Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. Van Der Berg

FK Partizan 2024/25

Bas je dobro kolega gore repliciro da je veci problem sto nam je mnogo drugog u timu lazno, nego to sto imamo laznu devetku. Eto, kolko zadnjih veznih imamo, a od njih ni jedan nista ne zna. Citav jedan solidan lazni tim od njih mozemo sastavit.
  2. Van Der Berg

FK Partizan 2024/25

Tako što država pomaže više nama nego Ciganima. Pitaj Vučića ako meni ne veruješ.
  3. Van Der Berg

FK Partizan 2024/25

Inače, treba li bolji dokaz "sposobnosti" prošle uprave od činjenice da je na početku prošle sezone Šćekić bio rezerva Beliću i Kanuteu, a da je onda sad, nakon par "pojačanja" na njegovoj poziciji, postao naš najmanje katastrofalan igrač tu, a da nije ni najmanje napredovao po kvalitetu.
  4. Van Der Berg

FK Partizan 2024/25

Nije on slučajno kod Duljaja bio igrač za posljednjih 15 minuta utakmice. I tu nam je donio podosta dobrog.
  5. Van Der Berg

FK Partizan 2024/25

I ja sam ovo cuo i nisam mogo da vjerujem da je lik to stvarno izjavio. Mislio sam da mi se ucinilo i da niko ne moze nesto tako glupo da izjavi, ali evo ako si i ti isto cuo, onda izgleda da ipak moze.
  6. Van Der Berg

FK Partizan 2024/25

Dobro, tacno je da nismo igrali kao Mancester Siti, ali s obzirom kako su nas ovi tamburali prosle sezone, ja sam prezadovoljan bilo kakvom pobjedom. Pocinjemo od malih stvari.
  7. Van Der Berg

FK Partizan 2024/25

Nek smo mi pobijedili ove gnjide, pa kako bilo.
  8. Van Der Berg

Evroliga 2024/2025

Pa jesam, ali mi se baš argument da je Trifa pod Željkom postao Evroligaški nivo baš ne slaže sa razvojem njegove karijere. Uostalom, nije to bitno. Dabogda ti bio u pravu, dabogda Poku i Nakić do kraja sezone, ove ili sljedeće, izasli u ozbiljna EL imena, Vanja proradio, a ja pojeo govno što...
  9. Van Der Berg

Evroliga 2024/2025

Sad očigledno nema kvalitet ni za FIBA Ligu Šampiona, ako ćemo tako
  10. Van Der Berg

Evroliga 2024/2025

Samo još da mi neko objasni kako je, nakon tog nekog nevjerovatnog napretka, nakon Evroligaškog Partizana završio u Tofašu.
  11. Van Der Berg

Evroliga 2024/2025

Čovjek reko to da ga ohrabri. Meni bi itekako trebalo objasniti kako je to igrač koji je dobijao po par minuta po utakmici, i to u najboljem slučaju, bio naš ključni igrač.
  12. Van Der Berg

Evroliga 2024/2025

Trifunović bio ključni igrač Partizana? Nemojmo se zajebavati.
  13. Van Der Berg

Evroliga 2024/2025

Ma to je u pitanju, 100%. Citas nas ko otvorenu knjigu. Evo, recimo, meni ne moze da se digne, pa sam skonto da je najbolji nacin da izlijecim frustraciju povodom toga da se pretvaram da sam navijac Partizana, uclanim se na forum navijaca Partizana, sacekam da izgubimo par utakmica i onda okacim...
  14. Van Der Berg

Evroliga 2024/2025

Ne znam koji je razlog, nisam bio na treninzima, niti imam pristup mozgovima tih igraca. Ali, eto recimo, Panter je uvijek znao da moze 15 lopti da promasi i/ili izgubi, da preko njega protivnicki igrac moze 20 trica da pogodi i da nece biti poslat na klupu do kraja utakmice, i da ce igrati na...
  15. Van Der Berg

Evroliga 2024/2025

Jeste, Smajli je imao tu odličnu seriju protiv Reala, kao i čitava ekipa. Pa onda sezonu poslije u kojoj je nazadovao i eno ga sada u ulozi role playera u Žalgirisu. Nisam siguran da od nas odlazi kao bolji igrač nego što je bio. Trifine ozbiljne uloge se nešto i ne sjećam (ne sjećam se, doduše...
  16. Van Der Berg

Evroliga 2024/2025

Ne vodi nikuda, barem sto se mene tice. Za mene ne postoji dihotomija "ili je trener savrsen i svake sezone igra top 8 EL ili treba da ide". Samo je u pitanju pusta zelja da se mozda proba drugaciji odnos prema igracima, pogotovo mladjim, bez obzira bili domaci ili strani. Savrseno sam svjestan...
  17. Van Der Berg

Evroliga 2024/2025

Ma to je samo onaj touché argument kad se bilo ko usudi da i u naznakama spomene da Željko možda nije najsavršenije biće koje je ikada hodalo kuglom zemaljskom - "a da vratimo Čanka/Peru/Sašu". Ja mislim da bi se i sam Željko nasmijao na takve argumente.
  18. Van Der Berg

Evroliga 2024/2025

NIsam gledao utakmicu cigana sa Zalgirisom. Ali, da budemo realni, nije se ni Trinkijeri bas naosvajao velikih trofeja u svojoj dosadasnjoj karijeri. A i sa tim hvalospjevima o Zalgirisu ove godine bi valjalo malo sacekati. Imao je i Virtus slican start prosle godine, pa na kraju nisu usli ni u...
  19. Van Der Berg

Evroliga 2024/2025

Ja baš mislim da su najčešće izgovarane rečenice na forumu "Sjetite se šta je bilo prije godinu/dvije" (misleći na sezonu 2022/23" i "Željko ima 9 titula". Sa tih Željkovih 9 titula postajemo kao cigani sa svojim "Njanjanjanja Bari Tokio" što ponavljaju posljednjih 30+ godina. Da budem Ðavolji...
  20. Van Der Berg

Evroliga 2024/2025

Zar nisu to 'trust the process' izmislili u Filadelfiji, nakon sto su jedno 10 godina tankirali da sakupe pikove na draftu i tako osvoje prsten...Eno im proces i dalje traje.