Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

Čitam da nam je ovo najveći preokret ikada u Evroligi. Nema osobe kojoj nisam ispričao kako smo dobili Armani nakon 23 poena minusa ( Dok pričam uvijek suza u oku i najveći ponos). Ovo večeras mi bilo nekako očekivano da se vratimo! Imam najveća očekivanja od ove sezone i nema šanse da će me...
  2. Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

Evo čisto da mi se nakupi koji post da budem veći grobar! Ne razumijem ove prozivke, ne moramo svi pisati neprekidno da bi se računali kao grobari. Tu sam, čitam, lajkujem... Nisam baš pričljiv, nisam ni cigan. Živio Partizan, manje podjela!
  3. KK Partizan 2023/24. Povratak kralja! 3.sezona

Je l' ovo prvi double-double ove sezone? I to za 17 minuta igre! Bruno :respect
  4. Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

Kakva sam ja pička, predao se početkom treće četvrtine. Bravo za Anđušu za ukradenu loptu i asistenciju za Smajlija!
  5. KK Partizan 2023/24. Povratak kralja! 3.sezona

Najbolja situacija Aleksa prolazi kao brzi voz pored Teodosića a on u svom fazonu gleda u drugu stranu od lopte :D :D
  6. FK Partizan 2023/24

Odlična igra u drugom poluvremenu, prvo nisam ispratio. Zahid odličan, milina ga je gledati!
  7. FK Partizan 2023/24

Mene zanima koliko se unazad može vraćati da se traži faul, ofsajd ili bilo šta? Razumijem kad se gleda je li ofsajd ili možda faul pri skoku, ali ovo je puštena igra pa onda nakon toga kad su već popušili gol ajde da vidimo je li to faul. Pa mogli su vratiti 5 minuta unazad pa naći neki faul pa...
  8. KK Partizan - uprava i marketing

Zar nisu kladionica? Uglavnom prije bih rekao da je ljubičasta njihova boja prije nego žuta. A ne bi im ništa falilo da je napisano crnim slovima na bijelom dresu i obratno!
  9. KK Partizan - uprava i marketing

Ne igram kladionicu ali sam vidio dosta njihovih reklama na tv-u, nikada nisam primjetio tu žutu boju dok je ne nalijepiše na naš dres!
  10. Liga Konferencije 2023/24

Živim na sjeveru pa mi je drago da idemo na Dance. Bio sam i 2018 protiv nordsjelanda a i sada ću. Do sada smo prošli svaki put protiv skandinavaca što mi daje nadu u prolaz. Bravo za večeras i srećno u četvrtak!
  11. KK Partizan - transferi

Dozier na instagramu potvrdio da dolazi u Partizan!
  12. Za Partizan sve, od Partizana ništa! | Donacije za KK Partizan

Kako uopšte ide procedura za podizanje majice i članske karte? Samo se pojaviš ili? Ja sam kupio članske pa su mi slali na adresu, morao sam tad da pošaljem sliku pasoša. Sad sam izabrao opciju da poklonim člansku kartu sestričini pa je l trebam slati sliku njenog pasoša tickettline-u? Poslao...
  13. KK Partizan - uprava i marketing

Ovaj tiketline je toliko lopovska firma. Hoću da kupim člansku kartu za sebe i sina čisto da bih pomogao klubu. Cijena 4000 dinara a dostava za Evropu 5500 plus ne može dvije kartice odjednom nego dvije dostave?! Dakle članske karte 4000 a ovim lopovima 11000 za dostavu. Zar ne može klub da...
  14. Euroleague 2022/23 Povratak na mesto zločina

Da ne spominjem sudije, sve je rečeno. Nego igrači Makabija ni jednom da dignu ruku da su napravili faul, to sam samo jednom vidio od fmp-a. Bravo Partizane!
  15. KK Partizan - transferi

Sad moram i Slovačku gledati u ovim kvalifikacijama :D Dobrodošao!
  16. Euroleague 2022/23 Povratak na mesto zločina

Ja kontam da je ovde fora što ideš u istom avionu sa igračima. Ne znam koliki je taj čarter avion ali vjerovatno sjediš iza igrača i slušaš dok im Žoc objašnjava neku akciju... Ako je tako kao što ja zamišljam onda cijena i nije prevelika :)
  17. FK Partizan 2022/23.

https://sportal.blic.rs/fudbal/srbija/partizan/poznati-navijac-partizana-zavrsio-u-urgentnom-tvrdi-da-ga-je-pretuklo-obezbedjenje-na-stadionu/2022101318552342335 Koliko razumih pretučen jeo d strane obezbeđenja i da zbog toga nije na stadionu.
  18. FK Partizan 2022/23.

Bravo za Belića, demantovao je sve kritičare pa tako i mene. Napred Partizan!
  19. Euroleague 2022/23 Povratak na mesto zločina

Vidi se napredak u odnosu na Albu. Odbrana puno bolja. Havarda ustalo, pogađao preko ruke za razliku od Albe koja je imala slobodne šuteve. Postigli smo najviše poena od svih klubova u Evroligi i bez ovog produžetka. Biće to dobro. Naprijed Partizan!
  20. Uprava i marketing

Koliko god je debilna uprava a i marketing nije ništa bolji, ovde se komentariše majica sa toletips3?! Imam majicu i na njoj piše sa kolena na koleno ne znam kako je niste primetili do sada. Uprava napolje!