Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. Rade

KK Partizan - uprava i marketing

proveri da li je zarez ili tacka
  2. Rade

KK Partizan 2024/2025

Proslogodisnja je bila kao grafika sa NBA JAM-a 95-e kad ubaguje. Ovogodisnja kao da se dete iz 2040-e i potpuno tehnoloskog sveta igralo. Pre 5 godina bila 10 puta lepsa sezonska od ove 2 poslednje kad se sastave. Naravno, da ne zaboravim na teren :D Vazi isto.
  3. Rade

KK Partizan 2024/2025

Kapusta je i dalje za Egzuma plej. Ali je Kapusta konobar, a Egzum sportista i daleko bolji kosarkas :D
  4. Rade

FK Partizan 2024/25

Cuj pitanje :D
  5. Rade

FK Partizan 2024/25

Taman da konacno prestane rasprava Savo vs Stanoje :D Sem oko toga ko je veci kvisling povremeno :D
  6. Rade

FK Partizan 2024/25

Nemojmo da bude pisanje laznih reportaza. Uzdrzite se od licitacija na rekla-kazala
  7. Rade

KK Partizan 2024/2025

Tema je KK i utakmica. O ovome moze na nuklearnom. Da se ne siri rasprava ovde. Nastavicu da brisem.
  8. Rade

KK Partizan - KK Borac igrač utakmice

Možete da glasate.
  9. Rade

KK Partizan 2024/2025

Nadam se da ce biti 0 poraza u aba ligi. Neka budu ta 3 u kls :D
  10. Rade

KK Partizan 2024/2025

Nije. Bila je svetlija siva njima, bolji od ovog. Ovo je parket, taj stil, pa modifikovati malo. Nije idealan. I ovo Ovo sad je budalastina, kao losa grafika na igrici. Ali dobro, tu smo da nam se razlikuju misljenja :D
  11. Rade

KK Partizan 2024/2025

Nije razmazenost, nego se trazi da ne budu retardirani i da organizacija prati onaj nivo koji postizu trener i igraci i koji se trazi. Ne treba ti nikoga da ganjas da bi mu dao pare (za sezonsku i za kartu). Za ono sto si platio, treba da dobijes adekvatnu uslugu. Pocetak i kraj. Dao bih ti...
  12. Rade

VК Partizan, PK Partizan

Malo mi je nejasno kako VK moze da ima neki astronomski dug za struju, kad nije vlasnik bazena niti bilo cega. Mozda kancelarije pod zakupom i OK, kao neciji stan. Ostalo se zakupe termini sportskog centra za treninge, jasno definisani nekim cenovnikom. Ne znam kojim varijantama moze da se...
  13. Rade

Mene zanima jos jedna stvar. Kako je moguce da se pet puta postavljaju ista pitanja, a na sajtu kluba objavljeno detaljno sve u vezi kupovine i mehanizama kupovine.
  14. Rade

KK Partizan - transferi

Moze i Dza Morent na pleja. Ovde ga ne bi suspendovali kad se malo opusti u provodu.
  15. Rade

KK Partizan - transferi

Upitna su kolena Dejvisu
  16. Rade

KK Partizan - transferi

Sklonjena. Ajmo malo na temu da se vratimo
  17. Rade

KK Partizan - transferi

18. Rade

KK Partizan - transferi

Obecava porodicno stablo. Ne vidim zasto ne bi otisao za veci novac u Stambol, ali ajde, da vidimo. Ima limar para, hvali se.
  19. Rade

pravi folder sa skrinsotovima :D
  20. Rade

Ne znam gde si kupovao. U ovim vecim prodavnicama opreme raznorazne obicno nisu toliki mentoli :D U svakom slucaju, mislim da je princip isti za sezonsku. KK dobije ceo iznos, a ti odaberes koliko rata hoces da placas banci i koliko ce da ti se ugradjuje banka samim tim. Pozovi banku i proveri.