Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. TaraNdrel

Evroliga 2024/2025

Igraci su ubijeni u pojam od previse informacija. Nekad se tako igrala kosarka, a i fudbal, sporo, imao si vremena da se namestis i mogao si da "citas" akcije i da procesuiras milion informacija. Danas nema toga, igra se previse brzo da bi neko mogao da "cita" svaku akciju. Danas se igra po...
  2. TaraNdrel

KK Partizan 2024/2025

Ako su radili to sto su radili? Ubijali? Pretuceni nevini ljudi na stadionu s decom zato sto su pevali Vucicu pederu i oterani verovatno dozivotno s stadiona da ne bi trpeli slicna ponizavanja? Obezbedjivali i saradjivali, tj stvoreni od SNSa koji je nesto najgore sto je zadesilo Srbiju u njenoj...
  3. TaraNdrel

Evroliga 2024/2025

Njihov ukupni je 28 nas 23 nije ni tu ogromna razlika. Da li je do poreza ili skupog odrzavanja infrastrukture, ne znam. Mada ne bi trebalo da oni imaju problem s porezom. Poenta moja svakako nije nas vs njihov budzet, nego kontekst o tome da je recimo nihov payroll 17m, nas 14m, Pariza 6,5M...
  4. TaraNdrel

Evroliga 2024/2025

Payroll budget Monaco: 14,7M e Payroll budget Partizan: 15M e (izvor Ostoja) Uporedite slobodno i s Parizom i Asvelom a i s drugima u EL. (Payroll budget) Ovaj i proslogodisnji tim su pravljeni za jak top 8, uz dobru formu i podrsku navijaca napad na F4. Ovde se i dalje kotiramo kao Duletov...
  5. TaraNdrel

KK Partizan - uprava i marketing

ljudi preteraste ga, ja sam nivo 400. Istina je da su navijaci najvise pomogli KK i da je to najosetljivija tema ali ovde je bila situacija da preko veze izvucemo Arenu, nisu uspeli i ovo je najmanje lose resenje. Ne znam sta su drugo mogli da urade, da tombolom izvlace dobitnike za Monako...
  6. TaraNdrel

KK Partizan 2024/2025

Tajrik ako ovako nastavi i jos timski podignemo igru ide u top 5 centara EL. Decko je zver. Polako s Brendona Dejvisa :D Ja i dalje tvrdim da je odlican ali da mu nasa koncepcija ne odgovara pre svega defanzivna. Nadam se da ce Zeljko i Karaicic takticki da mu se prilagode malo vise. Kad...
  7. TaraNdrel

KK Partizan 2024/2025

Nisam gledao utakmicu ali po ovome sto sam procitao i video, pohvalio bih sve jer je ovo model kako treba da igramo i resavamo vecinski u Aba. Konacno da igraci iz rotacije izguraju vecinski utakmicu. Svaka cast za Pokua, Nakica, Balsu i Bosnjakovica. Da bi videli EL moraju da imaju kvalitetne...
  8. TaraNdrel

Uprava i marketing

Nezahvalno je kad si van kluba da komentarises prethodna desavanja. Ako VV i Iglica nisu nista komentarisali onda ce najmanje Pedja i Danko. Pogotovu ako neko zivi van nase zemlje. Zna dobro Pedja gde je dosak, kao sto je znao i Zeljko. Mozda nisu svesni 100% ciganskih manipulacija i prevara...
  9. TaraNdrel

Evroliga 2024/2025

@tribiani Imam staz pa sam stekao kredit :D Mada kad pogledas atmosferu ovde, bolje da je tako, jer da nije vrlo brzo bi otislo to u krajnost i teranje Zeljka. I dalje postoji ljudi koji veruju da da je ovo sporCka prica i kad ode Zeljko doci ce drugi trener i ostace isti odnos drzave prema...
  10. TaraNdrel

Evroliga 2024/2025

Ne radi se ovde o preuzimanju ili nepreuzimanju, pa to svi timovi igraju u zavisnosti od match up-a. Problem je nacin na koji to radimo. Evo primer poslednjeg napada sinoc 1 na 1 situacija. Nilikina cuva Klajburna, vrhunski defanzivac, lateralne kretnje size ma sve, brzi od Klajburna. Nilikina...
  11. TaraNdrel

Evroliga 2024/2025

Ja bih voleo da znam, al ja nisam nikakav ekspert samo volim sport. Zaigrali smo 3 meseca ok odbranu kad smo usrali Real Madrid, ali tad je napad bio nestvaran po brojkama. Zbog cega Zeljko insistira na ovakvoj odbrani, ne znam. Ja bih voleo da nam neko objasni. Voleo bih kad bi neko postavio...
  12. TaraNdrel

Evroliga 2024/2025

To je zato sto ljudi nisu eksperti ali vide da se iste greske ponavljaju cetvrtu godinu za redom i da je potrebno nesto promeniti. Sad bi trebalo uci u analizu svega i videti gde je problem a posto ljudi prate navijacki prvo sto ce reci je da neki igrac ne valja, zasto drugi nije igrao, zasto...
  13. TaraNdrel

Evroliga 2024/2025

Koliko ko ovde ima znanja za komentatorsku poziciju Marka Vlahovica i koliko procenata znanja najboljih evropskih sudija u sudjenju kosarke?
  14. TaraNdrel

Bivši igrači i treneri Partizana po svetu

Sprdaj se ti, al Stanoje izbusio upravu iznutra
  15. TaraNdrel

KK Partizan 2024/2025

Ljudi ne sprdajte se poredjenjem Tajrika i Miletica.
  16. TaraNdrel

FK Partizan 2024/25

:pop Jel moze apel da se skine ban kumeli dusanpetrovic
  17. TaraNdrel

FK Partizan 2024/25

Ljudi nisam gledao utakmicu, niti pratio, niti rezultat nisam ispratio, nisam imao snage nego otisao na Burger Fest. I pred spavanje procitam forum i pogledam Krtolu i dolazim do zakljucka, koliko ga samo ne podnosim, iz dana u dan sve vise.
  18. TaraNdrel

FK Partizan 2024/25

Jesam. Branio sam ga kad je dolazio u 2 mandatu i delom je to i doneo od rezultata. Izjave, transferi, derbiji, vodjenje tima su mi se smucili vremenom ali nisam hteo da ga prozivam, otisao je i to je to. Sam dolazak treci put je za napusavanje, ovaj raspad tima, transfera, rezultata je neki...
  19. TaraNdrel

FK Partizan 2024/25

Prvi put sam odgledao FK ove sezone, iskreno nisam vise ni ocekivao na osnovu vaseg pisanja i celokupne atmosfere. Samo da napusim Stanoja. Ne pamtim kad nekog trenera ovoliko nisam podnosio racunajuci i FK i KK. Mrs iz kluba
  20. TaraNdrel

KK Partizan 2024/2025

Hvala brat, zavrseno bez problema, cudno malo :D