Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. Мали џин

Uprava i marketing

https://www.facebook.com/share/r/1Wqy8x6rDF/?mibextid=UalRPS
  2. Мали џин

Evroliga 2024/2025

Mene zanima onako generalno, kako se izvuku zaključci na osnovu prve ozbiljne utakmice gde imaš potpuno nov tim? Samo to me zanima. Nebitno da li je neko pogodak ili promašaj, dobar ili loš.
  3. Мали џин

FK Partizan 2024/25

Ako je uopšte istina, i ako ostavka bude prihvaćena, mada mi smo klub poznat po tome što (ne)ljudi rade iz ostave, tipujem da je naslednik Lola Smiljanić.
  4. Мали џин

FK Partizan 2024/25

Ma ruši Sotonoje iznutra Vazuru, sve je pod kontrolom
  5. Мали џин

Uprava i marketing

6. Мали џин

Uprava i marketing

Nisam baš siguran da si razumeo o čemu je reč ovde. Nekad je bolje ćutati nego lupetati i ispasti glup u društvu...
  7. Мали џин

Letnji prelazni rok 2024.

To najviše zavisi od toga čiji je on igrač i kome idu procenti. Ako je od njegovog pobratima ide to i preko milion
  8. Мали џин

KK Partizan - transferi

Interesantno je da ove priče o nečijem karakteru i pikanterije ala "ŠOKANTNO FOTO VIDEO" isplivaju uvek kad treba da se brani Ostojin integritet. Svako normalan bi pomislio da su to laži ili poluistine koje se serviraju kad treba neko da se javno blati.
  9. Мали џин

FK Partizan 2024/25

To je bilo pre 13 godina, u medjuvremenu je fudbal evoluirao a kombinacije tri puta više...
  10. Мали џин

KK Partizan - uprava i marketing

A zašto uvek na forumu kad neko iznese kritiku prema nekom ili nečem uvek mora da se nadje komentar "blago nama ako nam je to najveći problem". Iskulirajte, niko nije rekao da je najveći problem ali je problem da nepismen čovek radi to što radi.
  11. Мали џин

FK Partizan 2024/25

Samo nemojte dolaziti na utakmicu u nedelju jer je odložena
  12. Мали џин

FK Partizan 2024/25

Taj je poznat po tome da piše gluposti godinama na X-u. Bukvalno se ljudi sprdaju sa njim jer šta god da napiše, nije u pravu. Ja sam mislio dugo da je trol ali je ipak samo mentalno zaostao.
  13. Мали џин

FK Partizan 2024/25

Fudbal u Srbiji treba dekretom zabrniti na jedno 10 godina. Znači ko šutne loptu da mu se slome noge. Do tad će svi koji imaju interes i kombinacije da se prešaltaju na nešto drugo. Sve stručne sagovornike, analitičare i te mudosere treba proterati na neki društveno korisni rad, da ne zaluđuju...
  14. Мали џин

FK Partizan 2024/25

To je ista ona priča kad nas je Fejnord otresao kao slinu, kao jebiga bolji su, šta može jadni Stanoje protiv njih. Ne sećam se jel tad bilo poredjenja budžeta kao što ga sad opravdavaju, kao da fudbal igraju evri...
  15. Мали џин

Partizan 3x3

Ti si brate bogat čovek koliko prijatelja imaš... Sve sfere života si pokrio
  16. Мали џин

Partizan 3x3

17. Мали џин

FK Partizan 2024/25

On posle ove epizode u Partizanu moći će da glumi trenera jedino kod svog pobratima u OFK Beogradu.
  18. Мали џин

FK Partizan 2024/25

Misliš dopustiće mu onaj koji ga je postavio na mesto trenera da uzme titulu, pa što ne bi, dao mu je garanciju...
  19. Мали џин

FK Partizan 2024/25

Ovog izgovora za trenera i čoveka ne bih komentarisao. Ja da se bavim fudbalom u smislu da mi je to profesija i da od toga zarađujem za život. I da u dve utakmice igram tako da se protivnik sprda sa mnom, da ne mogu da pređem polovinu terena, da na 5:2 kontrolišu utakmicu da ne mogu da prdnem na...
  20. Мали џин

FK Partizan 2024/25

Za Partizan koji igra miroljubive derbije i igra prvenstvo samo da bi dao legitimitet ciganskoj tituli je trener po meri.