Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. Evroliga 2024/2025

Ovo sada vec bolje izgleda nego pre ovog duplog kola...
  2. Evroliga 2024/2025

svaka kalkulacija se po meni svodi na naredne dve. Iskreno mislim da nam 1-1 ne zavrsava veliki posao narocito ako puknemo od Milana. Sa 2-0 napokon idemo na 50% pobeda poraza, bolji međusobni od asvela i juriš na gornji deo tabele... Ne znam kako, ali naredne dve moramo dobiti, ko je laksi ko...
  3. Evroliga 2024/2025

ahahhahaha bukvalno
  4. Evroliga 2024/2025

brate efes ako dobije i nas, ne vidim nacin kako mozemo biti iznad njih. Drugo raspored nam je jako nezgodan, ta prica ti pada u vodu da imamo lakse utakmice, ali jedino sta me tesi u svemu je to da se sa nama apsolutno nista ne zna... Ukoliko tezimo top 10 plasmanu, moramo kuci sve dobiti do...
  5. Evroliga 2024/2025

Dobro i sta ocekujes ako ti je virtus jedini kiks? Kakve rezultate? Ako su ti očekivanja 12-15 mesto onda se slazem, imali smo 1 kiks, ali ako hipoteticki s porazom od fenera i skorom od 2-5 očekujes da je za sada dobro, onda su tvoja očekivanja mizerna ili sam ja imao prevelika očekivanja. I te...
  6. Evroliga 2024/2025

Zato mi je i drago sto su oni prvi domaćin ove sezone i to bas u EL, sami sebi skacu u stomak... Videces sta ce raditi za vreme te utakmice, zato mi je i drago, da EL vidi o cemu se radi, a drugo da mi na prvu uvredu napustimo teren....
  7. Evroliga 2024/2025

ma neka ih, neka igra slina, treba im ruke izlomiti za primer. Samo jako. Svaki faul na ivici nesportske ili nesportska
  8. KK Partizan 2024/2025

trebalo bi da je lakic
  9. KK Partizan - transferi

isti utisak potpuno, vec neko vreme... Nadam se da ne nedostaje, ali mi taj utisak bas jak, fazon igrac klase Ledeya, Monekea...
  10. KK Partizan - transferi

bravo...
  11. KK Partizan - transferi

Sve. Za slamku se vataju... Proslogodisnji samar sa miroticem nije dovoljan...
  12. KK Partizan - transferi

smajli se zeni uskoro, znam osobu jako blisku njegovoj budućoj supruzi. Kako mi je preneto, trazi novi angazman, info od pre 15ak dana. Ne znam nista vise od toga, samo to konkretno. Koliko je tacno zaista ne znam, ali izvor ne moze biti blizi njegovoj supruzi.
  13. Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

dahj bre batali vise te kalkulacije....
  14. Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

Sa tri dobijene, cekamo ili 1 poraz milana ili jednu pobedu virtusa... Ocekujem poraz milana ili veceras ili od makabia zadnje kolo, a poraz efesa od fenera sledece kolo...
  15. Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

zalgiris milano, ključna.... kec vredan kao nasa pobeda
  16. Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

Gresis, sa 3 0 idemo dalje pod uslovom da virtus dobije samo 1 tekmu, izgube li sve 3 do kraja ispadamo ako efes ili milano dobiju sve 3.. U prevodu, prolazimo dalje u svakom trouglu, izuzev u kombinaciji sa Virtusom.
  17. Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

oni imaju od 12 igraca 10 korisnih, mi od 12 imamo 4 do 5 max korisnih... vcrs 4. Ne vezano za real, mora, ali mora neko da proradi vise, celu sezonu cekamo jaramaz, andkhusica, douzera, ponitku,smajlija, pa i trifu, aleksu, pantera, nanelija... Neverovatno, kako se neki igrac probudi, dva odu...
  18. Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

Sve prilike vode ka tome... Mozda rano jos za kalkulacije, treba sacekati i sledece kolo, ali sve vise izgleda da cemo morati da tucemo Baskoniju i Virtus u gostima za TOP 8... Bice pakleno
  19. Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

auuu i dalje postoje utakmice pod moranje??? Oladite malo i uživajte u kosarci, kad nas vec rezultat ne sluzi...
  20. Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

Ako nam je svima želja F4, onda jedina sansa po meni jeste izbeci 8,9 i 10 mesto, samim tim i Real na 3 pobede. Da bi se to desilo, trebamo navijati za poraze makabija i grckih cigana, tj moramo biti ispred njih... Mislim da sutrašnja tekma sa Virtusom manje vise ključna za ovu borbu iz dva...