Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. Helsinki

KK Partizan - uprava i marketing

Nova uprava Crvene zvezde će doneti mir i normalan odnos.
  2. Helsinki

Uprava i marketing

Nisu nikad ni otisli Ne vracaju se nego ostaju
  3. Helsinki

Uprava i marketing

I njega ce vozd da zove na telefon i jebe mu majku ako ikad budemo igrali neku utakmicu jako vaznu za osvajanje prvenstva
  4. Helsinki

Uprava i marketing

Sutra brat bratu jedno 500 zandarmeraca na Teleoptiku da brane drugove sekretare i ostalu bagru
  5. Helsinki

Uprava i marketing

Mozda za 3 godina
  6. Helsinki

FK Partizan 2024/25

Juce Barselona sa 6 deteta bukvalno na gostovanju
  7. Helsinki

KK Partizan 2024/2025

Bratski
  8. Helsinki

FK Partizan 2024/25

Vidi Djordje Jovanovic u napadu i Zahid na svom mestu Ja mislio ne moze to nego spic Kalulu od metar i zgazena pogacica,a tu je i Natho zli Izrealac
  9. Helsinki

Evroliga 2024/2025

Ne opravdava platu? Kome da je opravda,tebi? Jos nekima sto tako misle? Direktno razlog zbog koga igramo EL i tebi on ne opravdava bas platu hhahaha Razlog i sto postojimo zapravo i dalje,al ne opravdava,bas
  10. Helsinki

Evroliga 2024/2025

Zbog Zeljka 33% bi nam dali Garant je vozd zasluzan za sve ostalo
  11. Helsinki

Evroliga 2024/2025

Au sta pisu ljudi po instagramima tamo kod Tegeltije sad citam Au kakvi bolesnici Dosao i Marjan Risticevic da kaze kako smo kurac i da je tim gori nego prosle sezone
  12. Helsinki

Evroliga 2024/2025

A koja to ocekivanja imate? Jel to odlazak na f4? Mora manje da se citaju gluposti po internetima,one izjave igraca raznih kako nas vide na f4 isto da se zaobilaze.Malo realnosti jbt Nismo mi Panatinaikos da promenimo 15 igraca i dovedemo Hernangomeza,Slukasa,Lesora koji je eksplodirao i ne...
  13. Helsinki

Uprava i marketing

Kako kolektor ne mora bankrot pa treca liga i sve iz pocetka,tako ni mi ne moramo Ili svi ili niko Ne moze jedan drzavni klub ovako a drugi onako,mislim znam ja da moze ovde sve,ali ne sme da se dozvoli to
  14. Helsinki

KK Partizan - uprava i marketing

15. Helsinki

FK Partizan 2024/25

Platice se njemu ono upropastavanje ispod astala nema zima za njega
  16. Helsinki

Uprava i marketing

Ako zbog dugova trebamo preci u nizi rang,moze,ali da predje i kolektor Ako mi zbog manjeg duga moramo moraju i oni zbog duplo veceg
  17. Helsinki

Uprava i marketing

Sto bi mi isli u nize lige? Pa oni duguju duplo i igraju u LS
  18. Helsinki

Uprava i marketing

U prirodi ovog naroda je da se bez razloga svakom vlastodrscu i svakom ko ima 2 dinara vise istom uvlaci u guzicu
  19. Helsinki

Uprava i marketing

Mi cemo da ti pomognemo jer si drzavni klub tako sto cemo da ti stavimo zidjin na dres za kikiriki i dacemo jos 2,5 miliona za licencu To sto cemo dati 20x vise u drugi drzavni klub i on ce biti ucesnik LS i osvajati titule sa po 50 bodova prednosti dok tebi igra Kovac to tebe ne treba da...
  20. Helsinki

Uprava i marketing

Da se ja nesto pitam jos danas bih se odvojio od bivsih fudbalera sa onim apelom zbog mimoilazenja u razmisljanju Ako je ovo stav tih bivsih fudbalera mene onda sramota sto sam to potpisao i nalazim se na nekoj bilo kojoj listi zajedno sa njima I te price nece reci iako misli zajebite to.Te...