Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. KK Partizan 2024/2025

Svaki ovakav igrac ima NBA klauzulu i to je normalno i ocekivano. I ne znam koje pare da im se daju, dobiju lo zagarantovan ugovor u NBA, idu tamo bez razmisljanja
  2. Želimir „Željko“ Obradović

Pa sutra ako ne daj Boze izgubimo, ocekuj slicne upise
  3. KK Partizan - uprava i marketing

Vucic krenuo u borbu protiv korupcije Smajli koji povraca
  4. Evroliga 2024/2025

Nista bitniji od Pariza i od sledece utakmice posle derbija. Svaka je utakmica bitna
  5. Evroliga 2024/2025

Uzasno teska
  6. Evroliga 2024/2025

Za cibonu dan vise odmora? Ne sprdaj se... Cigani su jos daleko
  7. Evroliga 2024/2025

Koji dan odmora vise? Za sta i koga?
  8. Evroliga 2024/2025

Ne znam jel moze da se trazi pomeranje utakmice na cetvrtak zbog ovoga
  9. Evroliga 2024/2025

Ovo je sustina... igrom protiv Asvela i Milana mozemo dobiti svakog kuci ili na gostovanju, potpuno je svejedno, a isto tako igrom protiv Panate ne mozemo dobiti nikog ni kuci ni na strani... Jedna po jedna utakmica, raspored se nece znati do zadnjeg kola ubedjen sam...
  10. Evroliga 2024/2025

https://www.instagram.com/stories/zachleday32/3547116146240410353?utm_source=ig_story_item_share&igsh=MTJhNTZqeWZxaGxlaw== Zek Ledej
  11. Evroliga 2024/2025

Izlapeli Zeljko Resio utakmicu u 3/4 sa postavom sa Dejvisom i Tajrikom na 4 i 5
  12. Evroliga 2024/2025

Neka mi se Marko Vlahovic napusi kurca toliko O igri i igraxima i svenu mozda kasnije
  13. Evroliga 2024/2025

+1 ova ekipa mi je nemerljivo draza nego proslogodisnja, nevezano od rezultata
  14. Evroliga 2024/2025

Glup sam, ne prepozah ironiju
  15. Uprava i marketing

Bar smo krenuli da dovedemo trenere... jes da nije neko ime, ali ni Marko Nikoloc pre nas nije bio ime... Dosta je bilo gordana,igora, sava i ostalih trenera u pokusaju koji su prvo u zivotu trenirali partizan i posle toga nikog, niti ce
  16. KK Partizan 2024/2025

https://www.b92.net/sport/kosarka/aba/89471/partizan-ostecen-u-derbiju-protiv-zvezde/vest Kakva ABA kakvi bakraci
  17. KK Partizan 2024/2025

Svi pominju trziste, licno mislim da nema sansi da nekog dovodimo, ali na stranu to. Koji to igrac ima da se dovede u ovom momentu da naprwvi odmah razliku, da ga mi mozemo platiti i da hoce kod nas. Ja zaista ne znam... ako neko zna, ili ima ideju neka mi otvori oci
  18. KK Partizan 2024/2025

To druze nisi normalan... Bas ovaj tim zasluzuje ovakvog trenera i ovakve navijace... tim je odlican... Ova ekipa igra ozbiljan basket, i videcete to za mesec dana... Cek, mi se sad iznenadjujemo zbog poraza od cigana u ABA, a tamo nismo dobili 12 godina kad su oni bili i znacajno slabiji...
  19. Evroliga 2024/2025

Mrzim ovakva jutra... pola noci nisam spavao... jebala me kosarka
  20. Evroliga 2024/2025

Ako dobijemo licencu za EL na 3 godine, sto se mene licno tice, ABA a i sve ostale lige mozemo igrati sa podmlatkom