Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. Stinger

Zimski prelazni rok 24/25

Taj gol je postignut iz prekida, više kao posledica zadesa, nego neke dobre reakcije igrača.
  2. Stinger

FK Partizan 2024/25

Nisu ovi demoni propasti, već su ovo posledice decenije lopovluka.
  3. Stinger

FK Partizan 2024/25

Ovo je ona faza kad ne možeš više ni da se ljutiš na trenera. Ovi igrači zaista i ne mogu više od ovoga.
  4. Stinger

Dobro je da nije box to box.
  5. Stinger

Reklo bi se Jovančić u najavi.
  6. Stinger

Umjetnost bi bila dovesti goreg od pomenutih.
  7. Stinger

Što bi rekao Brano Milačić: od pojačanja, jedino pojačana ishrana.
  8. Stinger

Zamjena za Vješticu.
  9. Stinger

Bivši igrači i treneri Partizana po svetu

Ova slika ima potencijal da postane mim.
  10. Stinger

Dvosoban stan u centru BG, toliko vredi najbolji igrač.
  11. Stinger

Misliš k*rčina?
  12. Stinger

Moje nerazumjevanje, mislio sam da se radi o ozbiljnom novcu koji bi došao kao obeštećenje.
  13. Stinger

Uprava i marketing

14. Stinger

A koji je to ozbiljan novac? Da se ne zajebavamo, klub na njemu ne može zaraditi.
  15. Stinger

Ja sam da se vrati ovaj mali sa Uba, jeste da su ga trpali kako su stigli, ali i bio je u najgoroj ekipi i ima samo 17 godina, pa možda od njega može da se napravi nešta.
  16. Stinger

To je više puta i rečeno, zato što nema prebijene pare.
  17. Stinger

Dolazi li uopšte na stadion?
  18. Stinger

Ja bih volio da vidim čime se Rasim bavi? Svi prozivaju Mijata kako nema para, a Rasim je valjda taj koji je primus inter pares i koji je zadužen da obezbjedi zaštitu od političkog progona i sredstva za normalno funkcionisanje. Ne vidim da je išta od toga obezbjeđeno.
  19. Stinger

Razlika je u odgovornosti trenera. U startu ti kaže imam 5 igrača manje, tako nema pravo niko da mu nabija na nos eventualne loše rezultate.
  20. Stinger

Više ne mogu ni da se sjetim koja je to godina, ali nađ je bio sd i Đurić predsjednik, pa smo jedno ljeto jurili kao Božinova, a na kraju nismo uspjeli da dovedemo ni nekog matorog napadača iz domaće lige. To pamtim kao najgori prelazni rok.