Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. In_hero!

Evroliga 2024/2025

MVP Karlik brat Dzons kaze da kada smo fokusirani da smo medju najboljim ekipama na svetu,...ops, je sam rekao na svetu? Da :D Kao Panter kapiten protiv prejakog i eurolige prezasticenog Reala. Od nas samo zavisi dokle mozemo. Zeljko hvala. Opajdare koje ste pricale protiv njega pokajte se:D...
  2. In_hero!

Evroliga 2024/2025

Kakve nase dve majstorske partije, kojima smo poraz derbiju, koliko god da je bio tezak anulirali. Ova ekipa ima isto ono sto je imala i ona kada je Panter rekao da idemo u Madrid po 2 pobede. Ovde cak mozda ima i vise borbe, a tamo je bilo suvog talenta, ali sustina je ista. Meljemo sve kao...
  3. In_hero!

Evroliga 2024/2025

Ima li braco neko neki dobar link za gledanje?
  4. In_hero!

Evroliga 2024/2025

Nismo mi jos uvek najopasniji kada smo opusteni. To nije niko u evroligi pa cak ni Pariz. Tako se ne pobedjuje.
  5. In_hero!

Evroliga 2024/2025

Mi bi smo i ovo dobili 20ak razlike lagano, da nisu poklonjena njima 2 puta po 3 bacanja,.plus jednom 2+1 . Tu smo primili 8-9 poena, bukvalno na kradju. To ih je rezultstski odrzavalo u zivotu, iako su izuzetno zajebana ekipa, kojoj ako se nesto poklopi mozda moze i na F4. Kod Duleta je vazilo...
  6. In_hero!

Evroliga 2024/2025

Bongo Isache Srbija ti klice:shal
  7. In_hero!

Evroliga 2024/2025

U evroligi nema lakih protivnika i unapred upisanih pobeda, ali sa obzirom da nama treba pobeda u gostima kao hleba odlicno je da igramo utakmicu sa Albom. Ide se na pobedu i posle jako loseg starta sezone u EL dolazimo posle Asvela na 8-8. Odatle krece drugi deo sezone za nas. Strpljen spasen.
  8. In_hero!

Dule Vujošević

Dule je lepo rekao, ima Partizan jos legendi, ali je nakako na njega bolesnog palo da ponovo jedini pita covica oci u oci neke bitne stvari. Izgleda da i cigani malo zele da operu ruke od patuljka, to je nesto sto moze da raduje. Popeo se i njihovoj upravi na kurac, moze tu da bude cirkus...
  9. In_hero!

Evroliga 2024/2025

Velika razlika je to sto vise ne primamo poene na isteku cetvritina, nego ih mi postizemo.
  10. In_hero!

Uprava i marketing

A nije bas ni bez znanja gde je dosao da radi i kakava je Srbija zemlja. Da ne zna kakva je ovde politicka situacija ne bi imao potrebu da objasnjava da je normalno glasati i za opoziciju kako je on uradio u Spaniji. Sa ovim gostovanjem kod jeremic, s kojom apsolutno nema o cemu smisleno da...
  11. In_hero!

Uprava i marketing

Iskasira ga kucka iz studija, ko poslednjeg u pola recenice. Javicu se ja Vama, nemojte Vi meni.
  12. In_hero!

Evroliga 2024/2025

Ko je sumnjao u Zeljka neka duva kurac. Sada svi mars u rupe jer se upalila masina. Parni valjak neka melje, hej hej hej!!!
  13. In_hero!

Evroliga 2024/2025

@Van Der Berg Brate ne seri!
  14. In_hero!

Evroliga 2024/2025

Ima li gu Rada negde?:D:pop
  15. In_hero!

Evroliga 2024/2025

Karaj mahalu!
  16. In_hero!

FK Partizan 2024/25

Cak ni u prvom mandatu trenercine nije mi bio neki ljubimac. Gotivio ga jesam, ali nikad njemu ideolopoklonstvo. To je imao samo Dule. Ti si zvezdim cetnik roberte...:D :picka-ciganska: Doduse uglavnom smo karali cigane i na terenu i na tribinama. A koja je sad atmosfera. Jebem ga i njega i...
  17. In_hero!

FK Partizan 2024/25

Hoholi.
  18. In_hero!

KK Partizan 2023/24. Povratak kralja! 3.sezona

Cigani igraju protiv nas uvek na maksimumu. I kada ovoliko kradu za njih, oni kidaju. Nemaju sramotu. Ali mislim da bi protiv nas kidali i da (hipoteticki) sudije kradu za nas. Kod je nas mnogo drugacije. U evroligi su top17, svake godine ali mi pocesto izgubimo od njih. Mnogo smo fini prema...
  19. In_hero!

Avramovic moze da eksplodira na svetskom i evropskom prvenstvu jer je tu sama motivacija i medjusobni odnos igraca igra veliku ulogu. U ozbiljnoj kosarci koja se igra cele sezone on nema sta da trazi. Nije on bezveze na klupi. Trenira ga najbolji trener ikada. Da zna i moze, igrao bi. Previse...
  20. In_hero!

Festival mrznje u Pioniru. Jebem im mater podmuklu i seljacku. Na svaki ZELJKOV dierktni prigovor sudijama na neku situaciju oni su direktno reagovali kontra Partizana. I boli ih kurac. Onda i igraci padnu psihicki, kada jednog ZELJKA OBRADOVICA ovde niko ne ferma maltene. Kradu, otimaju...