi dobili cigane jednom prosle sezone. Ocigledno nesto izmedju njega i Zeljka nije kliknulo, pa su se desile i...
  15. FK Partizan 2024/25

Meni nije drago ali nisam ni tuzan, ovo je apsolutno jedini nacin da vazura ode. Zao mi je sto ce ovo sve ostati zapisano negde u istoriji FK Partizan, ali prazan stadion i ocajni rezultati su jedini nacin da ovo zlo sjase. Svaki polu-uspeh ce produziti agoniju i mandat pacovu vazuri. Vise...
  16. FK Partizan 2024/25

Nije "Miki" Vazura, ko Miki Maus, nego debeli Pacov Vazura.
  17. KK Partizan - transferi

Meni Panter sigurno nece nedostajati. Najveci krivac zasto smo izgledali kako smo izgledali prosle sezone. Ok nismo imali pleja, ali opet je igrao ocajno, mnogo davljenja lopte, nerezonski sutevi + izgubljene lopte.
  18. FK Partizan 2024/25

Nikad nisam bio ovoliko ravnodusan. Vazura gnjido.
  19. KK Partizan - transferi

Ma jebe se igracima i za ABA ligu i za navijace, gledaju ljudi gde mogu da 1) nauce nesto, 2) pokazu se na velikoj sceni ili 3) odmah dobro zarade. Mislim da mi imamo i 1) i 2) a i sa 3) nismo toliko losi.
  20. KK Partizan - transferi

Samo zdrave i motivisane igrace da dovedemo, za plate oko 300-500k po coveku moze strasna ekipa da se sastavi. Pod uslovom da igraju ko tim i da kidaju u odbrani. Videli smo kako to izgleda sa znalcima sa nula asistencija i bez odbrane prosle sezone...