Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. KK Partizan 2024/2025

15 programa imaju debili i kasni im prenos 4 minuta,dabogda se ugasili.
  2. FK Partizan 2024/25

Vazura umri majci na rodjendan.
  3. KK Partizan 2024/2025

Slazem se da je bilo vremena,ali kakav mentol moras da budes da mi ne das da obnovim kartu od 120.000din zbog 4.500.
  4. KK Partizan 2024/2025

Verovatno je napisao neko ali da ne citam sve,ako sam dobro razumeo,iako imam sezonsku od prosle sezone,i dao sam za porez pare, necu moci obnoviti svoju sezonsku posto nisam obnovio jebenu clansku kartu?
  5. Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

Jebacemo im majku kada bude bitno,ovakvu formu je nemoguce drzati cele sezone.
  6. FK Partizan 2023/24

Rutiniranjeeeeeeeeeee gamadi!
  7. Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

Pusi ga Valensijo i spanska policijo.
  8. Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

Ako Bog da zdravlja ove momke ce u maju biti skoro nemoguce pobediti!Napred Partizan!
  9. FK Partizan 2023/24

Ako neko daje taj milion za Bazdara to je posao veka.
  10. KK Partizan 2023/24. Povratak kralja! 3.sezona

Ne kazem da nemaju osnova ljudi koji pljuju trenutno,al zapamtite sta ste pisali u novembru mesecu.
  11. FK Partizan 2023/24

U petak bilo kakva pobeda i da niko ne dobije crveni(ne daj Boze Belic),pa da prebijemo cigane raspale. Napred Partizan!!!
  12. KK Partizan 2022/23. Povratak kralja! 2. sezona

Boze i Zeljko(kosarkaski Bog),hvala vam na ovoj noci!
  13. KK Partizan 2022/23. Povratak kralja! 2. sezona

Prvi moj upis na forumu mora biti:ne veruj ciganima ni kad darove nose.Uz pomoc Boga i energiju sa tribina,Zeljko i momci ce pobediti zlo u cetvrtak.