Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. GraveDigger88

KK Partizan 2024/2025

Kakva je hemija u ovoj ekipi!!! To mi je glavni utisak utakmice. Bravo momci!!!
  2. GraveDigger88

KK Partizan 2024/2025

https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/sterlingova-situacija-u-partizanu-jasna-dvogodisnji-ugovor-sa-nba-klauzulom/504446
  3. GraveDigger88

Kup Radivoja Koraća 2025.

Ja bih realno voleo da vidim Ntilikinu na kupu, ukoliko se oporavi. Taman da se uigra za nastavak.
  4. GraveDigger88

Evroliga 2024/2025

Hvala ti Partizane moj!!!! Bravo momci! Najlepše je što ne znam kog bih igrača izdvojio. Ipak večeras bi to bio Brendon, svaka čast! Napred Partizan!!!
  5. GraveDigger88

Evroliga 2024/2025

Bravoooo bre momciiiiiii!!!!!!! Sterling i Arijan, nemam reči!!!! Napred Partizan!!!
  6. GraveDigger88

KK Partizan 2024/2025

Bravo momci! Lagano pobeda, lepo zagrevanje pred derbi. Napred Partizan!!!
  7. GraveDigger88

Evroliga 2024/2025

Ajdeeeeee breeeeeeeeeeee!!!!!!!!! BRAVO MOMCI!!!!!!!
  8. GraveDigger88

Evroliga 2024/2025

Ne vidim na osnovu kojih činjenica mozes tako nesto da tvrdiš. Imamo mlad tim, prepun talenta i najboljeg strucnjaka na svetu da razvija i uklapa taj talenat.
  9. GraveDigger88

Evroliga 2024/2025

Kad neko spomene "manjak talenta" za ovu ekipu, skoči mi pritisak na 500!
  10. GraveDigger88

Evroliga 2024/2025

Ali deo izjave Sterlinga posle tekme " Biću malo zadovoljan sobom kada budemo osvojili Evroligu..."! Kakav primer mamba mentaliteta!
  11. GraveDigger88

Evroliga 2024/2025

Od robokapa TATA :D
  12. GraveDigger88

Evroliga 2024/2025

Kakav Partizan, strašan Partizan! Čak ni ja koji sam najveći optimista nisam mogao da pomislim da će naš tim ovako da se uklopi za ovako kratko vreme. Najlepša utakmica koju sam gledao u poslednje vreme. Sterlingu skidam kapu, kakva igra i u napadu i u odbrani, bravo! Evropo drži gaće, mašina...
  13. GraveDigger88

Evroliga 2024/2025

Bravooo bre momci. Pokazali su od čega su napravljeni. Kada igramo skoncentrisano, igramo najbolju košarku u Evropi, opet to ponavljam a ovo je tek prva sezona ovog novog tima. Ono bacanje Bonge na plus trideset oslikava karakter naše ekipe, ponosan sam. Napred Partizan!!!
  14. GraveDigger88

Evroliga 2024/2025

Kada igramo našu igru, možemo svakog da dobijemo. Samo neka momci izadju agresivno na teren i daju sve od sebe pa šta bude. Ja verujem! Napred Partizan!!!
  15. GraveDigger88

Evroliga 2024/2025

Nije mi jasno zasto se toliki značaj daje tome koliko je gostovanja kome ostalo do kraja, kada nam iskustvo iz ove sezone a I prethodne dve pokazuje da to i nema neki uticaj. Mi smo na nama najtežem gostovanju ove godine pobedili, a gubili smo protiv "lakših" protivnika kući. Ono što meni...
  16. GraveDigger88

Evroliga 2024/2025

Bravo momci!!! Najavih ja danas dominaciju i tima I navijača i niko nije razočarao. Brendon doktorski, ali ne bih nikoga da izdvajam, ko god je igrao dao je doprinos. Prelepa slika na početku utakmice, svaka čast! Napred Partizan!
  17. GraveDigger88

Evroliga 2024/2025

Iffe se vraća, i Majk igra večeras i to je veliki plus za nas. Hajde da večeras izdominiramo i na terenu i na tribinama! Napred Partizan!!!
  18. GraveDigger88

KK Partizan 2024/2025

Pa da mi onda već sad odustanemo, jer jbg nemamo kvalitet, Žoc omatorio, skresan nam je budžet....Strašno, šta sve ljudi neće reći, i to nakon pobede.
  19. GraveDigger88

KK Partizan 2024/2025

Bravo momci!!! Sram vas bilo navijači rezultata. Napred Partizan, živeo Žoc!!!!
  20. GraveDigger88

KK Partizan 2024/2025

Hajde da zatvorimo ovu godinu pobedom, pa da novu godinu ovaj novi tim obeleži onako kako se svi nadamo da hoće. Napred Partizan!!!