Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. Evroliga 2024/2025

Ako umeš da čitaš napisao sam da budžet obezbeđuje UO, navijači i država. A posećenost je velika i kod Duleta i kod Trinkija i biće uvek velika ako se ima dobar tim i velike ambicije. Partizan ima armiju navijača, jedan dobar deo se aktivira kad su ambicije velike, ali tako je. A Željko je došao...
  2. Evroliga 2024/2025

Ko pročita tekst i ne piše napamet, vidi da generalni menadžeri kada se opredjeljuju za Partizan navode tri razloga: 1. Posjećenost. Posećnost je velika i bez Željka (bila je i kod Dula) ako klub ima respektabilnu ekipu i očekivanja od iste, 2. Budžet Budžet je obezbedio UO, navijači i država...
  3. Evroliga 2024/2025

Dobro, nismo izgubili 8 puta, izgubili smo 3 puta. I nismo izgubili od Bajerna kad smo vodili deset, i od Grčkih cigana kad smo vodili 13. I od Virusa kad smo ušli da +6 u zadnja dva minuta. I nismo izgubili kupove kad smo vodili 18, odnosno 10. I sinoć nismo primili 56 u drugom, a pravimo...
  4. Evroliga 2024/2025

Ne mislim da su rezultati u El podbačaj, daleko od toga. Mada je prošle sezone izgubljeno previše utakmica u kojima smo imali lepu prednost. Ali je podbačaj izgubiti od Burse (1. protiv 8.). Podbačaj je poraz tri puta zaredom u kupu, 8 poraza protiv njih, porazi od Splita, Mege i sl. Ne verujem...
  5. Evroliga 2024/2025

Ma šta mi reče. Uh, jebote al si interesantan. A i pametan kad samo to znaš da napišeš.
  6. Evroliga 2024/2025

Čovek je verovatno mislio u smislu da Željlo zbog svojih rezultata i svega što je uradio za Partizan ima neograničeno poverenje Grobarske javnosti i da se zbog toga beži od malo realnijeg sagledavanja rezultata kluba od kada je ponovo trener. Ja isto mislim da su rezultati ispod očekivanja, u...
  7. Kup Radivoj Korać 2024

Eto dotle je došlo, da moram da se javim kad nas ovakvi ponižavaju. A čitam konstantno - neko drugi kriv. Ovaj čupavi igrao u Virtusu, bili pri dnu EL. Otišao oni 5-6. Protiv nas MVP. 16. tim EL piša po nama redovno i nema veze. Verovatno smo ti i ja i ljudi sa foruma odgovorni.
  8. Kup Radivoj Korać 2024

Recimo da objasni ideju igre bez ozbiljnog pleja u timu. Pa samim tim i organizacije igre što nas košta, kako sezona odmiče sve više. Smita i Jareta ne računam u ozbiljne. Mi ne znamo sa +10 ni protiv Bajerna, ni protiv ovih, ni +6 u Bolonji nije dovoljno. Jer ne može da ulazi šut konstantno na...
  9. Kup Radivoj Korać 2024

I ovaj je on gradio. Dao Panteru kapitensku traku. Doveo Smajlija i Balšu da ih razvija. Anđušića da objavljuje na instagramu. Aleksu da luduje. Ja razumem da nas je Mirotić prevario, ali ne bih rekao da sve ove mesece kršten plej nije mogao da se dovede. Onaj ko se za sve pita treba i da snosi...
  10. Zimska Radio Mileva 2017

Ako ne dovedemo špica, onda će se prosuti sve što je do sada korisno urađeno. O tome su morali na vreme da misle i moraju nekog dovesti, ako žele da budemo konkurentni. Fudbal se ipak igra za rezultat, a ne "mačigne poteze".
  11. FK Partizan 2014/15

Pokazala je ova utakmica koliki je remont potreban da ne bismo bili smešni u kvalifikacijama. Neko ranije napisa da mi imamo veći broj fudbalera, koji su amateri... Slažem se. Isti u iole normalno uređenim klubovima ne bi ni smeli biti u rosteru. Trener - u finalu kupa igra bez špica, on...
  12. KK Partizan 2014/15

Још има неке шансе Не разумем Вујошевића (да се не лажемо - не изводи Гашић прву петорку без констултације са њим, нити врши припрему утакмице) - задње две утакмице, јако битне, почињемо без најбољих играча и потпуно психолошки неприпремљени :banghead Затим улазимо у минус и контра ритам...
  13. KK Partizan 2014/15

Nas najviše treba da zabrine naša loša igra. Ne znam zbog čega neki misle da će Olimpija i Cedevita kiksirati do kraja sezone, a mi nećemo i da ćemo sigurno biti među 4. Po meni previše optimistično. Mnogo mi teških utakmica treba da dobijemo i da drugi izgube i da ne bude "neočekivanih"...
  14. Radio Mileva - prelazni rok, leto 2014.

Да, боли ме ... Моја љутња, а мислим и већине чланова форума и навијача односи се на управу која није способна да оформи адекватан тим да се достојно боримо за ЛШ, а не превише на Ломића, мада се и он непотребно излетао. И, да, што је питао неко горе - боли ме што ће, ако се овако настави...
  15. Radio Mileva - prelazni rok, leto 2014.

Ništa novo ... Idemo dalje ... Levo defanzivno - sad prodamo Volkova, pa igra Aškovski. Levo ofanzivno - Oumarua, naravno ne dovedemo, igra Ninković. Mislim jednu igra, pa pet "odmara". Na pleju - oslonimo se na Pantića, koji će biti otresan samo tako na jačim utakmicama. A koji bi inače...
  16. KK Partizan - sezona 2013/14

Potpuno realan komentar ! Valjda i Bogdan ima pravo jednu da odigra lošije ?! Pa da nije igrao poslednja tri meseca ovako kaKo je igrao, većinu bismo tekmi pogubili i bili bi jedno osmi u ABA. Pavloviću je tek druga tekma i on će sigurno dati veći doprinos do kraja sezone. Centre ne bih...
  17. FK Partizan 2012/13

Ajd molim te kao upućen objasni uspon dotičnog gospodina, tj. kako je postao "ozbiljan privrednik" :roll:
  18. JSL 2012/13

Sa ovim Pekmezovićem ni da imamo 20 bodova prednosti ne bi mogli biti sigurni :banghead Samo nazad nazad nazad, zatvoreno, rezervisano, bojažljivo. Neverovatno da gluperda posle toliko puta prokockanih pobeda (poslednji put u derbiju), nastavlja sa istom taktikom :eek: Mazga najobičnija !
  19. Evroliga 2009/10

Христос се роди! Срећан Божић свима! Још једном смо доказали да кад смо ми у питању чуда се дешавају чешће него обично. Још 6 јаких утакмица и 3 екстра атмосфере било у Пиониру било у Арени.:partizan_fan:
  20. Djuric vs Sava

@drum А најбоље решење је - заједно са Бјековићем?! :confused Па што смо онда бојкотовали и тражили да "лопови оду из управе" ?