Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. JasminaT

KK Partizan 2024/2025

Namestiše barabe Arijana za krofne :buhaha
  2. JasminaT

Evroliga 2024/2025

Izgleda ipak fali neki patch :buhaha
  3. JasminaT

Uprava i marketing

ja ništa specijalno, iskreno. Ovakav raspad u kakvom smo mi se ne može za mesec dana sanirati. Ali sam očekivala da se razne sponzoruše počiste iz kluba, a ne da avanzuju.
  4. JasminaT

Evroliga 2024/2025

Dve situacije su me do suza nasmelaje: 1. Neka debilna sudijska odluka (mislim da je bila tehnička našoj klupi), svi nešto pene, a Tajrik (!!!) ide oko pokazuje u fazonu "samo mirna glava" hahaha 2. Kod onog faula Bonge (koji nije bio), gledaju sudije, Ivča sedi za zapisničkim stolom pije neku...
  5. JasminaT

Evroliga 2024/2025

Ja ne mogu ljuudi vama da dočaran koliko je meni značilo to što smo u petak pobedili... mislim i u četvrtak, ali ovo u petak je bila demonstracija sile! I ne zanima me generalno koji ćemo biti na kraju... i da ne udjemo u 10, nije tragedija. jeste, biće bedak, ali ova ekipa je baš unikatna, sa...
  6. JasminaT

Evroliga 2024/2025

pa zato je već krenula prodaja članskih karata za 2025 po promo cenama :) Inače, ono protiv virtusa je odlično ispalo kako je krenulo bilo.... a i kako smo krenuli da privodimo kraju.... bitno da je sredina bila dobra :) Bravo, Arijane Lakiću! Nije baš da nam je večeras bez moranja... ali...
  7. JasminaT

Odbojkaški klub Partizan

To je ta podrška institucija .....
  8. JasminaT

KK Partizan - transferi

pa status mu je nepromenjen. vodi jermeniju u reprezentativnoj pauzi. ja sam tako razumela.
  9. JasminaT

Evroliga 2024/2025

Ništa ne može taj poraz da nadoknadi
  10. JasminaT

Evroliga 2024/2025

On je luud... u ovakvom stanju dolazi! https://nova.rs/sport/evroliga/lesor-dolazi-da-gleda-derbi-partizana-i-zvezde/
  11. JasminaT

Evroliga 2024/2025

Gde si to procitao?
  12. JasminaT

Evroliga 2024/2025

Glasajte za Sterlinga! https://x.com/euroleague/status/1884242607808864634?s=46 Sramota da pored nas zivih smrduric bude mvp!
  13. JasminaT

Evroliga 2024/2025

Klub je svoje odradio... svako treba da radi svoj posao :wink:
  14. JasminaT

KK Partizan 2024/2025

Volim kad Želimir ima više od 3 dana za spremanje sledeće utakmice.
  15. JasminaT

KK Partizan - uprava i marketing

Op, op.. Jel nam to Prezidente na LinkedIn ističe kandidaturu za svedoka-saradnika?!
  16. JasminaT

KK Partizan - uprava i marketing

Ostoja ne sme javno, pa štrajkuje preko aplikacije :)
  17. JasminaT

Rukometni klub Partizan

Odvratna slina koristi zvanični nalog kluba... neka k***eve kači sa svog privatnog naloga ako hoće, boli me uvo. A ovo sad kad k***evi nisu prošli, da idemo sa neutralnom varijantom - deci je mesto u školama fuulll
  18. JasminaT

Evroliga 2024/2025

Slušala sam u nekom podkastu, mislim Edina, da je trener Zadra bukvalno plakao kad je Lakić trebalo da ode.... govorio je prodajte Božića (koji im je ubedljivo najbolji igrač bio) samo ostavite Lakića jer kaže to što on daje ekipi i na terenu energetski, nema igrača koji može da ga nadomesti...
  19. JasminaT

ŽKK Partizan

Da li nam je ovaj klub KŽK Partizan 1953 uopše i član Sportskog društva?
  20. JasminaT

KK Partizan 2024/2025

Ne znam gde da okačim, dečak je na pozajmici u Megi od ove polusezone, tako da naš je igrač, nisam mnogo promašila Obavezno pogledajte do kraja, koja mu je poruka za navijače :)