Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. Haris_Brkić

Dule Vujošević

Dok ga nije upoznao kakav je,gostovao je na TV Partizan..ne kod njega kao medijske ličnosti.
  2. Haris_Brkić

Dule Vujošević

^+1 Na stranu što mislim da je neopevano govno i da zaslužuje so na svaku ranu.
  3. Haris_Brkić

Uprava i marketing

Ovo je aksiom.
  4. Haris_Brkić

Uprava i marketing

Opet, Danko završi tu neku najvišu skolu UEFA baš za tu poziciju..
  5. Haris_Brkić

KK Partizan - transferi

Mislim da pozicija u kojoj je Washington i ona u kojoj je Craig ne mogu da se porede. Prvi je mlad igrac,zeljan sanse koju tamo nece dobiti, drugi je već dokazani senior koji moze da ubode jos koju godinu igranja maks. Pri tom Washington je bio deo trejda tako da je to svemu davalo neku...
  6. Haris_Brkić

KK Partizan - transferi

Craig ima garantovan ugovor za ovu sezonu od 2.8 mil dolara..mislim da je time sve rečeno.
  7. Haris_Brkić

KK Partizan - transferi

Patka..bar mi tako deluje
  8. Haris_Brkić

FK Partizan 2024/25

A jednog Mirčetića puste..sve im jebem!
  9. Haris_Brkić

FK Partizan 2024/25

Kada jajaris na svom terenu i povlacis se u bunker protiv jebenog Radnickog, ni ne zaslužujes pobedu.
  10. Haris_Brkić

Uprava i marketing

Samo bih zamenio vučiću u Oskare i pederovao na max. Pa da vidim hoće li smeti da se out-uje pizda mu materina žvalava! Ja cu izcepati grlo danas,to bar sigurno znam...JNA pa Arena. PODRŠKA! VUČIĆU UMRI! OSKARE PERERUUU!
  11. Haris_Brkić

Uprava i marketing

Bolje da sam sebi oči iskopao nego što sam odgledao ovu konferenciju.. Mijate...ubio si jednog heroja mog detinjstva upravo. Sramota me zbog toga.
  12. Haris_Brkić

FK Partizan 2024/25

Nema Sotonoja da im pogura pobedu.
  13. Haris_Brkić

Evroliga 2024/2025

Proslo je 2 i po meseca od kako je ekipa zajedno.. Procitajte ovo i milion puta ako treba dok ne skapirate da je za sve potrebno vreme.
  14. Haris_Brkić

Evroliga 2024/2025

Za samo ovu konstataciju koja je boldovana bi svakome davao dozivotni ban. Gleda li ti te utakmice sa nižom rasom, secas ih li se ili instruisano trujes i trolujes..ili si jednostavno glup?
  15. Haris_Brkić

Evroliga 2024/2025

Jel vas to sve sto se deslio posle Dula nije ništa naučilo? Jeste li jebeno maloumni? ODJEBITE OD ŽELJKA U SKOKOVIMA!
  16. Haris_Brkić

Evroliga 2024/2025

Samo Treba biti žestoko naivan da poverujes u toliki broj vezanih slucajnosti. Od utakmice sa Monakom u Bg prosle sezone imamo očajan tretman od sudija, i ne mislim tu na neke odluke u poslednjih par minuta vec na ono perfidno, bezobrazno navlacenje celu tekmu, gde ciljano provocira igrače...
  17. Haris_Brkić

Evroliga 2024/2025

Uze mi misao.. Potpisujem.
  18. Haris_Brkić

Evroliga 2024/2025

Damo milion da igramo takmicenje u kom.ce na svakoj utakmici da nas ponižavaju.. Ovo je postalo besmisleno više..
  19. Haris_Brkić

Evroliga 2024/2025

Evo sad ću da ih pitam :D
  20. Haris_Brkić

Evroliga 2024/2025

Može li neko ko poznaje jezik da prevede u kratkim crtama ovaj članak. Hvala.