Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. malimiki

FK Partizan 2024/25

Posto Stanoju ne pada na pamet da da ostavku posle ove sramote, moralno bi bilo da bar njegovi sledbenici na ovom forumu "podnesu ostavke".
  2. malimiki

FK Partizan 2023/24

Cika Gorane reklo bi se da nije bilo guzve na Gazeli. Nik je bas zbog takvih kao vi, da bi se posle pozitivno iznenadili. Kaze se Gej Alert.
  3. malimiki

FK Partizan 2023/24

Svako ko brani Duljaja moze da mi se najede safalade.
  4. malimiki

KK Partizan - transferi

Pa malo kada nas lozite da ce biti jos, najavljujete bombe... :)
  5. malimiki

KK Partizan - transferi

Ako dodje Milutinov, a ne dodje plej kome je asistencija najjaca strana, to bi bio najveci greh u istoriji kosarke. :frown:
  6. malimiki

KK Partizan - transferi

Ja sam jedan od onih koji je zeleo Petruseva, ali onda kada je bio potreban Partizanu. Sada kada je Partizan potreban njemu, ja ne zelim njega da vidim u nasem dresu. Igras na pocetku karijere i imas priliku da radis sa Zeljkom i ti odbijes... Da nije mislio mozda da ce Ataman da radi sa njim...
  7. malimiki

KK Partizan - transferi

Daj GarbaNu da ti pricuva da ti ne sjebes...
  8. malimiki

KK Partizan - transferi

Exum je rekao sam da ocekuje da ce vise igrati na pleju, jer voli da bude taj first touch covek. Sada, ocekivanja i zelje su jedno, pitanje je da li moze. U samoj njegovoj izjavi se nije moglo naslutiti da mu je receno da ce biti prvi plej, vec da ce mozda uskakati kao drugi ili treci... Mozda...
  9. malimiki

KK Partizan - transferi

@Tuljo Mozemo da ocekujemo nedto na kecu?
  10. malimiki

KK Partizan - transferi

Ja msm da je Papapetru izasao kao top iznenadna opcija i da se moralo reagovati u momentu. Msm da se toliko brzo desilo, da niko nije ni znao za to.
  11. malimiki

KK Partizan - transferi

Da, znam... F8 minimum... Lovernj nam nije potreban pre svega jer je pozicija 4/5 prepuna igraca kao on, tako da to prva, a i realno nije to vise igrac na vrhuncu kao sto je bio. Ja sam ga prizeljkivao prosle sezone, ali ove ipak nije ono sto nam treba. Ne znam potrebu da se napada svako ko ima...
  12. malimiki

KK Partizan - transferi

Nije vise Lovernj kvalitet za nas, posebno ne sa ciljevima koje Zeljko ima.
  13. malimiki

KK Partizan - transferi

PG - Pangos, Avramovic, Madar SG - Panter, Andjusic, Trifunovic SF - Nunely, Exum PF - Leday , Smajlagic, Vukcevic C - Milutinov, Lesor, Koprivica Fina zamisao.
  14. malimiki

KK Partizan - transferi

Sada moze da se posveti sindikatu! Nek mu je srecan novi pocetak.
  15. malimiki

KK Partizan - transferi

Lesor ce sigurno biti prvi centar, a Balsa ce maksimalno da se gura. Lozimo se bzvz da ce doci prva petica. Daj dva krila i da igramo basket.
  16. malimiki

KK Partizan - transferi

Da, bio je prvi plej Jute... Ne tokom cele karijere, vec u jednoj sezoni. Pre svega mislim celu karijeru plej mislim na to da on to zeli, jer je to trazio od Barcelone, a kod nas ce dobiti. A bio je prvi plej Jute u momentu kada su imali povredjene igrace i lepo se bio snasao. Kako god, nema...
  17. malimiki

KK Partizan - transferi

Ljudi Exum celu karijeru igrao kao plej i tu se i on sam najbolje snalazi i to zeli... Drugo je sto ga drugi ne vide, zato i nije produzio ugovor sa Barcom. Primera radi, Utah je onog trenutka kada je stavila Exuma kao prvog pleja postala najbolji odbranbeni tim u ligi, jer je na prvoj liniji...
  18. malimiki

KK Partizan - transferi

PG - Exum, Avramovic, Madar SG - Panter, Andjusic, Trifunovic, Glas SF- POJACANJE, POJACANJE, Zagorac PF- Zek, Alen, Tristan C- POJACANJE, Koprivica, Lesor Ja msm da je receno bilo da cemo dovesti dva krila, tako su bili rekli oni pouzdani pbg.news...
  19. malimiki

KK Partizan - transferi

Samo stavi Exuma na pleja umesto na krilo...
  20. malimiki

KK Partizan - transferi

Znaci Petrusev... Gono malo, cak i lici na njega.