Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. Dubaz

Evroliga 2024/2025

Pa da, i mislim da se slažemo oko istih stvari, zato sam ja i napisao NA POČETKU TE SEZONE... Jer ko može da garantuje da u aprilu sledeće godine neće biti Brown = Punter, Ife/Frank > Aleksa/Jam, Karlik = Dante, Tajrik = Lesor, itd, itd...
  2. Dubaz

Evroliga 2024/2025

Kad videh ovolike ispisane stranice, na trenutak sam pomislio da smo sinoć igrali a ne preksinoć. Uglavnom, kada su plate u pitanju, a vidim da je to iz nekog razloga tema, kolika je bila razlika u platama između nas i Reala pretprošle sezone kada smo igrali plejof? I na početku te sezone...
  3. Dubaz

Evroliga 2024/2025

Dobili rukometaši prvenstvenu, kao i odbojkaši u Kupu. Fudbaleri privode posao kraju, dade ga Taki!!!! Još čekamo da Željko slavi u Hali koja nosi ime njegovog mentora. Zavidim svakome ko je "privilegovan" da gleda Partizanov evroligaški meč u Pioniru. Meni miriše na lep dan za Grobare sa...
  4. Dubaz

KK Partizan - uprava i marketing

https://partizan.basketball/vesti/aktuelno/3783 Nije bajno, ali je nešto. Plus će povećati posetu na JNA. Podržavam.
  5. Dubaz

KK Partizan - uprava i marketing

Moj predlog - prvo poluvreme Nivo 200, drugo poluvreme Nivo 400. :)
  6. Dubaz

Uprava i marketing

IVICE, IVICE, PUŠI KURAC IVICE!!!!
  7. Dubaz

Uprava i marketing

Moram opet da napišem post, iako sam pisao pre pola sata, sat. Retko kad mi se desilo ovo što se desilo danas. Sedim sam na kauču, gledam konferenciju. Mijat kaže "Danko je ja, ja sam on". I kaže "Ne treba nam Gvardiola, treba nam Savo." Sedim sam na kauču i smejem se, naglas. Malo mi i oko...
  8. Dubaz

Uprava i marketing

Kao što je neko napisao - štipam se jer ne verujem dok gledam Mijata kod nas. Neka Rasim bude novi Ostoja, naspram ovih prethodnih to bi bio preporod. I mali predlog, što se kaže - ako čita neko ko se nešto pita: Pošto se vraća Južna tribina, ljudi su se malo trgli, postoji neki optimizam. Da...
  9. Dubaz

Evroliga 2024/2025

Željko zna, mi znamo, Balša zna, Vanja pogotovo zna, a večeras će i ostatak ekipe da nauči šta je ljubav, šta je podrška i šta je svetinja. Mnogo sam srećan, a tek prvo pivo pijem. Kume, jebi se što si se razboleo i ne ideš, znam da ovo čitaš. AJDEEEEEEEEEEE!!!!
  10. Dubaz

ПАОК

Pa u povratku ću opet, za 7 dana, do tada smišljam da li Živković ili Taison. :) A to veče bila tekma sa zelenima ali baš sam u prolazu bio... U svakom slučaju, sa Tumbom ljubav na prvi pogled i to bez odlaska na tekmu...
  11. Dubaz

ПАОК

Prvi put u poseti Tumbi, sigurno ne i poslednji. Stadion vrlo sličan našem, slične i starosti i sličnog stanja. I kada se napravi manji krug, vidi se da smo bratski klubovi, na momente sam stvarno imao osećaj da kružim oko JNA... A onda sam ušao u šop i sva sličnost je nestala. Ukratko, i u...
  12. Dubaz

FK Partizan 2024/25

Pijem kafu i razmišljam - kako sam nekada mrzeo ove reprezentativne pauze. Ne mogu da gledam FK, nema ostrvskog fudbala, smor. A danas mi nešto skoro pa drago - nema mučenja. Ni na TV-u, a znam da ako bi bila domaća utakmica, onda bi još bilo mučenje na Stadionu. I onaj isti osećaj kada se...
  13. Dubaz

KK Partizan 2024/2025

Ja sam već navikao na njihov tarzanski engleski, pa nešto posebno ni ne obraćam pažnju. Uglavnom, gledam sinoć neki prilog sa BC TV-a, i upaljen mi automatski CC, pa se titluje sve što pričaju. Prolazi žena kroz dnevnu sobu i kaže: "E, pa super im je ovo što ih titluju, ne zbog crnaca nego...
  14. Dubaz

FK Partizan 2024/25

Nema šta da se komentariše igra, šanse, "pojačanja", izmene, "taktika", igrači, "trener"... Što već neko reče - zaključati sve teme, i samo se baviti time kako da se oslobodimo. A ja ne vidim da će to skorije da se desi. Nije uvek lako, već dugo nije ni lepo, ali šta nam drugo preostaje? I da...
  15. Dubaz

FK Partizan 2024/25

Pišem ovde, jer se danas igra fudbal, ali moderacija neka slobodno prebaci u temu o muzici ukoliko smatra da je to neophodno. Elem, juče sam od Kuma forumaša dobio ovo na čuvanje. Na stranu to što je ova ploča vlasništvo njegovog matorog, koji ga je i zarazio crno-belim bojama... A razlog...
  16. Dubaz

FK Partizan 2024/25

Kažu, dobri moj kume - najcrnje je pred svitanje. I stvarno, najstvarnije verujem u to. Ono što me brine je što sam siguran da onima što nam žene crno - ovo nije dovoljno crno. Žele još. Žele da nam oduzmu Stadion, žele da ostanemo bez ijednog krštenog igrača (nismo daleko), kako bi onda...
  17. Dubaz

KK Partizan 2024/2025

Planirao sam neki utisak o novim igračima da pišem pred početak sezone, kada im malo popamtim imena, face, kada ih još dodatno upoznam. Međutim, malo sam nestrpljiv, pomalo i pod utiskom Simfonije i ovih snimaka sa BC Partizan TV-a...i već sad imam potrebu da napišem neke utiske kojima bih želeo...
  18. Dubaz

KK Partizan 2024/2025

Zna li neko zašto na slici nije Ntilikina? Ili meni slabo ovaj laser skinuo dioptriju...
  19. Dubaz

KK Partizan 2024/2025

Žao mi je što pišem komentar odmah nakon nekih koji nešto kukaju i baksuziraju i nadaju se pojačanjima a ni ove sad što su dovedeni nisu stigli da upamte. Kao što ni ja nisam stigao. I trebaće mi vremena. Ali ono što je momentalno i za šta ne treba vremena, to je osećaj kada vidim ko vodi ovu...
  20. Dubaz

KK Partizan 2023/24. Povratak kralja! 3.sezona

Ovo takmičenje je obesmišljeno odavno i samim tim je i neki entuzijazam među igračima i navijačima sigurno opao... Ali o jednoj stvari razmišljam već par dana, pa da podelim sa vama. Na poslednjoj tekmi u ABA ligi, a i u narednim tekmama protiv Mege, najviše sam gledao Željka. Nakon poraza od...