Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. Sahranar

Kup Radivoja Koraća 2025.

Кад се скине ова мафија са власти и уколико после тога постанемо иоле правна држава већина трофеја пројекта удружене државне и приватне мафије би требала бити одузета а сва њихова квази спортска удружења угашена због силовања клупског спорта у држави. До тада, испоштовати минимум услова, отићи...
  2. Sahranar

Evroliga 2024/2025

До свега овога не би дошло да је Пера отишао право у полицију... Или да си одговорио директно на тај пост а не напишеш нешто са чим се ни Филип Вишњић не би могао сложити кад су судије и човић у питању.
  3. Sahranar

Evroliga 2024/2025

Само не гледаш довољно широко. Не морају човићеви плаћеници да суде мечеве ни нама ни њима. Довољно је сасвим да суде против неких конкурената за пласман... О КЛС и осталим такмичењима под директном човићевом ингеренцијом мислим да је безпредметно уопште улазити у било какву дискусију...
  4. Sahranar

Evroliga 2024/2025

Мислиш да их нема у том такмичењу? Или да тамо суде по правилима?
  5. Sahranar

Evroliga 2024/2025

Човићеви плаћеници умиру од смеха кад виде овакве ствари...
  6. Sahranar

Uprava i marketing

Nadam se samo da nova uprava neće poput onih koje su nasledili da neke radove na održavanju stadiona da plaća sezonskim i paketima ulaznica za evrokupove. Ovo su radili godinama, znam iz prve ruke pošto sam sarađivao sa jednom firmom koja je tako dobijala kompenzaciju za radove. Ima nas koji...
  7. Sahranar

FK Partizan 2024/25

Ко нас клео није дангубио. Мислио сам да не може горе од јесењег дела сезоне и гадно сам се преварио. Ако су вучела и вазура били јахачи апокалипсе ови сад су демони пропасти. Мислим да нам је једино решење да применимо рецепт из Богатића...
  8. Sahranar

Evroliga 2024/2025

Ево мене после двонедељне паузе. Хвала администрацији на овом хлађењу уочи "дербија", без имало сарказма, јер бих после пораза моји одговори појединцима овде били и више него непристојни. Што се самог разлога за бановање тиче, немам осећај да треба да се извињавам за било коју написану реч јер...
  9. Sahranar

Evroliga 2024/2025

Ако је истина није вређање. То што њих истина боли је само њихов проблем. вучић, човић и ефемпе, арапи, Руси, помоћ државе....
  10. Sahranar

Evroliga 2024/2025

Спин достојан човића, вероватно си један од његових следбеника. Немам намеру више да ти посвећујем време, све моје уписе је више него лако пронаћи, као и твоје "позиве на опрез" умањивање победа над Асвелом например... Твоје право, твој образ, ја у твој брлог нећу :)
  11. Sahranar

Evroliga 2024/2025

Видим да и у теби расте нервоза као и у армији непоменика. Ако и кад нађеш да сам игде поменуо да не треба уопште прозивати говна онда се јави. До тада,што се мене тиче, ћути и једи иста.
  12. Sahranar

Evroliga 2024/2025

Једна ствар мора да буде јасна: дерби не постоји од кад је миљеница свих режима угашена августа 2011. То што ми играмо у петак са клубом који носи њено име није дерби већ меч једног великог клуба са удруженим пројектом државе и мафијаша из предграђа. Тако се морамо и поставити према њима. То што...
  13. Sahranar

KK Partizan 2024/2025

Остоја покушава да прелети. На нама је да му не дозволимо да се пере преко нашег клуба. Могло би да се запева и "Остоја педеру"...
  14. Sahranar

KK Partizan - uprava i marketing

Ускоро ћемо скинемо поклопац са тегле и да се заувек растанемо са црвеним мравима, да нас више нико никада ни на који начин не спаја са њима. Смрт фашизму живео Партизан!!!
  15. Sahranar

KK Partizan 2024/2025

https://nova.rs/sport/kosarka/bojan-raicevic-vredjao-zeljka-obradovica/
  16. Sahranar

FK Partizan 2024/25

Колико год ми је задовољство да гледам кошаркашку секцију и оптимистично размишљам и пишем о њима, дупло горе ми је све што видим у фудбалском клубу. Још кад су Ђуру фризуру сменили јахачи апокалипсе налогом психопате на власти сам рекао другарима да ћемо ми Ђуру правити од блата. Деценија...
  17. Sahranar

Evroliga 2024/2025

Играчи звезде почели генерални штрајк дан раније:D
  18. Sahranar

Evroliga 2024/2025

За разлику од осталих конкурената Партизан има бар 3 играча који могу да убаце 20+ поена свакоме, Карлик, Стерлинг и Вашингтон, неколицину који имају бар 15 у рукама увек, Тајрик, Лундберг, Дејвис, по 10ак Мајк, Вања, Покушевски, Ниликина, Бонга па ривали имају велики проблем кога пре и јаче да...
  19. Sahranar

Evroliga 2024/2025

У инат ав картелу, бот армији, звездасрбији, судијској мафији и реалним Гробарима!!!! ИДЕМО ТАМО ГДЕ ТРЕБА ДА ЗАВРШИМО!!!!!
  20. Sahranar

Evroliga 2024/2025

Не залазим на таква места па не бих знао какав је стил писања генералштаба. А што се тиче ћирилице, није ваљда сад и то проблем? Нема се више шта чекати, правац Арена, ипак ми је и Београд гостовање....