Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. Evroliga 2024/2025

Nisam video da te zvanicno objavljeno ali nazalost ocekujem da budemo glupi i zaseremo sve zbog mrtve atmosvere Ako se organizovani ne budu culi sigurno ce i ostatak hale vise cutati I umesto da grmi od pocetka i da se u startu odlepimo vec vidim kako ih jurimo sve vreme zbog aba liga atmosvere
  2. Evroliga 2024/2025

Nadam se da necemo pasti na ovu namestaljku i da ce grmeti od pocetka Svaka utakmica nam je bitna
  3. Evroliga 2024/2025

plasim se da nas ne kosta produzetak protiv mege i da nece imate snage,ali nadam se da bez lesora mozemo da ih iznenadimo i da ce nilikina zameniti marinkovica u odbrani dosta ljudi je zaboravilo da smo ih ubedljivo pobedili na pocetku sezone u atini ,ajde da se to ponovi
  4. Evroliga 2024/2025

EL svakako jeste bitnija kao takmicenje ali istorija pamti i pise sampione,a ja ne zelim da el i igranje u njoj platim sa ciganskim titulama u aba gde ce kada je ponekad osvojimo da se od toga pravi cudo ne ocekujem osvajanje svake godine,ali titule moraju da budu prioritet u odnosu na sve...
  5. KK Partizan 2024/2025

Tezak poraz koji nije smeo da se desi Pogotovo jer nam nece dozvoliti pobedu u derbiju i to je svima jasno A najteza gostovanja tek dolaze Najveca frustracija je sto nekoliko puta fali taj poen za izjednacenje ili prednost i uvek napravimo glupost da se odlepe
  6. Evroliga 2024/2025

onda po misljenju vecine vas neka ode sve u krasni k.....neka budemo vecito u donjem delu tabele,neka gubimo titule neka budemo luzerska ekipa pod iskovorom cuti bar igramo el ..ako to vas raduje eto neka onda bude tako...pa mozda nekada se neka ekipa poklopi da ostvari neki rezultat ali je...
  7. Evroliga 2024/2025

znaci da trener lose radi sa igracima,trazi tvrdoglavo da se oni prilagode njemu a ne on njima i to traje svaku godinu od kako je Zeljko dosao...sa sampionskom ekipom je uspeo ,ali ostale 3 godine nije i ljudi sa pravom ocekuju da najbolji na svetu zna da to promeni kod sebe jer ocigledno da kod...
  8. Evroliga 2024/2025

slazem se da nije problem Zeljkovo trenersko umece,mada je i tu imao dosta gresaka...ali evo vec drugu sezonu mi ne mozemo da dovedemo adekvatne igrace a to je odgovornost njega i Savica...kako je bilo za pantera,ledeja,nanelija,papapetrua a sada nema ni za slicnog vec igraci koji su uglavnom iz...
  9. Evroliga 2024/2025

moze neki link
  10. Evroliga 2024/2025

pa zato sam se i ogradio da ne ocekujem osvajanje el nego titulu u aba i gornji deo el borbu za dalju fazu takmicenja...ako to ne mozemo vec nam je sudjeno da budemo u donjem delu tabele prosle i ove godine meni to nije prihvatljivo s obzirom na to ko nam je trener
  11. Evroliga 2024/2025

evo jedan klip za tebe zbog ovog pa sta? u svim sverama moramo toga da se otarasimo pa i u nasem klubu. koliko god prozivali ljude koji kritikuju Zeljka (niko ga ne tera nego samo kritikuje da neke njegove odluke nisu dobre i da to traje godinama) da su cigani,da nemaju pojma o cemu pricaju i...
  12. Evroliga 2024/2025

ali ako placamo milion godisnje onda nema licence zar ne ? pitanje je i kada ce se valensija vratiti u el,a ako smo medju losijima u el mogu i nas da eliminisu bez obzira na milion
  13. Evroliga 2024/2025

zasto Dejvis nema podrsku kao kaminski prosle godine? sta ako nam licenca zavisi od plasmana? mozda smo morali da budemo konstantni sve tri godine da bi je dobili,a mi idemo silaznom putanjom, i sta cemo ako je zbog toga ne dobijemo?
  14. Evroliga 2024/2025

dokle ce Nilikina da sutira odlucujuce trojke? treba sto pre bataliti i prestati da se juri rezultat u EL i gledati da se odbrani 2 pobede u aba ligi jer ako ovako budemo nastavili to ce u dva derbija da nestane,a da ne pricam da cigani nece kiksnuti vise nigde sem mozda od nas...ovo sudjenje u...
  15. Evroliga 2024/2025

kojim nemogucim uslovima u el? pa zar nije vecina ovde prizivala osvajanje el i final4 ,cak je i klub rekao da je cilj nakon pretprosle sezone...znaci treba uvek da budemo deo ove lige ali bez rezultatskog imperativa nego eto tu smo lepo nam je da budemo u donjem delu tabele opet kazem ako...
  16. Evroliga 2024/2025

nije sport isti svuda kao i ambicije..asvel alba valensija nema ambicije,nemaju navijace vec simpatizere i njima je cisto da igraju pa kako god igrali...kod nas je totalno drugacije i mi moramo da tezimo ka najboljem rezultatu jer upravo nismo takvi timovi
  17. Evroliga 2024/2025

vecina vas ovde razvija onaj mentalitet sto smo ciganima zamerali..oni su u fazonu igraj el pa makar bili poslednji zato im je i takav rezultat godinama a vi nas ubedjujete upravo u to...svi mi znamo da nije zeljka ne bi bilo ni el,ali sta ce nam el ako nemamo rezultatski imperativ da budemo u...
  18. Evroliga 2024/2025

Treba bataliti el i fokusirati se na aba i kako da se sacuva prednost koju tamo imamo a vec u nedelju neugodan protivnik i andjusic 10 od 10 za 3
  19. Evroliga 2024/2025

problem nas navijaca je sto losiju igru u prethodnih par sezona pravdamo time da moramo da cekamo,da ce se sve poklopiti tamo negde u aprilu i bukvalno smo jedini navijaci i klub koji tako razmislja..svakome je cilj da krene jako i da ima dobre rezultate i da ne mora posle da juri i da bude pod...
  20. Evroliga 2024/2025

Kada imas igraca kao dzejms tacno vidis da ti fali igrac kao panter koji moze sam da iskreira i resi + jaka cetvorka