Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. Evroliga 2024/2025

Aleksej d tabla Pokusevski, Brendon d dream Davis, Sterling Brown u Vins Karter modu kod onog zakucavanja sa zadrskom. Zeljko kod Karlikovog zakucavanja reaguje ko da mu je dete osvojilo EL. Masina se definitivno upalila. Jedan licni osvrt: moj klinac , 13 g, naravno da navija za partizan, ali...
  2. Evroliga 2024/2025

Nisu ovi autsajderi, nanizali deset pobeda svojevremeno , sad traze novi seriju. Ja ziv nisam da pocne utakmica, da vidim da li je beast mode postao rutina, makar u odbtani , kao nekad.
  3. Evroliga 2024/2025

U jednom momentu izgledalo je kao da iramo protiv pionira Milana, a ne protiv prvog tima. Bili su izgubljeni u svemiru dok je Tajrik zakucavao, karlik probijao o Sterling pogadjao. Kanda se zver oslobodila, masina upalila. Sad onaj ruzni Pariz da prebijemo, pa onda redom.
  4. Evroliga 2024/2025

Da nastavim sa malerisanjem protivnika, posto me je lepo krenulo. Dakle, u Milano strogo turisticki, laksi soping i da se niko ne povredi. Ovo veceras je bila rapsodija, san iz kog ne zelim da se budim. Nismo ni svesni ko nam sedi na klupi. Onog mometa kad igraci pocnu do detalja da primenjuju...
  5. Evroliga 2024/2025

Jbmliga, posteno kazem da nisam optimista, par puta sam tako izmalerisao protivnike. Dok se tim upoznao, dok su igraci upamtili imena jedni drugima, vec smo imali dva teska kiksa kuci, pre svega Virtus. Sreca sto Zeljko ima drugu filozofiju, pa se nece predati. Ali mi da racunamo na sigurnu...
  6. KK Partizan 2024/2025

Lepo da se igramo i to je to. Prebrojacemo se na prolece. Vasington prelama veceras.
  7. Evroliga 2024/2025

Neka Vasington odigra dobro u oba pravca, i da mu to predje u naviku, pa sta bude. Ove sezone gubimo dobijene i dobijamo izgubljene utakmice. Sa kinderom i asvelom
  8. Dule Vujošević

Duletu je preostalo jos jedino da se digne u vazduh ispred skupstine, jos jedino nije umro u bukvalnom smislu za Partizan. Kad bi razne "legende", posebno fudbalske i vaterpolo legende , dale jedan promil onoga sto je on dao, dok je bio na poziciji sa koje se njegov glas cuo, gde bi nam kraj...
  9. Evroliga 2024/2025

Mislio sam na andjusa....
  10. Evroliga 2024/2025

Jebo kardiologa, kod loncara direkt.
  11. Evroliga 2024/2025

Hvala sv. Arandjelu i njegovom kolegi Zeljku na jucerasnjem danu. Tako se pali masina.
  12. Evroliga 2024/2025

U tome i jeste stvar, to ih najvise boli. Sklopile nam se kockice bukvalno U trajanju od 3 meseca, i dodjemo na jednu Panterovu nervnu celiju od F4. Na kom smo vec bili prethodno 4 puta i jednom ga osvojili. Oni 15 godina sipaj ko u mesalicu, i djokica krasni.
  13. Evroliga 2024/2025

Zajebite prognoze, niko nikad nije imao taj autoritet da promeni ceo tim na leto, I da sa poptuno neuigranom ekipom udje u najjace evropsko takmicenje. U sezoni koja je pocela sa 100 novih igraca i u senci price o kljucnoj borbi za licencu, za mene je sve osim fenjera uspeh. Dobijanje te...
  14. KK Partizan 2024/2025

Tacno tako, stara skola. Da se danas pojavi Aleks Ferguson, ne bi dogurao dalje od pionira jer bi ga roditelji razapeli. A tek sto bi ga MU cekao onolike godine da pocne da pobedjuje, da ne pominjem. Problem su poceli kada su igraci u sportu poceli da zaradju od duplo vise do sto puta vise od...
  15. Evroliga 2024/2025

One sekunde kad igraci budu u stanju da sprovedu 50 % Zeljkovih zamisli idemo na f4. Kad ce se to desiti, jbg,ne znamo.
  16. Evroliga 2024/2025

Prva prava utakmica i zamalo brejk. Nemojte Zajebavati, bice ovo dobro. Prostora za napredak koliko Hoces.
  17. KK Partizan - transferi

Pa ako dovoljno igraca potisemo danas pa ih zavalimo do cetvrtka u NBA za po 600000, mogli bismo za vikend opasan tim da sastavimo, za ziv kes. Kad bi ae moglo premotati nekako vreme do prve zvanicne utakmice.
  18. KK Partizan - transferi

Zeljko je ovim prelaznim, to jest odlaznim rokom pokazao da je kralj level pro. Metla za celu prvu i drugu postavu, za primer buducim narastajima. Muda ko lubenice. Igras za Partizan, trenira te kosarkaski Aleks Ferguson, deo si najgledanijeg tima u EL, i opet ti neki djoka nije jasan. Ulazimo...
  19. KK Partizan - transferi

Ima nesto i u tim prezimenima. Niko ne moze da nam zabrani da pokusamo dovesti Pokusevskog. Zakljucavaj.
  20. KK Partizan - transferi

Ja vidim jednu NFL defanzivnu ekipu koja ce se mnogima najebati majke. Da se ne zajebavamo, mi smo uvek bili blizi Detroitu nego Lejkersima. Lepo je bilo davati po 100 poena, ali nije bilo lepo gledati kako nam beru lopte ko kruske pod nasim kosem, i kako uvek neko za nekim kasni, i kako sta...