Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. Rebellion

KK Partizan 2024/2025

To je to, dosli smo do coravog :D Znaci da su spale rukavice. Jedini razlog zasto mogu da shvatim da ste se ovoliko uzjebali jeste da ste zasrali sa prodajom sezonskih (a to moze odmah posle prvog dana da se provali da li ide ili ne). Najveci problem tu je sto Zeljko i Savic nisu odgovorni za...
  2. Rebellion

KK Partizan 2024/2025

Evo i ovog :D Sve ljude iz kluba sam uspeo da podignem. Valjda subota pa malo popili, inace ne bi sebi ovo dopustili. Evo usrali smo se svi od iznenadjenja. Bas je lepo sto za vreme OI nije mogla EL da povezuje Karlika sa nama na svojim obavestenjima. Do jaja iznenadjenje. Marketing 101.
  3. Rebellion

KK Partizan 2024/2025

Haj sto ne znam da komuniciram, ali izgleda da ne znam ni da citam. Mozes li mi molim te kopirati ovde taj deo koji pominjes? Cuj Ostoje sto se javlja sa skrivenog profila.
  4. Rebellion

KK Partizan 2024/2025

I sta kaze Ostoja na kraju saopstenja?
  5. Rebellion

KK Partizan 2024/2025

Stvarno, samo treba procitati do kraja: "Jedva stvar je sasvim jasna, on je ostavio veliki trag u Partizanu. Mi volimo Džejmsa. On je unikatan karakter. Jednostavno, dosta je dao klubu, to svi vide. Imao je i više nego solidnu prošlu sezonu, ali odluka da li nastavljamo sa njim nije doneta na...
  6. Rebellion

KK Partizan 2024/2025

Kako sad Naneli nije odstranjen zbog tuce u ABA? Zar nije klub dan ranije rekao da jeste? Da hoce samo prestati...
  7. Rebellion

KK Partizan - transferi

Nije nas prejebao samo ko nije probao.
  8. Rebellion

FK Partizan 2024/25

Nemaju ni oni normalnu upravu. Samo je nasa nenormalnija.
  9. Rebellion

FK Partizan 2024/25

Ali zato je otkrio De Medinu. Prethodnici nisu znali da prepoznaju talenat.
  10. Rebellion

FK Partizan 2024/25

Vec mesec dana citam medije posle nasih utakmica i uvek su igraci krivi, i nikad nema zamerke na onog nemaca pojma na klupi. On je kao super, ali vruc krompir mu dopao. Covek promenio brdo igraca, doveo sve sto je trazio, i opet kaze da mora jos da menja. Stanoje, najbolji prijatelj ti je onaj...
  11. Rebellion

Partizan - Gent 0:1 igrač utakmice

"Ja ću da navijam za kozlić" Steta sto nema Stanoje u ponudi za glasanje.
  12. Rebellion

KK Partizan - transferi

Pogresno poredjenje. Niko nije rekao da je Naneli veci od Zeljka. Dokle vise sa ovim izvrtanjem? Ali smatram da se moze reci ako neko smatra da je Zeljko pogresio. Ne znam kako ste tako zabagovali u indukcionoj logici, ili ovo radite namerno?
  13. Rebellion

FK Partizan 2024/25

Zasto ne bi trpili? Koga da kritikujemo za ovo? Oskara? Pa sve nas je zaposlio u posti. Mnogo nam je lepo u zivotu. Cuti i ne talasaj, samo da nam on potraje na vlasti dok mi doguramo do penzije u posti. Ili elektro... tako nesto.
  14. Rebellion

FK Partizan 2024/25

Luka Jevtovic u tri klipa na Areni objasni koliko Stanoje nema pojma o trenerskom poslu. Smesno je sto te klipove spremaju agencije, tako da taj materijal moze svako da kupi. Da li je moguce da Stanoja toliko ne zanima posao kojim se bavi da ovakve osnove nema korigovane, a do sad je morao...
  15. Rebellion

FK Partizan 2024/25

"Aktivan rezultat" - Aleksandar Stanojevic (09.08.2024)
  16. Rebellion

KK Partizan 2024/2025

Da li su moguce ovolike pravopisne greske u zvanicnom obracanju kluba?! Ovo je Ostoja pisao licno. Nemam drugo objasnjenje. Znaci odstranjen je odmah, ali se razvlacilo 2 meseca bez nekog razloga. A odstranjen je zbog incidenta u kome je on napadnut. Dobro. Ako ovo nije definicija gluposti...
  17. Rebellion

KK Partizan 2024/2025

To je trenutna cena, dok dodje do toga da ti se isporuci zaracunace ti jos 500 dinara za kovertu, 800 rsd za obavezan sal za sezonsku, a na kraju ce biti i dodatnih 3000 za dostavu partizan kurirske sluzbe. kad to sve platis dobices sezonsku. ali te troskove ce ti otkriti kasnije. osiguranje...
  18. Rebellion

KK Partizan 2024/2025

Bilo najavljeno tad. Ali nije kad su prodavali sezonske. Tad su rekli da je posedovanje sezonske obavezno za produzenje sezonske sledece godine. Pa su onda rekli da se mesto moze preprodati i te pare iskoristiti sledece godine za sezonsku. I kad je sve to proslo onda su uveli uslov koji nisu...
  19. Rebellion

KK Partizan 2024/2025

Bas zbog te clanske necu obnoviti sezonsku. A imao sam nameru da uzmem i sezonsku i clansku. Ali ovu ucenu sa clanskim smatram manipulisanjem, prevarom, jebanjem u zdrav mozak i osecam potrebu da ne ucestvujem u tome. Sve bi bilo ok da su prosle sezon ovo rekli zajedno sa svim ostalim...
  20. Rebellion

KK Partizan - transferi

Mi moramo od Bonge napraviti neku verziju evropskog Rodmana. To je dobar marketing, a on ima sve to potrebno. A zna i kosarku.