Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. zoran mne

Želimir „Željko“ Obradović

Zoc legenda. Naklon najvecem
  2. zoran mne

Evroliga 2024/2025

Morali smo izgleda starovati lose dok se ekipa skapirala. Ipak su oni zajedno tek 3 ipo mjeseca. Sad ja KKP rapsodija. Treba samo uzivati u ovim momcima i jos jace ih podrzavati. Nikad nijesmo imali ovako ratnicki tim, a sada pokazuje svoje pravo lice. Ne znam koje mjesto cemo zauzeti na kraju...
  3. zoran mne

KK Crvena zvezda Beograd-KK Partizan 77:89 igrač utakmice

Karlik, mada se meni uz Majka, posebno Nilikina svidio razbijajuci cvrstinom
  4. zoran mne

KK Partizan 2024/2025

Dobio je posebno priznanje na nasoj Simfoniji
  5. zoran mne

Bivši igrači i treneri KK Partizan po svetu

Micic ? Sjecate li se one godine kad je sa ciganimaa slavio titulu i dobio mikrofon da zapjeva nesto? I poceo je da pjeva DA VOLIM CRNO BELE.. i stao kad je ukapirao sto je uradio
  6. zoran mne

Dule Vujošević

Dule konacno dobio odgovarajuci bubreg od rodjake i uskoro ide u Bjelorusiju, jer ce se tamo obaviti transplatacija
  7. zoran mne

Partizan - Železničar Pančevo 2:0 igrač utakmice

po meni standardno, golman Jovanovic. On je pola nase ekipe i u ovako teskom periodu
  8. zoran mne

KK Partizan - transferi

Nasa nova pojacanja su top, Nilikina i Bonga. Nije njih bilo ko doveo, nego Zoc. Nadam se da ce od sad biti malo vise optimizma na forumu
  9. zoran mne

Jedinstvo Ub - Partizan 0:4 igrač utaknice

Natko bez premca danas
  10. zoran mne

KK Partizan - transferi

Ja samo znam sto je Dule pred 6 ljudi izjavio. I ponavljam, kod njega se moze provjeriti ta izjava. A dugo sam mislio da Panterovu platu prenaduvavaju ciganski mediji i pomalo sam u soku kolika je bila. Prvi put sam posumnjao poslije izjava Mice Berica Greska u kucanju, godine, sa telefona, bez...
  11. zoran mne

KK Partizan - transferi

Hvala. Poslije onoga stobsam pisao za bradatu pizdu, a moje rijeci je potvrdio i sam klub, uzdrzavam se komentara i saznanja, a blsku liniju imam preko Savica. Sve sto znam je sljedece: Da je proslu sezonu Panter imao ugovor 2,3 miliona, a za ovu trebao jos veci i zato je pusten bez...
  12. zoran mne

KK Partizan - transferi

Samo podrska novoj ekipi. Aleksa realno nije EL igrac. Dvojka nije, a kapiranje Zeljkovih zamisli na pleju je nesto sto on nije mogao sprovoditi. Volio sam ga kao svakog naseg igraca, ali vec od aprila su u klubu znali da ce ga se rijesiti. Procitah i da nijesmo uzeli obestecenje za Pantera. E...
  13. zoran mne

Bivši igrači i treneri KK Partizan po svetu

Kakve sve izjave se ovdje objavljuju. Fmp platio 600 hiljada obestecenja i ne krije to, a mi se hvatamo nekih kintrolisanih medija i to objavljujemo. Ja bih ovu temu zatvorio i otvarao samo po zvanicnim obavjestenjima kluba
  14. zoran mne

KK Partizan - transferi

Nije igrac, klub je iskljucivo ima opciju
  15. zoran mne

KK Partizan - transferi

Evo par godina, u toku prelaznih rokova, stalno se prica u EL vrti oko tridesetak istih igraca. Ubijedjen sam da to nijesu jedini igraci koji mogu da odigraju na vrhunskom nivou i da nedolazak nekog od njih nista ne znaci. Cak vise vjerujem da ce zoran i Zeljko pronaci potentnije igrace...
  16. zoran mne

KK Partizan - transferi

Nilikina je zvijer od igraca, koji ce biti mozda i najvece
  17. zoran mne

Želimir „Željko“ Obradović

Sinoc sam nesto slicno pisao o Zocu, znajuci koga i sto mi imamo
  18. zoran mne

KK Partizan - transferi

Nikad. Ko izda ili prevari Partizan, moj je neprijatelj do kraja zivota.
  19. zoran mne

FK Partizan 2024/25

Imam osjecaj da cemo ove godine popiti ozbiljniju kaznu od Uefe, jer sam vise nego siguran da ce zbog politicke opredijeljenosti, biti i opasnih poruka vezanih za rat u Ukrajini , sto ce nas skupo kostati. Zato sam i zelio da izbjegnemo Kijev
  20. zoran mne

KK Partizan - transferi

Ja sam naucio do sada, da se imena nasih pojacanja nigdje ne pominju dok potpisu ugovor, ili se iz kluba saopsti da je postignut dogovor. Tako da poslije Mirotica, nikakvu portal verziju , ili objave na drustvenim mrezama, ne dozivljavam ozbiljnim. Zoc i Zoran znaju sto rade, previse ozbiljne...