Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. Evroliga 2024/2025

U pravu si, i ja sam budala sto ti odgovaram. Pozdrav :ziveli
  2. Evroliga 2024/2025

A sto ne bi dozvoljavali? Sta je neistina u onome sto sam napisao? Ajde onda redom: - izbor pesama vec duze vreme je kriminalan sa njihove strane, neko je napisao mlada su ekipa, to bi imalo smisla da su tek dosli da vode, ali vec trecu godinu igramo euroleague-u, veliki je to broj utakmica, a...
  3. Evroliga 2024/2025

I da, da se najebem majke policiji, pa onda limaru. Da se razumemo, dobar mi je fazon gostujuci navijaci, paljenje baklji i sa jedne i druge strane, mada mozda bas najebemo zbog toga. I sve je bilo ok do trenutka kad je jedan smrdljivi cigan zapalio baklju i sisao do ograde na nivou 400, sve je...
  4. Evroliga 2024/2025

Jbt jos ne mogu da zaspim, ali vise zbog tuzne tribine, tinja u meni bes. Utakmica kao utakmica, izgubili, idemo dalje, oba tima su bila u grcu, steta sto ih nismo dobili jer bi ih tako poslali u donji deo tabele i oni bi usli u kanal, ovako smo ih digli. Ali koliko su prvo glupi cigani, zovu...
  5. KK Partizan - uprava i marketing

Zbog sponzora i presadjivanja kose, ali svakako propust ozbiljan
  6. Evroliga 2024/2025

Serem se na tribinu, pizda im materina. Da su i malo vodili bolje dobili bi ovo.
  7. Evroliga 2024/2025

Stavljam ovde jer ce ljudi pre ovde videti. Ne stizem veceras na utakmicu, pa ako je neko zainteresovan da ide, da posaljem QR kod, nivo 400 je u pitanju, saljite na pm.
  8. Evroliga 2024/2025

Nisam pristalica vredjanja pedera na utakmicama u Euroleague-i, vise puta je Zeljko spominjao da ce se sve gledati kada se bude pricalo o licenci, vise je puta spominjao bez vredjanja, samo fer i sportski, a Euroleague-a nas je vec kaznila za prozivanje pedera. Imate mnoga mesta gde mozete da ga...
  9. KK Partizan 2024/2025

A koga boli ona stvar za njihove medije? Drzava nam se raspada, vode je idioti, u medijima sve crnjak i peder, apsolutno me zabole patka sta ce tamo neka slina vucicevic i slicni da pisu
  10. Bivši igrači i treneri KK Partizan po svetu

Gledao sam opet usporeni snimak, sto je najgore, nije mu desna noga proklizala, vec kad je krenuo na kos u doskoku mu je desna noga stala na nogu protivnika, ovaj je izvukao nogu i tako je Lessort izgubio ravnotezu i pao celom tezinom na levi skocni zglob koji je bio u nezgodnom polozaju. Brz...
  11. Bivši igrači i treneri KK Partizan po svetu

Pa proklizala mu noga i celom svojom tezinom je pao na zglob, jos i stopalo mu bilo u nezgodnom polozaju, kako da ne pukne?
  12. Evroliga 2024/2025

A sta reci za pesmu koja krece sporo i tiho Partizan ole, ole, ole, i to kad se lomi utakmica ti kreces necujno i sporo Partizan ole, ole, ole. Neki repertoar treba zabraniti, prvo tu varijantu, kreni odma jako tu pesmu, a ne kao baladica.
  13. Evroliga 2024/2025

Vro moguce zbog petarde, puklo je bas jako. Ali opet nismo mi bacili, vec njihovi navijaci :confused-smiley-013:
  14. Evroliga 2024/2025

Sto se tog dela tice, mislim da oba kluba treba da izadju i da naprave pritisak da ne bude tog svinjca, iako su oni ti koji zapocnu uvek, ali razumite, njima je zivot i smrt da osvoje Aba ligu, da mogu da igraju rekreativno Evroligu. E sad posto smo videli ove sezone, da Aba ne znaci nista, da...
  15. Uprava i marketing

Sezonske lepo izgledaju, svaka cast na trudu i marketingu. Moje neko zapazanje, ali je vec kasno za to, posto je sezona vec izgubljena, mozda su mogli da stave slobodan ulaz do kraja sezone, nazalost nas narod je takav, kad je nesto dzabe, navali samo tako. Znam da ne bi bilo fer prema ljudima...
  16. Evroliga 2024/2025

Jedna informacija od bivseg igraca koji je bio kod Zeljka. To sto ne pusta igrace ili kako ih gusi i jebe majku, to radi namerno, to je njegov stil, da bi pred kraj sezone kad se lomi i kad se osvajaju trofeji pusti. Prosla sezona je bila specificna, dosta igraca se zasitilo, novi se nisu...
  17. Evroliga 2024/2025

Ocekujem svake sezone, sad da li je to realno ili nije, to je vec nesto drugo. Uz sve nedostatke, meni se ova ekipa vise svidja nego prosle sezone, vidi se zelja i borba, da nam fali centar, fali. Secam se pretprosle sezone koliko sam ludeo sto Lessort iskace, pa njegov igrac cesto ostane dole...
  18. Evroliga 2024/2025

Jel zna neko zasto je protiv Barse termin u 18h?
  19. KK Partizan - uprava i marketing

@mvp Kakva besmislena poruka. Da li se klub izvinio zbog nastale situacije? Ko odlucuje i zasto bas nivo 200? Isto bi govorio i da je obrnuta situacija. Onda po tvom misljenju za svako svetsko, evropsko prvenstvo, sve vezano za karte i izvlacenje je namesteno? Biras najpravednije resenje za...
  20. KK Partizan - uprava i marketing

@Haris_Brkić Ne radi se ovde o parama, necu umreti za 780din.