Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. ZatucaniZapadnjak

Evroliga 2024/2025

Monako (gosti), 26. kolo, snimak utakmice: https://odysee.com/@magnificante1945:c/asm-69-par-86:5
  2. ZatucaniZapadnjak

Evroliga 2024/2025

Jebem li vam mamu milosnu za ovo suđenje. Sve ćemo vas jebati dok pijani čiča ide ka 10. tituli. Opet 50% za 3, još jedna pobeda. Mag igre gospodin Brendon Dejvis, kapa dole silo. Bravo momci!!
  3. ZatucaniZapadnjak

Evroliga 2024/2025

Snimak utakmice protiv Virtusa (25. kolo): https://odysee.com/@magnificante1945:c/virtus-71-partizan-81:3
  4. ZatucaniZapadnjak

Evroliga 2024/2025

Jutro posle.. Rinse..repeat..idemo po seču knezova
  5. ZatucaniZapadnjak

Evroliga 2024/2025

https://odysee.com/@magnificante1945:c/kkp-kkcz-71-73:d - 24. kolo, snimak utakmice
  6. ZatucaniZapadnjak

Evroliga 2024/2025

Gotovo nikad ne krivim pojedince ali nas je Tajrik zakopao večeras svojim glupostima, i košarkaškim i ličnim. Jedno je imati strast i ložiti se, drugo je ponašati se potpuno kontraproduktivno. Bar 10 poena je palo direktno zbog njegovih grešaka, na ovakvoj utakmici to je kao 30 poena protiv...
  7. ZatucaniZapadnjak

Evroliga 2024/2025

Cela utakmica protiv Pariza, 23. kolo: https://odysee.com/@magnificante1945:c/Partizan-Pariz-92-86-%2822.1.2025.%29:2
  8. ZatucaniZapadnjak

Evroliga 2024/2025

Lakić me iznova i iznova sve više oduševljava. Kada pogađamo trojke u visokom kvanitetu i kvalitetu nemoguće nas je dobiti. Idemo po sve
  9. ZatucaniZapadnjak

Evroliga 2024/2025

Ako Vas naprednjaci osuđuju za nešto onda znate da radite ispravnu stvar. Svaki pošten čovek je bio tužan zbog onoga u Barajevu juče u svom domu i biće tužan i dalje. Minut ćutanja da se muva ne čuje i da se posle toga pederuje nikad jače večeras. Jebe mi se za moralnu osudu od strane tih i...
  10. ZatucaniZapadnjak

Evroliga 2024/2025

Veliki pobednik ove turneje je Lakić. Makar na 5 minuta, uđe, preuzme, odbrani, spusti loptu dole kako treba. Svaki igrač nam je važan. Šta reći, Braun je svakako MVP ovog meseca u EL, bila bi sramota da bilo ko drugi to ponese. Poništili smo i Zaharija i Mirotića, sjajan skok, neverovatna...
  11. ZatucaniZapadnjak

Evroliga 2024/2025

Kako bi značila pobeda prekosutra.. Bravo za ceo tim, ponajviše za Dejvisa i Lundberga. Ajde da napnemo nekako snage.
  12. ZatucaniZapadnjak

KK Partizan 2024/2025

Bravo za Pokuševskog, to je ono što se čekalo. Dve bitne pobede smo izvukli protiv dve nezgodne ekipe. Vašington sve više postaje lider ovog tima. Pali se mašina!
  13. ZatucaniZapadnjak

Evroliga 2024/2025

Lepa i lagana pobeda uz sjajnu koreografiju. Fino veče baš. Odličan Dejvis!
  14. ZatucaniZapadnjak

KK Partizan 2024/2025

Meč koji je jako podsećao na ono pre dve sezone što je Papapetru izvukao u martu kad smo lako mogli pući od Cedevite. Baš bitna pobeda. Bravo za Vašingtona, Majka i Karlika, ostali da se zapitaju. Pobeda je naravno jedino važno.
  15. ZatucaniZapadnjak

KK Partizan 2024/2025

Ne pamtim dugo da sam se ovako iznervirao. Ne možemo CMC i Davidovca da unesemo u koš na niskom postu. Niti da izvedemo loptu u zadnja dva napada. Najbolji strelac izgubi 5 lopti. Nudili su se 40 minuta a suđenje može biti samo gore od ovoga. Izrazito me zanima šta je diskvalifikovalo...
  16. ZatucaniZapadnjak

Evroliga 2024/2025

Dajte Karliku loptu i sklonite se. Jebote kakav plejmejker.
  17. ZatucaniZapadnjak

Evroliga 2024/2025

Bonga je ono što je Želimir tražio od početka drugog mandata (Kuruks, Papapetru, Ponitka), 3+D krilo koje može da se spusti na 4 bez problema. Neverovatno kako je danas stranu pomoći držao, nijedan rol Lesora nije mogao da prođe kao ni pas Slukasa u ćošak, probija u napadu, pogađa u visokim...
  18. ZatucaniZapadnjak

Evroliga 2024/2025

Dok ne legne na YT.. https://ok.ru/video/8176282110471
  19. ZatucaniZapadnjak

Evroliga 2024/2025

Majk x-faktor večeras. Pokretljiv visoki koji može da preuzima i ima šut spolja. Kao hleb nasušni nam je falio. Atletski smo jači i pojeli smo ih dole, a kad imaš klasu kao što je Karlik, uvek ćeš imati neki protok lopte u napadu. Lako može da se desi da izgubimo naredne 3 ali ovo mnogo leči i...
  20. ZatucaniZapadnjak

Evroliga 2024/2025

Potrošiti ovakvu partiju Karlika je sramota. ČETVRTA sezona gde mi mučimo ubacivanje s autom ispod našeg koša. Ne postoji jedno opravdanje, ne zanima me. Sramota. Ja ne znam odakle Nilikini hrabrosti, bezobrazluka, herca , da šutne tri trojke u zadnjih pet napada (pri čemu je ona zadnja...