Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. Evroliga 2024/2025

Kad se igra odbrana nema toga koga ne mozemo da dobijemo. Koncetrisano, svi znaju svoju ulogu, gradi se skok.. Najgore sto smo svaku utakmicu koju smo lose odigrali izgubili, za razliku od govana koji dobise 5 meceva sa ocajnom igrom.
  2. Evroliga 2024/2025

Daj mi 12 Lakica osvojicu EL
  3. Evroliga 2024/2025

Dobije nas ekipa koja ima 18 gresaka i samo 3 trojke... Razocaran sam pripremom meca, oni ulaze naspanovani, koncetrisani mi sve suprotno. Onda neke lose odluke vasington ne ulazi prvo, posle drugo odigra ok, 4 min zadnje cet karlik klupa igra lundberg koji se raspada cio mec. Sterlingu ne...
  4. Evroliga 2024/2025

Kakve greske, kakvo odsustvo koncentracije, kakva divljina od strane pojedinih igraca, dobijaju nas ocajni cigani. Sramota da cigani udju pametniji koncetrisaniji, da bolje pripreme mec. Ja kad pisem da mi se ne svidja ponasanje tajrika pojedinci se sprdaju, drzi te jedan Zeljko i smiruje ti se...
  5. Evroliga 2024/2025

Neverovatno los ulazak u mec, kako losa odbrana za zatvor da primis 34 poena. Pogrešno sto je poceo Balsa ove brze ne moze lasom da uhvati. Pa onda opet greska 2 centra, tek kad smo spustili petorku poceli smo da branimo
  6. Evroliga 2024/2025

Lakic=Vesa Petrovic
  7. Evroliga 2024/2025

Kad god smo igrali odbranu, i imali vecu zelju za pobedom, dobijali smo. Samo ne treba poleteti, ni podceniti pariz, mnogo vazno da se pobede i da se potvrdi brejk. Malo mi je nepotrebno da idu ljudi večeras da ih docekaju na aerodrom, ne treba da bude spektakl sto smo dobili asvel i armani...
  8. Evroliga 2024/2025

2 od 2 svaka cast ko se ovom nadao! Samo da se potvrdi protiv pariza sad da to ne uprskamo. Postujem ja pantera i sutere al daj ti meni igraca koji probija kao Bo Mekejleb tu nema greske. Mocni Karlik Dzons!!! Paradoksalno zvuci al covek je malo pao u formi kad je washington proigrao, ovako kad...
  9. Evroliga 2024/2025

Alba 90, buducnost 97, lion 82, efes 86, cigani 89, mega 90, pao 96 sta je ovo nego kurcobolja? Svaki mec koji smo stali u stav i odigrali odbranu smo dobili. Zadnja cet veceras 8 min imas 1 faul. Daj nemoj me zajebavati. Niko ne misli da je moranje da se dobije pao u gostima al daj vise 3...
  10. Evroliga 2024/2025

Kurcobolja traje pogotovo u Abi, ni u El nije nista bolje. Ova ekipa je pravljena da jede u odbrani i bila su nekolika meca po 4 5 min kad smo kidali gde se videlo da moze to da se igra. Zasto se ne igra ne znam. Prosla ekipa mi se ogadila zbog kurcobolje zato sam 5 puta dosad pisao da ova i kad...
  11. Evroliga 2024/2025

Primis skoro 100 poena, ne udjes u bonus zadnju cet nema tu sta da se prica. Ja ne znam sta je igracima ne mogu ovo da objasnim, udjes ekstra u mec 8 2 nekolike ukradene cvrsta odbrana i raspadnes se za 2 minuta.. Ova odbrana sa svim preuzimanjima kurca ne valja evo 3 godine, sto nas vise na...
  12. Evroliga 2024/2025

Kad se igra jaka odbrana iz nje proizilazi kontra, tako ubijas ove indijanske ekipe. Jedina mana sinoc je opet se ne prave mali faulovi. Nema veze sto je 15 razlike te stvari moras da radis da bi ti preslo u automatizam. Zavrsavas cetvrtinu sa 2 faula to ne sme da se dogadja nikad vise, jes da...
  13. KK Partizan 2024/2025

Prosle god je najveci problem kurcobolja kod igraca, biranje meceva, mrzi ih da igraju odbranu, izgleda virus taj prelaze i na ovu ekipu. Bez odbrane ne moze da se dobije borac. Ne znam sto ne pusti vise ovih sto manje igraju oni bi se vise borili
  14. KK Partizan 2024/2025

Ovo ce biti sezona propustenih sansi. 10 mec ove sezone protivnik ti se nudi a ti sta, ti mu kazes neka hvala evo tebi dajem ja ne treba mi pobeda. Odlican ulazak u mec, 15 min ok igre onda naravno pad i stizu nas. Publika ocajna nikad losija atmosfera na derbiju kao da igramo protiv krke i ne...
  15. KK Partizan 2024/2025

Nemam problem da izgubimo ako su bolji, al da ovako izgubis polomio bih sve. Ljudi ovo pioniri ne rade meni je ovo neverovatno. Izvodi se aut nema nikakve kretnje svi igraci zalepljeni za njihove pa dodji centar napravi pleju blok i uzmi loptu mrs u picku materinu. Dokle vise da nas dobija mrtvi...
  16. Evroliga 2024/2025

Kakva greota.. Ekstra usli u mec odlicna prva cet i dzaba, svak nam da 15 trojki kad je ovako meka odbrana. Kad primas 30.za cet nema cemu da se nadas. Erdzan osmani ti daje 30 poena, sta bi bilo da nismo defanzivna ekipa. Pao Karlik pali mi
  17. Evroliga 2024/2025

Ljudi treba da shvate da smo svi različiti, da neko ovo shvata tragicnije od drugih, da ti utice na kvalitet zivota, da covek umre jer se iznervira zbog gluposti koje pravimo. Najmanji je problem sto neko ovde udje i opsuje ili slicno, ako kosarkaski klub nema podršku nema je vala niko. Podršku...
  18. Evroliga 2024/2025

Mi necemo Lovernja za nikakve pare covek zna sistem zna sve, uzimamo Majka, i treba da nas jebe ovako
  19. Evroliga 2024/2025

Sramotan pristup zadnje 3 utakmice!!! Da je proslogodisnja ekipa pa da kazes zasitili se, nisu dobra odbrambena.. Sta je ovo koji kurac, na pola sezone ovakva kurcobolja!!! Dovedite neko pojacanje vise dok sve ne pogubimo
  20. KK Partizan 2024/2025

Ovaj tim mora da se pojaca jednim igracem i to ne neki brodzijanski i slicno cisto da dodje neko, treba jedan igrac koji ce doneti kvalitet, nesto tipa Moneke al i on je previse poletio nije to neki kvalitet kao sto on misli. Slabo trziste al mozda ima nesto iz nba da se izbunari. Ako smo pre 2...