Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. petra011

Rukometni klub Partizan

Bruka i sramota!
  2. petra011

FK Partizan 2024/25

delim misljenje i mnogo mi je krivo sto juce nisamo mogao da dodjem na utakmicu
  3. petra011

Rukometni klub Partizan

Dajte neki link za rukomet!
  4. petra011

KK Partizan - uprava i marketing

https://vreme.com/vesti/kako-kk-partizan-maltretira-vlasnike-sezonskih-karata/
  5. petra011

Da li je neko od vas dobio na adresu (plastiku) sezonsku za KK na kucnu adresu? Mene nije do sada niko kontaktirao.
  6. petra011

Futsal klub Partizan

Kolika li je cena sezonske, ako pretekne love u budzetu da se pomogne sekciji bar na taj nacin?
  7. petra011

Rukometni klub Partizan

Gde je Perkunic, cini mi se da ga ne videh na snimku?
  8. petra011

FK Partizan 2024/25

jad i beda i ni reci vise...
  9. petra011

KK Partizan 2024/2025

to se i ja pitam 1900 dinara za nekakvu rezervaciju cist lopovluk...
  10. petra011

KK Partizan 2024/2025

Hajde sibni link za fancee ako te ne mrzi, link za kupovinu inace jos nije stigao.
  11. petra011

Apsolutno se slazem i zelim da dodam nesto sto je meni falilo sinoc a to je izvodjenje nase himne Dok Partizan bitke bije... ne znam zasto ali se uvek zapostavlja. Lepo je cuti i pevati Da volim crno bele ali za mene himna ima neku posebnu emociju.
  12. petra011

KK Partizan - transferi

Sta se zbiva sa Nanelijem, zna li ko? Licno bi voleo da i sledece sezone igra za nas.
  13. petra011

Ja sam upravo uspeo da kupim jednu kartu sto demantuje izjavu kluba da su sve rasprodate za 90 sekundi.
  14. petra011

a gde su uopste objavili da je na ovom sajtu prodaja karata?
  15. petra011

Pretpostavljam da ce ih prodavati na eFinity-u.
  16. petra011

Clanska karta standard 1500 dinara skuplja u odnosu na prethodnu godinu... bezobrazluk tezak. Mogu misliti koliko li ce tek sezonske kostati.
  17. petra011

JSD Partizan - najuspešnije sportsko društvo

Pa nije mu Partizan dedovina, od pocetka tvrdim da je tesko govno i uopste nemam lepo misljenje o njemu.
  18. petra011

Ja pokusah da nadjem info o obnovi clanskih ali bez uspeha.
  19. petra011

Odbojkaški klub Partizan

Gde ide Boki Janic?
  20. petra011

Rukometni klub Partizan

Ja sam bio zainteresovan ali kako nisam na vreme uspeo da se organizujem odustao sam.