Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. diego_armando

FK Partizan 2024/25

sve ovo ide ka stolica vol.2
  2. diego_armando

Zimski prelazni rok 24/25

ali to je bilo pre pet godina!
  3. diego_armando

FK Partizan 2024/25

ponadah se mijatovom uticaju na pirinejima. bas nista ne moze da navata:confused-smiley-013:
  4. diego_armando

Uprava i marketing

upravo to i boli.
  5. diego_armando

Uprava i marketing

evo ovako sad, da i ja otvorim dusu:nikad mi taj pedja mijatovic nije bio nesto posebno vezano za moj partizan. da ne dubim pricu sad kajo i zasto. uzece, boj se dosta vremena. ende.
  6. diego_armando

FK Partizan 2024/25

ovo nit smrdi nit mirise. nadam se da cemo dovesti neka nova imena, jer u ove sve zajedno(cast izuzuzecima), nemam poverenja. valjda se misa nece nista pitati, jer glavni kondicioni ce biti ovaj novi lik. neka otvara i zatvara kapidzik, sto se mene tice.
  7. diego_armando

FK Partizan 2024/25

dapace, taman da se pobijemo sa sebi ravnima.
  8. diego_armando

Uprava i marketing

sve je bolje od neke "legende" bez zrna iskustva u trenerskom poslu. na osnovu stampe(jer blage veze nemam ko je lik), deluje da ima neku "zicu". daj sad da vidimo kako ce proci prel rok. sa ovim igrackim kadrom bi ser alex iz najboljih dana tesko napravio iskorak.
  9. diego_armando

Želimir „Željko“ Obradović

neverovatno lep dan...a ni tracak od sunca.
  10. diego_armando

ojebemtititomajku:banghead::banghead::banghead:
  11. diego_armando

u danasnje vreme igrac sa 22 godine je sve samo ne mlad iliti golobrad. ako je kvalitet, treba da kida. ok, period adaptacije od par meseci "praznog hoda" se moze oprostiti
  12. diego_armando

FK Partizan 2024/25

ako se vec nema para za bilo sta, hocu da vidim kako se partizanu posteno sudi na prolece. to je jedini ultimatum koji bih poslao radnoj grupi.
  13. diego_armando

FK Partizan 2024/25

stanojevic? to bi bio pedjin klasican self nogobulj. u prevodu: "ni to vam ne valja! odo' ja onda"
  14. diego_armando

Uprava i marketing

nije to ni toliko lose(sto se tice cifre). problem predtavlja to sto je pitanje dana kad ce telekom da cucne. firma posluje sa ogromnim gubicima, ali psiho ih pokriva, picka ce ga materina znati kako.
  15. diego_armando

FK Partizan 2024/25

naravno, uz to dovesti 2-3 IGRACA, kako znaju i umeju. mora se uspostaviti neki kostur tima za leto.
  16. diego_armando

FK Partizan 2024/25

mare je dobar lik, i siguran sam da ce dati sve od sebe da privede ovu godinu kraju.
  17. diego_armando

FK Partizan 2024/25

Izgleda da je splasnulo to oko angazovanja stevanovica. Bar mi se tako cini na osnovu svega sto procitah danas. Nadam se da necu ispasti naivcina. I da…trener u ovom momentu je stvar oko koje se ne sme pogresiti. Cak i ako je u pitanju prelazno resenje(do leta), mora se dovesti neko od...
  18. diego_armando

FK Partizan 2024/25

gorane stevanovicu, neces kopati!
  19. diego_armando

FK Partizan 2024/25

natko MORA ostati u klubu po zavrsteku karijere. tacka! realno je da ce tada sadasnje rukovodstvo i dalje biti na celu partizana, pa hajde da vidimo da li ce mu ponuditi mesto u upravi/struci.
  20. diego_armando

FK Partizan 2024/25

Ili je mozda logicnije da sef struke barata sa ovim kakvim takvom materijalom koji je nasao. Pri tom, sest pobeda i dva remija mu daje neakav kredit. Mozda se varam??!