Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. pfcPrijedor

Liga Evrope 2019/2020

Nije Stojke branio protiv bilbao, cinimi se da je jednu branio Zivko a drugu Kljajic. To su bile traume...
  2. pfcPrijedor

Bivši igrači i treneri Partizana po svetu

Bravo Mitroglu :šal
  3. pfcPrijedor

Liga Evropa 2017/18

Svaka cast momcima ovo je iznad nasih mogucnosti. Ja sam ponosan!!!
  4. pfcPrijedor

Liga Evropa 2017/18

Steta bas za primljen gol ali ovako cemo ih morati napasti u Ceskoj. Imamo 4 navijacka kopa? Stvarno ako vise iko razumijeje ko je tu skim i protiv koga?
  5. pfcPrijedor

I Everton je danas igrao protiv Milana do 55.og minuta izgubili su 4:0
  6. pfcPrijedor

FK Partizan 2017/18

Sto nije Ukrajinac registrovan?
  7. pfcPrijedor

FK Partizan 2017/18

Krsti se covjek kad vidi kakvi su stoperi ispred njega.
  8. pfcPrijedor

Liga Evropa 2017/18

Odlicno Viktorija Plzen
  9. pfcPrijedor

FK Partizan 2017/18

Ne znam da mi je u zivotu bilo mucnije poslije neke nase utakmice, toliko ocajna igra i ciganisanje nasih igrača da mi se okrenu želudac. Svakakvih je poluigraca bilo kod nas ali ovakvih kao Solomon ne pamtim.
  10. pfcPrijedor

FK Partizan 2017/18

Losiji su uslovi bili na Vojvodina Javor nego na nasoj utakmici protiv Vojvodine.
  11. pfcPrijedor

Liga Evropa 2017/18

Postava : Stojke, Miletic, Mitrovic, Miletic, Vulicevic, Jevtovic, Everton, Suma, Pantic, Solomon, Tawamba
  12. pfcPrijedor

Liga Evropa 2017/18

Da ali nam sa 0 0 treba i x u kievu.
  13. pfcPrijedor

Šta ima da mu daju da šutira, sam uzme loptu i neda nikom :D
  14. pfcPrijedor

Liga Evropa 2017/18

Dynamo- skender highlights http://eachgoal.com/2017/09/dynamo-kyiv-vs-skenderbeu-3-1-highlights/
  15. pfcPrijedor

Liga Evropa 2017/18

I kod nas u RS na javnom servisu prenose samo cigane :banghead http://rtrs.tv/program/raspored.php?c=1
  16. pfcPrijedor

Leonardo igrao za Al ahli danas u Azijskoj lsampiona i izgubili i ispali od Iranaca 3-1. A. Zivkovic imao asistenciju Benfika-CSKa 1-2
  17. pfcPrijedor

Djurdjevic veceras u startnoj postavi, a i A. Zivkovic za Benfiku protiv CSKa.
  18. pfcPrijedor

Djuka igrao za Ciganijakos danas do 60og minuta protiv Xantija gdje brani Z. Zivkovic. 1-1 zavrsilo
  19. pfcPrijedor

Liga Evropa 2017/18

Nije tacno. Dobili smo 2 boda za ulazak u grupe i u grupi prva 2 koeficijent boda se ne racunaju (1pobjeda ili 2 remija) sve preko toga se racuna.
  20. pfcPrijedor

Liga Evropa 2017/18

Svaka cast momci. Danas je fino biti navijac Partizana :pfc: