Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. Issa

KK Partizan 2024/2025

Teze dobismo Zadar nego Monako :shal
  2. Issa

FK Partizan 2024/25

Dajte da im damo podrsku, da se dolazi u vecem broju. Znam da to izgleda lose, ali mi drugi FK nemamo. Verujem da cemo biti bolji u godinama koje dolaze, uz nadu da ce doci do promene vlasti i prestanka ugnjetavanja Partizana.
  3. Issa

KK Partizan - uprava i marketing

Glupo je da sampion ne brani titulu! :shal
  4. Issa

Evroliga 2024/2025

Podrska timu i Zeljku, i samo podrska.
  5. Issa

Bivši igrači i treneri Partizana po svetu

Ozegovic strelac za Sakariju
  6. Issa

Zimski prelazni rok 24/25

Mozda misli na dinare.
  7. Issa

Evroliga 2024/2025

Da napisem nesto za utakmicu, sinoc sam radio do kasno, ali sam pratio i radovao se u korpi kad je bio kraj ! Gledao sam nocas oko pola dva sve detalje sa utakmice i radovanje doktora kosarke na kraju! Pohvalio bi publiku isto, kao i studente! Puna podrska! Zeljko i igraci hvala Vam , zivimo...
  8. Issa

Evroliga 2024/2025

Nosicemo ga peske do Nemacke, unazad hodajuci. :shal
  9. Issa

Evroliga 2024/2025

Trljam oči još od utorka uveče
  10. Issa

Evroliga 2024/2025

Neki mašu, neki neće da mašu.
  11. Issa

Sadik strelac za Valensiju u kupu Spanije
  12. Issa

Djurdjevic strelac za Atlas
  13. Issa

FK Partizan 2024/25

Srecno i treneru i novom igracu, i nama navijacima. :navijac
  14. Issa

KK Partizan 2024/2025

Bravo momci, cestitke na pobedi. Idemo dalje, proslavite praznike i malo odmorite, pa u cetvrtak da se pobijemo sa Ostojinom bracom.
  15. Issa

Uprava i marketing

Kakva zajebancija, na pocetku godine. Ocigledno niko i nece da prihvati, pa eto dodje Blagojevic, covek za kojeg sam cuo dva puta u zivotu. To znaci da nece ni pojacavati igracki kadar, ili da bar nece dolaziti kvalitetni igraci.
  16. Issa

FK Partizan 2024/25

Curcic ne moze da bude trener u opstinskoj ligi, a o Partizanu je suvisno pricati.
  17. Issa

Stulic strelac za Sarlroa
  18. Issa

Zimski prelazni rok 24/25

Ja koliko znam, bio je dugi najplaceniji igrac u timu sa 40 hiljada mesecno.
  19. Issa

KK Partizan 2024/2025

Samo podrska za Zeljka i tim, krenuce serija pobeda.
  20. Issa

Evroliga 2024/2025

Ovakvu sutersku cetvrtinu nece imati naredne 3 godine, majku im jebem bezobraznu, sve su pogodili. Karlik je najmanje dva puta morao da sutira slobodna bacanja u poslednjoj deonici, ali tu su sudije da nista ne vide. Bravo momci, svaka cast!