Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. Luka-70-

FK Partizan 2024/25

I kad smo primili go, osecalo se da cemo preokrenuti. Toliko pozitivne energije, bilo je nemoguce da ne uzmemo 3 boda. Stihovi pesme Ogrejace, obasjace konacno imaju smisao. Meni je srce puno. Svi Grobari oko mene su odusevljeni. Drago mi je sto se i oko Fk-a konacno desavaju lepe stvari. Ali...
  2. Luka-70-

FK Partizan 2024/25

Ja pricam o tome da je coveku koji je jebeni predsednik drzave cilj da unisti jedno sportsko drustvo, a ti o "kradji kluba". Mislim jebi ga, ako treba da objasnjavam posle svega, stvarno nemam snage. Iskoristi moc Google-a.
  3. Luka-70-

FK Partizan 2024/25

Ne znam sta da kazem. I dalje sam u neverici koliko se dobrih stvari izdesavalo oko naseg fudbalskog kluba. Mogu samo da se zahvalim svim ljudima koji su ucestvovali u (malo je reci) pozitivnim promenama. Tu mislim i na nase forumase, narocito @Detelinarac90 koji je pravi grobarski brat. Rekao...
  4. Luka-70-

Uprava i marketing

"Prerano je za priču o formiranju nove Skupštine FK Partizan, ali, izvesno je da će u njoj novi članovi da postanu ljudi koji su prethodnih godina sami izašli ili bili izbačeni kao na primer Nenad Bjeković, Ljubiša Tumbaković, Gordan Petrić." Jebote nismo spremni za ove korenite promene
  5. Luka-70-

Evroliga 2024/2025

Ja bih pustio Lakica da igra, i kad god argentinski hrt primi loptu u rebra. Nakon njega Bosnjakovic isto to. Jbg, da vidimo koliko bi igrao.
  6. Luka-70-

Uprava i marketing

Jbg, nazovite me ludim, ali ja dok ne vidim da su debili i zvanicno otisli ne verujem ni u sta. Bukvalno me ova vest ne tangira uopste. Te floskule, definitivno je, konacno, neminovno, neizbezno, dogovoreno, ma vazi. Ovo je Srbija brale.
  7. Luka-70-

Uprava i marketing

Kada je Stanojevic isprozivao zvalavog?
  8. Luka-70-

FK Partizan 2024/25

Ljudi, polako sa optimizmom bilo kakve vrste. Pa zar smo se malo puta opekli? Planirajte dolazak na Skupstinu i ne spustajte gard. Ne verujem u pozitivne promene dok ih ne vidim. Pa ovaj slaboumnik Iliev je 7 puta navodno odlazio i evo ga tu i dalje.
  9. Luka-70-

FK Partizan 2024/25

Koja je tacno poenta tvog pisanja? Da nam kazes da se u Srbiji stvari ne resavaju po zakonu?
  10. Luka-70-

FK Partizan 2024/25

Ma nemojte da se zavarate, kakvi crni Grobari. Pa cak ni oni realni. Ovaj brat za 1000 dinara brani Vazuru. Izdrzi legendooo
  11. Luka-70-

FK Partizan 2024/25

Uz duzno postovanje, ali nemoj da kenjas. Ne ocekujem ni ja revoluciju, ali ovo sirenje defetizma je apsolutno bespotrebno i bezobrazno. Ja posle duzeg vremena, osecam pozitivan nalet otpora i da su se ljudi malo osvestili. Ko moze da podrzi odlicno, ko ne moze nek iskulira od silne objektivnosti.
  12. Luka-70-

FK Partizan 2024/25

Mene je ovo prica za debile da se skot od trenera dogovorio sa "novim rukovodstvom". Mazanje ociju, stara naprednjacka mantra
  13. Luka-70-

FK Partizan 2024/25

Jos jedan smrad. Apsolutno nula empatije prema debilima koji se prihvate u Vazurino kolo. Sve najgore Milosevicu
  14. Luka-70-

Rukometni klub Partizan

Pobeda u derbiju 29:19. Bravo momci.
  15. Luka-70-

FK Partizan 2024/25

16. Luka-70-

FK Partizan 2024/25

Ova deaavanja sa Vandalima je Sns prica i mahinacija. Pa taj Sobic je u upravi jbt.
  17. Luka-70-

KK Partizan 2024/2025

Prosla sezona je bila teska za gledanje, jer kao da je nesto konstantno nedostajalo. Samo na momente smo izgledali sinhronizovano, dok smo veci deo sezone lutali i izgledali bezvoljno na terenu. Ne mislim da su igraci odradjivali utakmice, ali nesto jednostavno nije funkcionisalo. Iz te...
  18. Luka-70-

KK Partizan 2024/2025

Dajte snimak utakmice Nokiom 3310 da malo zaboravimo na fudbal
  19. Luka-70-

FK Partizan 2024/25

Govno od coveka i mozda cak jos vece govno od trenera. Bednik. Fuj.
  20. Luka-70-

KK Partizan - uprava i marketing

Sesta sezona True Detective-a moze da bude kako kupiti sezonsku za KK Partizan. Dovoljno mistike i obrta sigurno ne manjka.